Βασίλης Γεωργούλης: Εκλογολογία, παροχολογία στη σκιά του ιού και της Τουρκικής τρομοκρατίας

2
126
Εκλογολογία, παροχολογία στη σκιά του ιού και της Τουρκικής τρομοκρατίας.
Της τελευταίες μέρες βλέπουμε όλο και πιο πολύ τα σενάρια των εκλογών να έρχονται στο προσκήνιο. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης να χτυπιούντε να γίνουν εκλογές, την κυβέρνηση να διαφωνεί, τους δημοσιογράφους να κρατάνε «ζεστό» το πρόβλημα με τον ιό και την ανατολική Μεσόγειο να βράζει από τις απειλές του σουλτάνου. Παράλληλα η ακρίβεια καλπάζει, ο κόσμος πέφτει σαν τα «κοτόπουλα» από «ξαφνικιτιδες», η εγκληματικότητα οργιάζει και η αβεβαιότητα κορυφώνεται. Η κυβέρνηση χρησιμοποιώντας όλα της τα όπλα προσπαθεί να κρατήσει τον κόσμο κοιμισμένο άλλες φορές μέσω του ιού, άλλες φορές μέσω της κρίσης με την Τουρκία, άλλες φορές με πακέτα παροχών.
Γνωρίζουν όμως καλά ότι σε περίπτωση εκλογών θα περάσουν πολύ δύσκολα και αυτό όχι γιατί υπάρχει κάποιος πολιτικός αντίπαλος που να τους ξεπεράσει αλλά γιατί ο κόσμος έχει ξεπεράσει τα όρια του.
Αντιπολίτευση δεν υπάρχει ουσιαστική αφού όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ και κωλοτουμπες όπως και ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ με στελέχη να «παίζουν μπάλα» όπου υπάρχει υπουργείο και βουλευτικό έδρανο. Το ΚΚΕ είναι στη θέση του κολλημένο στον εμφύλιο και στο νόμο του εργάτη και η Ελληνική Λύση ακόμα σε επίπεδο δυσπιστίας από τους απλούς πολίτες.
Τα αποτελέσματα αυτής της κατάστασης δυστυχώς δεν είναι αποτελέσματα μια κυβέρνησης. Για να φτάσουμε εδώ σε αυτό το χάλι δούλεψαν σχεδόν όλα τα υπάρχοντα κόμματα και σχεδόν όλοι οι υπάρχοντες βουλευτές και απεβιωσαντες από την μεταπολίτευση και μετά με την ανοχή, την ελπίδα για καλύτερες συνθήκες ζωής των πολιτών αυτού του κράτους. Μας πήραν πίσω κάθε έννοια ελευθερίας, κάθε έννοια ποιότητας ζωής, μας ελέγχουν ανά πάσα στιγμή μεσω της τρομοκρατίας και του φόβου στον βωμό του κέρδους των φαρμακευτικών εταιρειών. Κανείς δεν νοιάζεται πραγματικά για εμάς αφού μας δηλητηριάζουν με εμβόλια στο σώμα και τρόμο στην ψυχή. Μας έχουν διχοτομησει σε τρομοκρατημένους πιστούς και σε ελεύθερους αντιδραστικούς.
Τί κάνουμε κατά τη γνώμη μου σε περίπτωση εκλογών όποτε αποφασιστούν είναι κάτι που θα πρέπει να το σκεφτούμε σοβαρά σαν άνθρωποι, σαν ελεύθεροι ζωντανοί οργανισμοί και όχι σαν υπάλληλοι, υπόδουλοι και υποτελείς σε κόμματα, φιλίες και παρατάξεις.
Συμμετέχουμε στις εκλογές ενεργά σαν δημοκρατικοί πολίτες ψηφίζοντας κάτι μακριά από το παλιό και δοκιμασμένο. Επιλέγουμε νέους ανθρώπους και κόμματα που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για το χάλι της χώρας. Ανάλογα την ιδεολογία μας διαλέγουμε εκπροσώπους γνωστούς σε εμάς αλλά άγνωστους στη Βουλή κατά προτίμηση εργαζόμενους με ειδικότητα και πείρα στο πεζοδρόμιο και στον δρόμο και οχι στις τηλεοράσεις και τα κανάλια.
Παίρνουμε πίσω τη χαμένη μας ζωή και την ελευθερία μας δημοκρατικά με το καλύτερο όπλο που έχει ο λαός και δεν το χρησιμοποιεί. Τις εκλογές.
Σας ευχαριστώ Βασίλης Ν. Γεωργούλης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσύ ρε μεγάλε δε χρησιμοποιείς τα λεγόμενα των άλλων όρος όφελος σου να φανείς διαφορετικός κινδυνολογώντας;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ