Βασίλης Γεωργούλης: Μια επιτυχημένη τουριστική περίοδος βρίσκεται στο τέλος της

0
1855
Μια επιτυχημένη τουριστική περίοδος βρίσκεται στο τέλος της.
Μετά από δύο δύσκολα χρόνια με κορονοιο οικονομική διάλυση της χώρας και συνεχόμενα μέτρα επιτέλους φέτος το καλοκαίρι κατάφερε η χώρα να ορθοποδήσει και ειδικά οι επαγγελματίες να δουν επιτέλους τον κόπο τους να ανταμείβεται.
Η κυβέρνηση επαναπαυμένη σε αυτή την κατάσταση αφήνει ελεύθερα όμως την αισχροκέρδεια και στο βωμό του πολέμου με τη Ρωσία χάνει τον έλεγχο της αγοράς με αποτέλεσμα όλα όσα κέρδισαν οι επαγγελματίες αλλά και οι εργαζόμενοι σε λίγες μέρες ή μήνες να μην είναι τίποτα μπροστά στην ακρίβεια βασικών προϊόντων και αγαθών.
Στην προσπάθειά της να εξισορροπήσει την κατάσταση αλλά και στο φόβο των εκλογών που έρχονται τον ερχόμενο χρόνο ανακοινώνει συνεχώς επιδοτήσεις και προγράμματα ώστε να στρέψει το βλέμμα του κόσμου εσένα σε μία κυβέρνηση παροχών και δωρεών. Αντί να μειώνει τους φόρους από τα προϊόντα παραπλανεί τον κόσμο με ταχα επιδοτήσεις ώστε να φαίνεται μία απλόχερη κυβέρνηση που σκέφτεσαι τους πολίτες της. Χρησιμοποιώντας τα ελληνοτουρκικά τα οποία δυστυχώς είναι σε κρίσιμη καμπή μετά από πάρα πολλά χρόνια αλλά και τον πόλεμο της Ρωσίας προσπαθεί να στρέψει την κοινή γνώμη στο στο ότι η ίδια δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια και αυτή είναι κυβέρνηση που σκέφτεται τους πολίτες της.
Κρατάει χαμηλούς τόνους σε θέματα κορονοιου και μετά από δύο χρόνια καταπίεσης απώλειας κάθε δικαιώματος του ανθρώπου προσπαθεί να μας δείξει το καλό της πρόσωπο. Δυστυχώς για αυτήν ο κόσμος έχει μνήμη αλλά και ελάχιστες οικονομικές δυνατότητες για να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα που ζει.
Θέλουμε μείωση τιμών των προϊόντων πρώτης ανάγκης και όχι υποτιθέμενα δώρα από τον Άγιο Βασίλη – κύριο πρωθυπουργό. Θέλουμε την επιστροφή του προσωπικού πού βρίσκεται ακόμα σε διαθεσιμότητα λογω κορονοιου. Θέλουμε μείωση καυσίμων για να μπορούμε να μετακινούμαστε σε όλη την επικράτεια ελεύθερα μιας και τώρα δεν χρησιμοποιείται τα εμβόλια σαν απαγορευτικό αλλά την ακρίβεια στα καύσιμα που δεν μας επιτρέπει τη μετακίνηση.
Ο ελληνικός λαός μπορεί να μην ασχολείται να δείχνει ότι κοιμάται αλλά την ώρα δυστυχώς που θα ξυπνήσει θέλω να πιστεύω ότι γνωρίζει πάρα πολύ καλά ποιο είναι το συμφέρον του ποιοι τον βλαψανε και και ποιοι το κοροϊδεύουν.
Καλή χειμερινή περίοδο να έχουμε μιας και οι πρώτες βροχές και καταιγίδες ήδη άρχισαν να εμφανίζονται καλή δύναμη σε όλους τους συμπολίτες μας και καλά μυαλά σε όλους οσους διαχειρίζονται τις ζωές μας! Σας ευχαριστώ.
Βασίλης Ν. Γεωργούλης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ