Βασίλης Ν. Γεωργούλης: Αφού θέλετε να λέτε ότι μας βγάλατε από την κρίση δώστε εσείς τα χρήματα και όχι πάντα τα κορόιδα

2
1025
Τελευταία παίζει πάρα πολύ το ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας έβγαλε από την Ευρωπαϊκή επιτήρηση, από τον δανεισμό, από τα δώδεκα χρόνια κρίσης και χρέους.
Αλήθεια ποια η διαφορά μετά από αυτό;
Πριν τα δώδεκα χρόνια το γάλα είχε 60 λεπτά και τώρα 2.20 η βενζίνη 50 λεπτά τώρα 2.30 και οι μισθοί ήταν 1200 ευρώ και τώρα και επτακόσια.
Πριν τα δώδεκα χρόνια ο Έλληνας ζούσε με αξιοπρέπεια και τώρα ψάχνει στα σκουπίδια για να φάει.
Φυσικά σε όλο αυτό άλλαξαν κυβερνήσεις και δεν είναι υπεύθυνη η τωρινή κυβέρνηση για όλη τη δωδεκαετία αλλά τί; Θα μας φέρει πίσω την χαμένη αξιοπρέπεια και το επίπεδο διαβίωσης με επιδόματα και βοηθήματα;.
Όχι κυρίες και κύριοι! Τα επιδόματα και τα βοηθήματα δεν θα ρίξουν την τιμή της βενζίνης και και του γάλακτος. Ούτε θα μας δώσουν τη χαμένη μας ζωή.
Μειωστε τους φόρους, μειωστε τους μισθούς σας για να καλύψετε την οικονομική διαφορά, αφού ο Έλληνας ζει με εξακόσια ευρώ το μήνα( και πολλά λέω) να ζήσετε και εσείς με χίλια το πολύ χίλια πεντακόσια λόγο της θέσης σας με τα έξοδα μετακίνησης από την τσέπη σας αφού και ο εργάτης για να πάει στη δουλειά πληρώνει από την τσέπη του τη βενζίνη ή το λεωφορείο. Αφού θέλετε να λέτε ότι μας βγάλατε από την κρίση δώστε εσείς τα χρήματα και όχι πάντα τα κορόιδα, οι πολίτες της χώρας που λιώνουν κάθε μέρα στο δρόμο για να πάρουν στην οικογένεια τους ένα κιλό ψωμί ενώ εσείς κάθεστε και το παίζετε εθνοσωτηρες στις πλάτες του λαού σας που σημειωτέον αυτός ο λαός σας έχει σε αυτή τη θέση που είστε. Και εσείς και όλοι οι άλλοι που στην κάμερα κοντραρονται μαζί σας και πίσω πίνουν καφεδάκι κερασμενο από τα κορόιδα.
Αν θέλετε να λέτε ότι μας βγάλατε απο την κρίση κάντε μια Ελλάδα ισχυρή με πολίτες δυνατούς που δεν πεινάνε και μεταναστεύουν για να ζήσουν και όχι με πολιτικούς χαραμοφάηδες που γυρίζουν όλο τον κόσμο και τα κανάλια να το παίζουν σωτήρες.
Όχι άλλα επιδόματα και βοηθήματα για την ακρίβεια αλλά μείωση της ακρίβειας και μισθοί αξιοπρέπειας.
Σας ευχαριστώ. Βασίλης Ν. Γεωργούλης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. είσαι δυνατός στα οικονομικά. να μας εξηγήσεις λίγο το preliminary debt sustainability analysis απ’ το δημοψήφισμα του ’15?

  2. Που δουλεύεται κύριε και ψάχνετε στα σκουπίδια να φάτε;Αν έχετε πρόβλημα επιβίωσης μιας και φαίνεστε νέος άνθρωπος να φροντίσουμε να σας βρούμε δουλειά.Στα σκουπίδια ούτε οι γάτες δεν ψάχνουν στην Ελλάδα.Μόνο σε καθεστώτα που προφανως υποστηρίζεται έχουμε λοιμοκτονιες.Δεν καταλαβαίνω γιατί σας χαλάει να λέμε και να μιλάμε θετικά,Απλά επειδή δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης οι λαϊκιστές και φασιστες;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ