Απάντηση Δήμου Κω: Η πολιτική κατάντια της κας Ρούφα, τα ψέματα και η φαιδρότητα δεν έχουν θέση στην πολιτική ζωή του τόπου

12
930

Η πολιτική κατάντια της κας Ρούφα,

τα ψέματα και η φαιδρότητα δεν έχουν θέση στην πολιτική ζωή του τόπου

 

Η κα Ρούφα  εδώ και καιρό έχει δρομολογήσει  ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή.

Οδεύει με  ιλιγγιώδη  ταχύτητα προς το έσχατο σημείο της πολιτικής ανυποληψίας, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση ταυτίζεται  με την πολιτική φαιδρότητα.

Πολύ δε περισσότερο όταν αυτή η πορεία συνοδεύεται με μια βρώμικη και ανήθικη συμπεριφορά, που, όπως έχουμε ξαναπεί, ξεπερνά τα όρια της πολιτικής αλητείας.

Φαίνεται καθαρά ότι τα συνειδητά ψέματα και η παραπληροφόρηση που σερβίρει στους Δημότες ουδόλως την απασχολούν.

Αρκεί να ρίξει λάσπη και να σπιλώσει υπολήψεις.

Είναι  αυτό που οι δημότες αποκαλούν «κατάντια» .

Προχθές 5 Μαϊου εστάλη από το Υπουργείο Εσωτερικών (αφού υποχρεωτικά δημοσιεύεται ταυτόχρονα στο «Διαύγεια») η συνολική απόφαση για όλους τους Δήμους της χώρας,   προκειμένου αυτοί να  ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την πρόσληψη 8μηνιτών εργαζόμενων στις υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα (Καθαριότητα).

Πέρυσι, το έτος 2020,  η ίδια έγκριση εστάλη στις 13 Μαίου, δηλαδή φέτος την παρέλαβαν οι Δήμοι μια εβδομάδα μόνο νωρίτερα.

Μετά από αυτή την έγκριση του Υπουργείου ακολουθεί σειρά υποχρεωτικών ενεργειών, που απαιτούν μήνες.

Όλη αυτή η γραφειοκρατική διαδικασία, για το έτος 2020 και υπό την ασφυκτική πίεση προς Υπουργεία και ΑΣΕΠ από το Δήμαρχο Κω, κατέστησε δυνατή την πρόσληψη τους μόλις στις 15 Σεπτεμβρίου.

Δηλαδή φέτος, με την ίδια πίεση, οι προσλήψεις πιθανολογείται ότι θα γίνουν τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.

Έως τότε, η κα Ρούφα επιθυμεί η Υπηρεσία Καθαριότητας να μην μπορεί να προσφέρει με επάρκεια τις υπηρεσίες της στους Δημότες που πληρώνουν και απαιτούν.

Επιθυμεί επίσης, ως φαίνεται διακαώς, αυτή η περίοδος της πανδημίας να βρει την Κω ανοχύρωτη.

Όμως, βάζοντας η ίδια ταφόπλακα μαζί με την πρώην δημοτική αρχή, στη δυνατότητα που τότε είχε ο Δήμος να προσλάβει δεκάδες μόνιμους εργαζόμενους, το 2017, σήμερα κουνά  το δάκτυλο.  Τότε, της αρκούσαν μόνο 17 μόνιμοι εργαζόμενοι!!!  

Είναι απελπιστικά μόνη, έχοντας  απέναντι της μια ολόκληρη κοινωνία  που επιθυμεί το νησί να πάει μπροστά.

Να είναι πιο καθαρό. Να είναι νησί πρότυπο.

Γατί η Κως και μπορεί και αξίζει να είναι πρότυπο Δήμου.

Σε ότι αφορά τους αισχρούς υπαινιγμούς της, μπορεί να διεκδικεί επαξίως το ακαταλόγιστο, όμως όλα έχουν τα όρια τους.

Σύντομα θα κληθεί να απαντήσει εκεί που πρέπει, με ονόματα και διευθύνσεις, για όσα καταγγέλλει.

 

Γραφείο Τύπου

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • Εάν δεν είσαι καλά,να πας λίγο πιο πάνω από την Κάλυμνο,που υπάρχει ένα νησί,και οποιος εχει παει γινετε περδικι.Ρωτα τον άλλο που μιλάτε να σου πει που βρίσκετε,γιατί πήγε κάμποσες φορές.Ενταξει,άρχισες να κουραζεις ακομα και τους κοκοβιους του πρώην,και τους μηδέν δικούς σου.

    • Ευτυχως εχομε ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ τον ΘΕΟΔΟΣΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ!!! Γιατι αν περιμεναμε απο αυτη την αντιπολιτευση, ζητω που καηκαμε!!!

  1. Ντροπή σου τριώροφε του»ήθους». Αλλά, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά! ………

  2. Η Ρουφα έχει τελειώσει. Μην ασχολείστε μαζί της. Στις επόμενες εκλογές δε θα μπορεί να φτιάξει συνδυασμό. Αυτή θα δώσει με τον Κυριτση, ο γιατρός και ο διοικητής με το Νικηταρά και οι υπόλοιποι σπίτι τους

  3. Απο πολιτικα τεκμήρια είστε ολοι πολυ λιγοι. Χωρις να θελω να σας υποτιμήσω!!! Δεν αντιλαμβάνεστε το τέλμα το οποίο εχουμε περιέλθει με αυτην την δημοτική αρχή!!!

  4. …ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΕ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ….. ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΓΚΡΙΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ….ΑΥΤΗ ΛΕΕΙ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ. ………ΣΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΗΘΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

  5. Κυρία Ρούφα, έχουμε νά σάς δούμε στην Κεφαλο από λίγο πριν την Κυριακή των εκλογών, τούς ψήφους δεν τούς βρίσκεις σκαλίζοντας στό κτήμα σου αλλά με την συζήτηση με τίς θέσεις πού παίρνεις στα συμβούλια με το ενδιαφέρον πού δείχνεις για τό κάθε χωρίο,με τίς επισκέψεις πού κανεις. Κυρία Ρούφα καί οι άλλοι τα ίδια χάλια είναι , αλλά βρίσκουν υποτίθεται καλύτερους συμβούλους τρομάρα τούς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ