Με μεγάλη προσέλευση, το Aegean Forum Kos 2024, με θέμα «Θαλάσσιος Τουρισμός και στην Γαλάζια Οικονομία στη Μαρίνα Κω

13
8033

Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε το Aegean Forum Kos 2024, μία συνδιοργάνωση της Ένωσης Νέων αυτοδιοικητικών Ελλάδος με τον Δήμο Κω, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων της Μαρίνας της Κω, που αποτέλεσε ένα αξιόπιστο βήμα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων, εστιάζοντας σε καίρια ζητήματα που απασχολούν την νησιωτική Ελλάδα αλλά και ειδικότερα τα ακριτικά νησιά του Νοτίου Αιγαίου.
Στον συντονισμό της εκδήλωσης η δημοσιογράφος του Kos TV , Κλεοπάτρα Μισαηλίδου.
Φέτος, η θεματολογία του Forum εστίασε στον «Θαλάσσιο Τουρισμό και στην Γαλάζια Οικονομία: Προκλήσεις και Ευκαιρίες για το Νότιο Αιγαίο», με στόχο την εις βάθος διερεύνηση των πολλαπλών πτυχών που επηρεάζουν τον ζωτικό αυτό κλάδο για την ελληνική οικονομία.
Στόχος της ημερίδας Aegean Forum Kos 2024 να φέρει σε διάλογο βασικούς stakeholders από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών και καλών πρακτικών για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού και της γαλάζιας οικονομίας στην περιοχή του Ν. Αιγαίου.
⚓Κεντρικός ομιλητής:
Ιωάννης Παππάς, Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, Βουλευτής Δωδεκανήσου
⛵ Μίλησαν οι:
Δημήτρης Τσιόδρας, Δημοσιογράφος, Υπ. Ευρωβουλευτής
Σταύρος Κατσικάδης, Πρόεδρος Ένωσης Μαρινών Ελλάδας (ΕΜΑΕ) και Διευθύνων σύμβουλος της Lamda Marinas Investments
Αντώνης Δρόσος, Γενικός Διευθυντής Μαρίνας Κω

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και αυτοίχτενίζονται. Τα έχει λύσει όλα η δημαρχαρα μας, ας αναπτύξει και τον θαλάσσιο τουρισμό! Πανμεγιστε δήμαρχε, οι πολίτες/αρνια σε χαιρετούν.
    Υ.Γ Μου ήρθε στο μυαλό μια προεκλογική δήλωση, νομίζω του αβριθη που έλεγε ότι εάν επανεκλεγούν, θα τρίβουμε τα μάτια μας από τον πρώτο χρόνο……

    • ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕ ΕΠΙ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΚΑΙ ΕΔΙΩΧΝΑΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΞΕΣ ΑΛΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΟΙ ΚΥΡΙΤΣΚΟΙ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ -Η- ΣΕ ΑΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ,ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ, ΕΣΥ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟΣ.

  2. Αντί να κοιτάξουν να αποκατασταθούν οι ζημιές από τον σεισμό του 2017 κάνουν πάρτυ. Μίλησε βλέπω και… Μας κολάζετε μέρες που είναι με τα θέματα που δημοσιεύετε. lol

  3. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,νέο κτήριο αφιξεων-αναχωρήσεων στο λιμάνι,επέκταση μαρίνας,για τα καινουργια σχολεια ,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ για την υγεια,για τις λακούβες κλπ.

  4. με μεγάλη προσέλευση???????ποιον κοροϊδεύετε????ο δήμαρχος βέβαια πρώτος και καλύτερος για τη ΝΔ

  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΣΙΟΡΔΑ. ΦΟΒΕΡΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑ. ΕΜΠΛΕΞΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ,ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΤΗ ΡΟΔΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙ,ΤΟΝ ΚΑΣΕΛΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΦΟΒΕΡΟΣ.

  6. Οταν λετε μεγαλη προσελευση; Η μιση ισχυρη Κως ηταν εκει,οι φορεις κτλ. Επαγγαλματιες του νησιου τους γυρισαν την πλατη.
    Μα αυτο δεν ηταν φορουμ ηταν ενα πανηγυρακι.

  7. για τα κρουαζιερόπλοια κάνετε και συνέδρια για τον θαλάσσιο τουρισμό …. μόνο για φωτογραφίες και πανηγύρια είσαστε…….

  8. Λίγοι οι σχετικοί με το αντικείμενο. Πολύ άσχετοι, με παρισταμενα τα πρώτα ufo του νησιού , και τον καλό μας …………

  9. Ολα τα φρούτα της ΝΔ σε πλήρη ανάπτυξη . Να τα βλέπουν αυτοί Πασοκ και Σύριζα που ψηφίζουν στις Δημοτικες και Περιφερειακες εκλογες χωρίς να υπολογίζουν την κομματική τους προέλευση φάτε τους τώρα στην μαπα.

  10. Όλα αυτά που αναφέρει ο κ. διευθυντής τα πιστεύει κιόλας; Από που προκύπτουν όλα αυτά τα στοιχεία για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας δεν μας είπε όμως. Το άλλο πάλι, 150 εργαζόμενοι στην μαρίνα; Που τους έχετε και τι κάνουν;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ