Μελέτη 6/2020 – Ασφαλτόστρωση οδών ΔΕ Ηρακλειδών: Υπάρχει έστω ένας πολίτης που να πιστεύει ότι αυτή η δημοτική αρχή μπορεί να βάλει μια πέτρα πάνω στην άλλη;

21
9563

Μελέτη 6/2020 – Ασφαλτόστρωση οδών Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών

Ψηφίστηκε το Ιούλιο του 2020.

Κατάφεραν να υπογράψουν σύμβαση τον Απρίλιο του 2022!

Χρόνος υλοποίησης 9 μήνες… το έργο μετά από καθυστέρηση 2 ετών έπρεπε να είχε παραδοθεί το Γενάρη του 2023.

Το Νοέμβριο του 2022 ο εργολάβος υπέβαλε αίτημα παράτασης 6 μηνών για να παραδώσει 21 Ιουλίου του 2023.

Το 2022 υλοποίησε το 16% του οικονομικού αντικειμένου γιατί ίχνος πίσσας και ασφάλτου ούτε οι Αντιμαχίτες , ούτε οι Καρδαμιώτες αλλά ούτε και οι Κεφαλιανοί μέχρι σήμερα δεν είδαν! Ως εκ τούτου φυσικό αντικείμενο μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε.

Το 2023 μέχρι και σήμερα δεν εκτελέστηκε καμία απολύτως εργασία.

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ξαναψήφισαν τρίτη παράταση  προσδοκώντας ότι το Σεπτέμβρη και 17 μέρες πριν τις εκλογές η ασφαλτόστρωση θα έχει ολοκληρωθεί!

Αλήθεια υπάρχει έστω και ένας πολίτης που να πιστεύει ότι αυτή η δημοτική αρχή μπορεί να βάλει τη μια πέτρα πάνω στην άλλη;

Ή έστω να ρίξει ένα κυβικό άσφαλτο…  έστω και ένα μήνα πριν τις εκλογές;

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

21 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Βρε δεν του το ‘σύ ώρας του σημαθητη σου που θα ξαναβγή δήμαρχος κανόνισε να …..σα τον άλλο

 2. Κυρία Ρούφα τόσο έργο γίνεται μόνο ο τυφλός δεν το βλέπει και ο εγωπαθής !!!!Ο Νικηταράς θα αφήσει εποχή στα δημοτικά και όχι μόνο!!!!Το νησί χρειάζεται δήμαρχο σαν τον ΝΙΚΗΤΑΡΑ!!!Και αυτόν ψηφίζει για την νέα πενταετία!!!Τι δεν καταλαβαίνεις!!!Εμείς όμως καταλαβαίνουμε πολλά και ο νοών νοείτω!!!!

  • Απορια φίλε μου.Για ποιον Νικηταρά μιλάς;Για τον δικό μας δήμαρχο;Για το νήσο της Κω;Που ακριβώς γίνεται το έργο;Υπόγεια και δεν το βλέπουμε;Σίγουρα ζεις στη Κω;Έχω την απορια πρωί πρωί.

 3. μ η δ ε ν
  καλυτερα μη μιλας και αδειασε μας την γωνια

 4. Τι θυμήθηκα τώρα.Το πάρκινγκ της casa romana.Το θυμάστε;Τα σχεδεια και τις φωτογραφίες;Περίεργο αυτό μου θυμίζουν οι ανακοινώσεις για τους δρόμους λίγο πρην φύγουν.Τουλάχιστον τότε ήταν στη αρχή.

 5. Ιωάννα, λειτουργείς κι εσύ ακόμα με υπεροψία και όχι δημοκρατικά. Αυτό κάτι σημαίνει. Καταλαβαίνουν όλοι ότι μόνη σου δεν μπόρεσες. Περνάς τα όρια του γραφικού και θεωρείς τον λαό της Κω ότι πάλι καθοδηγείται. Μπαίνεις σε λογικές «Κυρίτση«, δηλ. της απαξίωσης και της ειρωνείας. Πρόσεξε την κ…τούμπα που θα κάνεις, με την εμμονή σου και την παρωπιδική λογική σου να γινόσουν δήμαρχος.

 6. γιατί ανεβαζεται φωτογραφίες με το όραμα αφού δεν υπάρχει όλοι με τον Θεοδόση είμαστε είναι κρίμα ποιο κάτω δεν παει

 7. Ως εκ θαύματος θα σου βάλω. Πίσσα αλλά θασαι υποψήφιος με φωτό!!!!!!¡!

  Βρε δρόμους μεαδιεξωδα κάνουν!!δηλαδή αγόρασα κρίμα να μην το αναγνωρίζουμε. Εργαραάαααααααααυλες δικών μας

 8. Αντί να κρίνεις,,, μπορείς να μου πεις μια αντιπρόταση, μια πρόταση… Μια, μια πρόταση… Επιτέλους.. Σουργελα

 9. Και άλλοι 30…πολιτες πιστεύουν ότι πρέπει να την κάνεις σιγά σιγά…..Κ ρούφα είδα μια παράταξη του καναπέ, του καφέ, των επιστολών… Των συγκέντρωσε Ν με πολιτικά στελέχη για καφέ,.. Που επιζητά την καρέκλα και τίποτα άλλο.. Το αποδείξες,, με την. Αντιδραστικοτητα σου, τον εγωισμό, σου την κακία σου, την έλλειψη προτάσεων..20 χρόνια.. όχι Δεν μπορεί να βάλεις μια πέτρα,,είσαι ανίκανη κσι προσβάλεις την Κω, τον Νικηταρά, τους ψηφοφόρους.. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ