Σάκης Χατζηπέτρος : «Ο Δήμος είναι σε μια δύσκολη κατάσταση αλλά η προσπάθεια αυτή μας ενώνει»

29
10310

Ρεπορτάζ στο κέντρο της πόλης με την «εθελοντική ομάδα πόλης Κω» που πραγματοποιούν καθαρισμούς σε διάφορα πάρκα. Σε ρεπορτάζ της εκπομπής ΜΑΖΙ στο KosTv η κάμερα κατέγραψε τον καθαρισμό απέναντι από την πλατεία ταξί. ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κω Σάκης Χατζηπέτρος αναφέρθηκε ότι «σύντομα οι εθελοντικές εργασίες θα ολοκληρωθούν διότι θα πρέπει να συνεχίσουμε και με την λειτουργία τις πόλης και θα ήμαστε δίκαιοι και αυστηρή. Εισπράττουμε από τον κόσμο και καλά και κακά. Οι δυσκολίες ενώνουν. Ο δήμος είναι σε μια δύσκολη κατάσταση αλλά η προσπάθεια αυτή μας ενώνει, μας δυναμώνει και οργανωνόμαστε καλύτερα και μαθαίνουμε καλύτερα τον εθελοντισμό. Ο δήμος θα βγει πολύ καλύτερος μετά από αυτή την δυσκολία. Έρχονται νέα άτομα και τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα».

2

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 2,3 εκατομμύρια ρωτάτε Νικηταρά καμπουρακη.Έχουν ήδη δώσει:300.000 ευρώ έδωσαν το 2020. 800.0000 ευρώτο 2021 με απευθείας ανάθεση (τους προσέβαλε το deal) 1,5 εκ. ευρώ θα διαθέσουν συνολικά για το 2023! 2,3 εκ. ευρω το 2024 !Φαντάσου το πάρτι που έχουν κατά νου να κάνουν τα επόμενα 5 χρόνια…2 εκατομμυριάκια επί 5 χρόνια για ρώτα τον Νικηταρα τον Καμπουράκη, ξέρουν πόσα κάνουν; ο διαγωνισμός 2,3 εκατομμύρια για την καθαριότητα ακυρώθηκε. εγιναν πρόσφυγες γιατί ο Δήμος Ρόδου με διαγωνισμό εκμισθωσε αποριμματοφορα με 25.000 ευρώ τον μήνα το όχημα και ο δήμος Κω με 60.000 ευρώ τον μήνα!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ? https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0oevjAPjeMhDiB6ZmqSbR62FqeR6KjX5wmuq63Xi3Y7XSfmDrBAedVkkDgtDNHrUSl&id=100048993305177
    https://aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/515082/anagnostis-kathariotita-megalos-asthenis-tou-dimou/

  2. Τι έγινε ξαφνικά και δεν είσαι σε καλή κατάσταση;Τι από αυτά δεν ξέρατε όταν ζητούσατε ψήφο;Το πρόγραμμα σας ήταν στηριγμένο στους εθελοντές;Αν δυσκολεύεστε και δεν μπορείτε ,στην άκρη.

  3. Πολύ επιλεκτικοί είστε όταν πρόκειται για δύσκολες καταστάσεις και την διάθεση χρημάτων . Ως πότε θα εκμεταλεύεστε το φιλότιμο των πολιτών ; Ας παύσουν κάποιοι υπάλληλοι σας εθελοντικά παραχωρώντας για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί τους μισθούς τους σε εργατικά χέρια ,προσλήψεις δηλαδή περιορισμένου χρόνου μέχρι να σουλουπωθεί έστω στα βασικά η πόλη. Τουρισμό μου θέλετε κατά τ άλλα .

  4. Καλά κρασιά παληκάρια . Με τον εθελοντισμό θα την βγάλετε τη θητεία σας δηλαδή χαχα βρε πού σας βρήκαμε γ@μ# την τρέλα μου. αυτά να τα λέγατε από την αρχή . Τι άλλο θα μας ξεφουρνίσετε ακόμα . Ανικανότητα πλήρης. Προχειροδουλειές παντού.

  5. Πόσοι είσαστε οι ενωμένοι πια λες και είναι κάποιο τρελό νούμερο ;; Οι δυσκολίες για ποιον ; για εσάς για τον κόσμο για το νησί;; Ο Δήμαρχος γιατί δεν βγαίνει να πει τα πράγματα όπως έχουν να καταλάβουνε και αυτοί που τον ψήφισαν με τι διπρόσωπο έχουν να κάνουν ;; Θεοδόση έχεις τόσες πιθανότητες να ξαναβγείς όσες ο Τάιλερ να μείνει έγγυος . Και συ Χατζηπέτρο δεν άργησες να γίνεις του συναφιου του Νικηταρά και εσύ για την δόξα και τη λοξά . Ένα ολόκληρο νησί στον αυτόματο ντροπή σας

  6. Σάκη άρχισες πάλι τα γλυκανάλατα σου τα χαζά . Λες και απευθύνεσαι σε ξεμωραμενους .Η γνωστή σου καραμέλα σαν γνήσιο παιδί του λαού που πλασάρεται ,η ενότητα , η συλλογική προσπάθεια ,το κοινό καλό και άλλα τέτοια λαϊκίστικα . Λόγο πολιτικό δεν έχεις αρθρώσει ούτε μια φορά και θα το οφειλές σαν πρόεδρος . Είναι βολικό αυτό που κάνεις όμως δεν είναι όλοι αγράμματοι και αδαείς ούτε αφελείς . Μας πρηξατε με τον εθελοντισμό. Ας μας λέγατε πως η παράταξή μας παιδιά αποτελείται από εθελοντές πολιτικούς δηλ.ο,τι γουστάρουμε ,όπως γουστάρουμε . Τι αηδιες είναι αυτές .Γιατί να σας πάρουμε πλέον στα σοβαρά. Είστε γελοίοι . Άντε από δω άχρηστοι

  7. Υπάρχουν εθελοντες και σε άλλα μέρη στην Ελλάδα πολλοί βέβαια αλλά αυτοί κατα διαστήματα καθαρίζουν δασικές περιοχές σε χωριά μακριά από το κέντρο. Εδώ είναι πρωτοφανές στην καρδιά της πόλης να έχει συσσωρευτεί τόσο σκουπίδι και βρωμιά .Τώρα που ανοίγει η αντιπυρική περίοδος θα πάτε και εκεί ασκληπίειο Τζια λινοποτι ?

  8. Ποπώ δεν χωνεύεται με τίποτα το 60%!!!Συνέχισε ΣΑΚΗ στα δύσκολα φαίνεται η ικανότητα και η προσφορά!!!Η προσπάθεια που κάνετε δεν μπορούν να την καταλάβουν οι αντιδραστικοί !!!!!Θα έρθουν και οι καλές μέρες για την τοπική αυτοδιοικηση!!!!!Καλή Ανάσταση!!!!!

  9. Σάκη παιδαρα μου είμαστε μαζί σου κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου και κλείσε τα αυτιά σου

  10. 5η μέρα σήμερα χωρίς αποκομιδή σκουπιδιών! Επικοινώνησα με την υπηρεσία καθαριότητας και με ενημέρωσαν ότι η αποκομιδή θα γίνει αύριο μόνο από τους κεντρικούς δρόμους!!!

  11. τι έγινε κουραστήκαν; Με εθελοντισμό θα την βγάλετε. Το νησί δεν μπορεί και δεν πρέπει να στηριχτεί στον εθελοντισμό. Ο εθελοντισμός έρχεται όταν όλη η πόλη δουλεύει. Εδώ πέρα ο μηχανισμός δεν δουλεύει και ζητά εθελοντισμό για να κάθονται αυτοί που θα έπρεπε να δουλεύουν. Το μοντέλο διοίκησης σας εχει αποτύχει είτε θα το αλλάξετε είτε θα παραιτηθείτε. δεν υπάρχει άλλη λύση.
    Και με το να το αλλάξετε εννοώ να δουλέψετε σοβαρά εκεί στον δήμο και οι της δημοτικής αρχής. Τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες μας τελείωσαν… Αναθεωρήστε πριν να είναι αργά και βαλ τε νερό στο κρασί σας . Βρείτε νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και ανταμείψτε τους σοβαρά, γιατί διαφορετικά ούτε αυτοί θα σας ακολουθήσουν.

  12. Έχει όραμα ο Νικηταράς λέμε θα κάνει το νησί τον πρώτο δήμο στην Ελλάδα που διοικείται με εθελοντισμό

  13. γιατι ειναι σε μια δυσκολη κατασταση ο δημος; υπαρχει πολεμος; αρρωστια; τα δις € που περνανε απ το νησι σε ποιες τσεπες πανε;

  14. Είσαι από καλή στόφα άνθρωπος. Αλλά μη λες ότι νάναι. Πότε βρέθηκε ο Δήμος σε δύσκολη κατάσταση? Πριν ή μετά τις ανθοστηλες? Επίσης τι θα πει να μάθουμε τον εθελοντισμο? Βρήκαμε παπά να θάψουμε 5-6?
    Τέλος, πως ακριβώς ο Δήμος θα βγει καλυτεροσ μετά τον εθελοντισμό?

  15. Ο εθελοντισμός είναι σπουδαία υπόθεση αγαπητοί μίζεροι κριτές που δεν έχετε καλή λέξη ούτε για τη δική σας οικογένεια . Προάγει το πνεύμα της συλλογικότητας και της προσφοράς. Αναδεικνύει την ευαισθησία για τον συνάνθρωπο.Λιγότερη εγωισμό και κακία αν είχατε θα το αποδεχόσαστε .Αλλά έτσι είναι ,ουδείς προφήτης στον τόπο του.

  16. Μπράβο Σάκη. μπράβο σε όλους σας !!!!!! Μην ακούτε κανέναν τους έφαγε η ζήλεια . Όσο εσείς προχωράτε τόσο σκυλιαζουν. Αστε τους στην κακομοιριά τους τόσο τους κόβει
    .Καλό Πάσχα σε όλους σας Σάκη κ εθελοντες

  17. Σε δύσκολη κατάσταση ο Δήμος;;;;;; Γιατί;;; Όλα πάνε μια χαρά. Ένα νησί καθαρό χωρίς ανομία με τάξη καθαριότητα μαγαζιά που έχουν άδειες και σύρατε κλέφτικα! Ευστε άχρηστοι ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΊΚΑΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. Καλημέρα χρόνια πολλά . Σάκη εμείς θέλαμε να στρώσουμε ένα μικρό τραπέζι για Πάσχα σήμερα έχει στη γειτονιά μας ένα μικρό ακάλυπτο Χωραφάκια και μετά θα τα μαζεύαμε βέβαια. Εδώ και δυόμιση μήνες που ήρθατε και κόψατε τα χόρτα και τα κλαδιά και τα έχετε αφήσει στοιβαγμένα καταμεσής. Δεν ήρθε κανένας να τα πάρει. Δυόμιση μήνες η στιβα εκεί μας δουλεύετε και έχουμε Μάιο και Πάσχα .Πότε θα τα μαζέψετε επιτελους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ