Δημήτρης Βοναπάρτης: Θερμές ευχαριστίες για την μεγάλη αποδοχή του βιβλίου «Καλά έκαμε η μάνα μας»

0
4327

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ
ΚΑΙ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΊΟΥ ΜΟΥ .
Με τις καλύτερες ευχές μου, για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση, με οικογενειακή γαλήνη κι ευτυχία, εκφράζω συνάμα θερμότατες ευχαριστίες σε όλους τους αναγνώστες κι αναγνώστριες, του τελευταίου μου βιβλίου με τίτλο «Καλά έκαμε η μάνα μας» . Δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση μου προκάλεσαν όχι μόνο οι γνωστοί και άγνωστοι με τα ειλικρινή συγχαρητήριά τους ,αλλά μεταξύ των γνωστών, αρκετοί που μου δήλωσαν ότι το βιβλίο το « διάβασαν δυο φορές και ακόμα δεν το χορταίνουν», όπως η Χριστίνα Χατζησεβαστού, ο Σεβαστός Κώστογλου, η Αφροδίτη Στούπου, η Μυροφόρα Χατζησεβαστού, η Άρτεμις Χατζησεβαστού, η Μαρίτσα Α. κ.α. Ας μου επιτραπεί μια ιδιαίτερη αναφορά στην πρόεδρο του πνευματικού ομίλου Κώων Ο ΦΙΛΗΤΑΣ αγαπητή φίλη κυρία Μαρία Παρισίδη, της οποίας την σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα παραθέτω μαζί με τις ευχαριστίες μου.
« Maria Parisidou
Χρόνια πολλά Δημήτρη σε σένα και την οικογένειά σου. Το βιβλίο αυτό ήταν μια έκπληξη για μένα, όπως πιστεύω και σε άλλους φίλους αναγνώστες που παρακολουθούν την τοπική βιβλιογραφία, όπως Ο ΦΙΛΗΤΑΣ και όχι μόνο. Μετά τη «Μαρία Βουνάρα», Το «ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΚΡΙΝΩΝ», έχουμε στα χέρια μας το καινούριο βιβλίο , που θα μας χαρίσει ενδιαφέρουσες πληροφορίες του λαϊκού μας πολιτισμού ,με πλούσιο γλωσσάρι και άλλα που αξίζει να απολαύσουμε όλοι. Γερός και δυνατός αγαπητέ φίλε Δημήτρη».
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ.
ΥΓ.Εύχομαι επίσης καλό μήνα -Μάη σε όλους-ες. Στην Κω διατηρούμε παραδοσιακό σκοπό ,τον οποίο λέμε «σκοπό του Μα(Μαϊου),και είναι πολύ ωραίος σκοπός, καθιστικός της παρέας,Βέβαια τον τραγουδουν και στην Κάλυμνο και μάλιστα πιο πολύ από τους Κώους.Καλός σας Μάς (Μάίος) λοιπόν,
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ