Συνεχίζονται οι δολιοφθορές σε δημόσια περιουσία του Δήμου Κω, στην Παιδική χαρά Πασσανικολάκη | Μπαίνουν κάμερες…

15
15899
Άμεσες ενέργειες από το Δήμο Κω, για αποκατάσταση των ζημιών και εγκατάσταση καμερών
Συνεχίζονται οι δολιοφθορές από άγνωστους, σε δημόσια περιουσία του Δήμου Κω, στην Παιδική χαρά Πασσανικολάκη .
Με αφορμή τα επαναλμβανόμενα γεγονότα καταστροφών τόσο σε γραφεία που στεγάζονται εκεί , όσο και στις εξωτερικές κατασκευές,  εργαζόμενοι, καταγγέλλουν τα περιστατικά δολιοφθοράς, τα οποία δυσκολεύουν την καθημερινότητα και αποτελούν κίνδυνο για τα παιδιά που πηγαίνουν καθημερινά εκεί για να παίξουν.
Την αγανάκτηση της για τις συνεχείς καταστροφές, εκφράζει η εργαζόμενη στην υπηρεσία του δήμου  Κω, στο «Βοήθεια στο σπίτι», Μαρία Κικέ – η οποία ήταν η πρώτη που αντίκρισε τις εικόνες αυτές- και επισημαίνει πως γίνονται  ενέργειες αποκατάστασης των ζημιών από το Δήμο Κω,  ενώ έχει ξεκινήσει η προσπάθεια  εγκατάστασης καμερών παρακολούθησης του χώρου, προς αποφυγή τέτοιων δυσάρεστων περιστατικών, που καταστρέφουν δημόσια περιουσία και αποτελούν κίνδυνο για συμπολίτες μας.

Πηγή: https://www.kostv.gr

15 ΣΧΟΛΙΑ

    • … ποιος τους δένει τα χέρια, ώστε να μην καθαρίζουν το τοπίο από τέτοια φυντάνια?

  1. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ Ο,ΤΙ ΘΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΚΛΕΦΤΙΚΑ!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ!!! ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΘΡΑΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΟΡΦΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

  2. Σπ τις παραλίες, Οινοποιείο,Αβικω, σχολεία. είναι όλοι γνωστοί..ας ξεκινήσουμε διαδικασίες για δημοσιοποίηση

  3. το αλλο εσφαξε τον πατερα του με 20 μαχαιριες και αφεθηκε ελευθερο χωρις περιοριστικους ορους και εσεις περιμενετε να τιμωρηθουν για φθορες σε εγκαταστασεις και αντικειμενα; are u fcking crazy?

  4. Απ’οσο θυμάμαι, στην Κω, εδώ και πολλά χρόνια, υπάρχει δημοτική αστυνομία. Όλοι ξέρετε τα κριτήρια πρόσληψης των δημοτικών αστυνόμων μας αλλά δεν θα σταθώ εκεί. Θα ήταν χρήσιμο να μην τους έχουμε μόνο μέσα στα γραφεία πολλούς εξ αυτών, αλλά να τους βγάλουμε έξω σε περιπολίες, πεζές και εποχουμενες. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, κάποιον τον οποίο προσέλαβε ο Δήμος με βισμα να τον βάλει να δουλέψει νυχτερινή βάρδια, αλλά, ρε παιδιά κάντε μια προσπάθεια κι εσείς να δικαιολογησετε τα ευροπουλα που σας πληρώνουν οι ντόπιοι!!! ΤΩΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ!!!

  5. κάνατε μαγκες τους πάντες εκτός από εμάς θέλατε αλλοδαπούς με λίγα λεφτά και χωρίς ικα όλη η αμορφωσιά του πλανήτη μαζεύτηκε στην κω και μετά μας φταίει ο δήμος.

  6. Αδερφός εναντίον αδερφού... Οικογένειες σε διάλυση και ανθρώπινα σκουπίδια

    που δεν έχουν καμία ελπίδα να γίνουν ποτέ άνθρωποι. Ναι, ακόμη και εάν είναι μόλις 14 και 15 και 16 ετών.

    To μείζον πρόβλημα της χώρας,η ανεξιδικία των ανήλικων που μαστουρώνουν απ τα 11.
    Η χώρα κλονίζεται. Δείτε τα καθημερινά συμβάντα.Οι αρχές παρατηρούν.
    Που θα πάει ακόμα η εγκληματικότητα?

  7. Όταν καλούμε την αστυνομία που τους βλέπουμε από τα μπαλκόνια να έρχετε,να μην μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.Θα σας σπάσουν και τις κάμερες τόσο αναίσθητοι που ειστε

  8. … Όταν… Δεν κάνουν βόλτα με τα, περιπολικά οι γαμπροί.. Με το γυαλί αρμανι… Και το bryllcreme

  9. Τα ξέρουν τους τα είπαμε προ 2μηνων.ειναι πολλά παιδιά αγόρια κορίτσια απο Αλβανία μπενουν.και.ανεβενουν.στις.ταρατσες τίς παιδικής χαρας εκεί που είναι η κούνιες κάνουν ποδήλατο μπενουν με μηχανάκια αθόρυβα τους έκανα παρατηρηση μονο που δεν.εφαγα.ξυλο δεν υπάρχει εποπτεία

  10. δεν είναι και καθόλου σάπια όλα σαν τους δρόμους της Κω και σαν τους δημάρχους….κάθε τέσσερα χρόνια που είναι οι εκλογές θυμούνται να φτιάξουν και ένα κομματάκι δρόμου έτσι και με τις παιδικές χαρές και όλα σε όλα σάπιοι μλκς

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ