Το «μήνυμα» του πρ. Προέδρου Εργαζομένων Δήμου Κω Δημήτρη Μανασή για την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας

17
1825

ΔΕΙΤΕ Το «μήνυμα» του Δημήτρη Μανασή – πρώην Προέδρου του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Κω, στο facebook, για την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας στο Δήμο Κω, με σχόλια και αντιδράσεις.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και καλα οι δεξιοι..... οι συριζαιοι πως καταπινουν την ξεφτιλα;

    Σας κοπηκε η μιλια, αριστεροι της πλακας; Θεση θα παρετε; Τα συριζακια ειναι υπερ της ιδιωτικοποιησης η οχι;;;;;

  2. Σαν πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων παλεψες πολύ και άφησες την δική σου ιστορία, εύχομαι να παλέψεις και τώρα, σαν πρώην πρόεδρος, σαν μέλος του συλλόγου αλλά πάνω απ’ όλα σαν εργαζόμενος στον συγκεκριμένο τομέα και να ξυπνήσουν και κάποιοι που τη φράση «τμήμα της καθαριότητας θα δωθεί……» δεν την έχουν καταλάβει, βλέπουν μόνο το τυρί τη φάκα δεν την βλέπουν.

  3. Μαναση που είναι ο σύλλογος γιατί δεν πήρε ακόμη θέση? Με σύλλογο που αποτελείται από αδέρφια προϊσταμένους και φίλους τις δημοτικής αρχής δεν πας πουθενά μόνος σου παλεύεις με τα θηρία..

  4. Καλύτερα η καθαριότητα σε ιδιώτες βέβαια με έλεγχο και ποιοτικότερη δουλειά και με χαμηλό κόστος για τους πολίτες
    Ο Δήμος να συνεχίσει και να μην σταματήσει στα συντεχνιακά αρκετά ο κόσμος πάει μπροστά.

  5. Δημήτρη τι να πω αν ενδιαφέρονταν λίγο παραπάνω η μισή συνάδελφοι σας και λίγο οι υπόλοιποι όλοι όπως εσύ ,δεν θα υπήρχαν σήμερα τέτοια προβλήματα,σε μια τόσο σοβαρή και ευαίσθητη υπηρεσία όπως η καθαριότητα εύχομαι αυτό να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι και ειδικά κάποιο από τη δημοτική αρχή…

  6. Δημήτρη τι να πω αν ενδιαφέρονταν λίγο παραπάνω η μισή συνάδελφοι σας και λίγο οι υπόλοιποι όλοι όπως εσύ ,δεν θα υπήρχαν σήμερα τέτοια προβλήματα,σε μια τόσο σοβαρή και ευαίσθητη υπηρεσία όπως η καθαριότητα εύχομαι αυτό να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι και ειδικά κάποιοι από τη δημοτική αρχή…

  7. Μιλάμε για φοβερό μήνυμα με τρομερό φόντο. Ότι να ναι είμαστε. Κι όσο αφορά την ιδιωτικοποίηση θα πω πως μόνο έτσι φτιάχνει η κατάσταση δυστυχώς,με ιδιωτικοποιήσεις. Αλλιώς ούτε θα ήσασταν τόσα άτομα παραπάνω στη καθαριότητα και ούτε θα ψάχνατε με συνδικαλιστές τα 8 μήνα να τα κάνετε μονιμότητα με δικαστήρια. Αυτά έφαγαν την Ελλάδα.

  8. Μπορεί το κέντρο της πόλης να είναι καθαρό,αλλά υπάρχουν και τα πέριξ της πόλης που θέλουν πολύ δουλειά και έπρεπε να γίνει αυτό.

  9. ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΣΩΣΤΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΤΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
    ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΑΣ ……ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

  10. Ποιος είναι αυτός? Του ανήκει η καθαριότητα? Τι είναι ιδιοκτήτης? Εεεεε έξω όλοι απολυστε τους πατάνε πάνω στην μονιμότητα και κοπροσκιλιαζουν βρε ο κόσμος πεινάει και εσείς κάθεστε και πίνετε καφέδες εξωωωω από την αρχή νέους καινούργιους με όρεξη για δουλειά και αυστηρό έλεγχο. Ελλάδα γ….το ο υπάλληλος θα κάνει κουμάντο τι θα γίνει ολόκληρη υπηρεσία εξωωωω στον ιδιωτικό τομέα να δεις τι γλυκά. δωστα όλα σε ιδιώτη μισό κόστος και θα γίνει και η δουλειά κάθεστε και τους νταντευετε

  11. Σωστή η απόφαση του Δημάρχου αγγίζει πιστευω το λαϊκό αίτημα.Το νησσι ζει από τον Τουρισμό και χρειάζεται περεταίρω φροντίδας. Άλλωστε και ο ιδιώτης υπαλλήλους θα χρειαστεί.Αν πιστεύεται ότι αδικείσθαι απτανθητε στον ιδιώτη να σας προσλάβει.Βέβαια γνωρίζεται ότι άλλο να έχεται εργοδότη τον Δήμο και άλλο τον Ιδιώτη.

  12. Σωστή η απόφαση του Δημάρχου αγγίζει πιστευω το λαϊκό αίτημα.Το νησσι ζει από τον Τουρισμό και χρειάζεται περεταίρω φροντίδας. Άλλωστε και ο ιδιώτης υπαλλήλους θα χρειαστεί.Αν πιστεύεται ότι αδικείσθαι απτανθητε στον ιδιώτη να σας προσλάβει.Βέβαια γνωρίζεται ότι άλλο να έχεται εργοδότη τον
    Δήμο και άλλο τον Ιδιώτη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ