Βασίλης Γεωργούλης: Επειδή έχουμε ξεχάσει τα αυτονόητα…

0
163
Καλημέρα. Επειδή έχουμε ξεχάσει τα αυτονόητα και δυστυχώς πάντα φταίνε οι οδηγοί να κάνουμε μια επανάληψη;
1 Ο πεζός περπατά πάντα σε πεζοδρόμιο αν υπάρχει και το επιτρέπουν οι συνθήκες.
2 Όταν δεν υπάρχει πεζοδρόμιο περπατά στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή των αυτοκινήτων ώστε να βλέπει τι έρχεται πάνω του.
3. Όταν υπάρχει διάβαση πεζών διασχίζει το δρόμο μόνο από τη διάβαση όπου και έχει απόλυτη προτεραιότητα εκτός αν υπάρχει σηματοδότης όπου συμμορφώνεται με την ένδειξη του, σε διαφορετική περίπτωση δεν έχει καμία προτεραιότητα.
4 Όταν δεν υπάρχει διάβαση ή βρίσκεται σε στροφή, πηγαίνει στην πλησιέστερη διασταύρωση η σημείο με καλύτερη ορατότητα σε στροφή και αφού ελέγξει προσεκτικά διασχίζει το δρόμο.
5 Κατά την κίνηση του τη νύχτα είναι υποχρεωμένος να φέρει επάνω του διακριτικό φωσφορούχο ή φακό η οποιαδήποτε πηγή φωτός ώστε να διακρίνεται από τα διερχόμενα οχήματα για την αποφυγή δυστυχήματος.
Δυστυχώς η καθημερινότητα και τα προβλήματα μας έχει κάνει να ξεχνάμε βασικά πράγματα στη ζωή μας με αποτέλεσμα δυστυχώς κάποιες φορές να κινδυνεύσει η ίδια μας η ζωή.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.