Βασίλης Γεωργούλης: Εν όψει Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών

2
14728
Εν όψει Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών
Σε λίγες μέρες θα προσέλθουμε στις κάλπες να ψηφίσουμε τους και τις τοπικούς-ες αντιπροσώπους. Κάθε παράταξη έχεις επιλέξει κάποια άτομα από όλες τις κοινωνικές ομάδες ώστε να εργαστούν για το κοινό καλό της Κάθε τοπικής κοινωνίας. Κάθε παράταξη αντιπροσωπεύει η και στηρίζεται από κάποια συμφέροντα είτε πολιτικά-ιδεολογικά είτε οι οικονομικά.
Εμείς ως συνειδητοποιημενοι πολίτες θα πρέπει να προσέλθουμε άπαντες στις κάλπες ώστε να επιλέξουμε τα άτομα που θα μας εκπροσωπησουν με βασικό κριτήριο τον άτομο και την εμπιστοσύνη που του έχουμε. Η αποχή δεν δικαιολογειται εκτός αν υπάρχει σημαντικός λόγος. ΜΗΝ ΠΟΎΜΕ ΠΆΛΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΕΊ Η ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΉ ΜΑΣ ΕΜΕΊΣ ΔΊΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΊΑ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΨΗΦΙΑ.
Εγώ έχω αποσυρθεί από την πολιτική αλλά ως πολίτης θα στηρίξω τα άτομα που θεωρώ
αξια να βοηθήσουν τον τόπο τους σε κάθε γωνιά της χώρας που γνωρίζω. Σας παροτρύνω να κάνετε το ίδιο ήρεμα ειρηνικά. Σας εύχομαι καλή εκλογική διαδικασία και σε όσες και όσους συμμετέχουν ενεργά καλή επιτυχία και καλή δύναμη.
Σας ευχαριστώ Βασίλης Ν Γεωργουλης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. του Κυρίτση τα ψέματα να μαζέψετε έχει κάνει μοντάζ ψεύτικο στις φωτό του αγιασμού του για να φανεί κοσμος δεν ντρέπεται με τόσο ψέμα ακόμα και ψεύτικη δημοσκόπηση κάνανε για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο . ασ τον βγάλουν να κάνουν και δεύτερο κέντρο διερχόμενων με τον Καματερό και τον Ροδίτη γ . να πάρει και τη Ρούφα δίπλα του όπως τον Γεωργαλή. συμπόσια μεγάλα της συμφοράς . καηκες κακομοίρε κοσμακη εάν τύχει κάτι τέτοιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ