Παρουσίαση του ουρολόγου Οδυσσέα Δελημπαλτίδη στη θέση του διευθυντή της ουρολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο-ΚΥ Κω

11
2721

Χαρίκλεια Χριστοφή

Την παρουσίαση του ουρολόγου Οδυσσέα Δελημπαλτίδη στη θέση του διευθυντή της κλινικής (με σχέση μόνιμης εργασίας), πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο διοικητής του νοσοκομείου Κέντρο Υγείας Κω, Σταμάτης Βασιλειάδης, παρουσία του υπεύθυνου τύπου και μέλους της διοίκησης , Ηλία Χρυσόπουλου. Ο κ, Δελημπατίδης, εργάζεται εδώ και δεκαπέντε χρόνια στο ΕΣΥ στο νοσοκομείο των Γρεβενών, στην αντίστοιχη κλινική. Έχει ξεκινήσει τα καθήκοντα του στο νοσοκομείο της Κω, εδώ και ενάμιση μήνα, φιλοξενείται στο ξενοδοχείο «Κυπριώτης Village» μέχρι την εξεύρεση μόνιμης κατοικίας κι έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής τρία πολύ σοβαρά περιστατικά, με τις ανάλογες χειρουργικές επεμβάσεις. Ο κ. Δελημπατίδης έχει ζητήσει από την διοίκηση μια σειρά από μηχανολογικό εξοπλισμό για να μπορεί να παρέχει τις αντίστοιχες υπηρεσίες , για τα οποία έχει δρομολογηθεί η προμήθεια τους. Αναμένει το Διπολικό ρεζεκτοσκόπιο το οποίο έχει παραγγείλει η διοίκηση και ένα Κυστοσκόπιο το οποίο θα προμηθεύσει στο νοσοκομείο Κω, ο σύλλογος «Άντε Γεια στον Καρκίνο» από τα έσοδα της εκδήλωσης που γίνεται κάθε χρόνο στην Καρδάμαινα.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
Ο υπεύθυνος τύπου του νοσοκομείου Κω, Ηλίας Χρυσόπουλος τόνισε το στόχο της διοίκησης, με συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο, ώστε να μη χρειάζεται ο κόσμος να μεταβαίνει στα νοσοκομεία γειτονικών νησιών ( Κάλυμνο, Ρόδο) , για αυτό το λόγο γίνονται προσπάθειες επάνδρωσης της Ουρολογικής κλινικής και προμήθειας μηχανολογικού εξοπλισμού, καθώς και εκπαίδευση της οφθαλμιάτρου Κ.Γαβαλά για επεμβάσεις αντιμετώπισης καταρράκτη .Επίσης ο δήμος της Κω, θα προμηθεύσει το νοσοκομείο, με έναν υπερσύγχρονο υπέρηχο, τον οποίο θα χρησιμοποιούν όλες οι κλινικές, στην προσπάθεια στήριξης των υπηρεσιών που προσφέρει το νοσοκομείο της Κω.

ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΛΑΤΑΝΙΟΥ
Ο διοικητής του νοσοκομείου Κω Σ.Βασιλειάδης επισήμανε τη λειτουργία των ιατρείων:

Ξεκίνησε Ορθοπεδικός , που λειτουργεί καθημερινά εκτός Τρίτης και βλέπει καθημερινά 15-20 άτομα
Λειτουργεί ιατρείο με μία ψυχολόγο
Επίσης γραφείο με κοινωνικούς λειτουργούς
Έχει στηθεί οδοντιατρείο το οποίο θα λειτουργήσει μετά της 15 Σεπτεμβρίου που αναμένεται ο ιατρός
Ανακαινίστηκε ο χώρος που θα φιλοξενήσει το ΕΚΑΒ ( πρώην γραφείο αξονικού τομογράφου). Ξεκίνησε η μεταφορά τους στο Πλατάνι.

Στο Πλατάνι με τις εργασίες αποκατάστασης του γραφείου που θα στεγάσει το ΕΚΑΒ, απομακρύνθηκαν χημικά κατάλοιπα από την μη λειτουργία των μηχανημάτων τόνισε ο Ηλίας Χρυσόπουλος ο οποίος έκανε λόγο για «Λεηλασία κρατικής περιουσίας» και ήρθε επιτέλους η στιγμή να πάρουν ζωή οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις και να εξυπηρετείται ο κόσμος, όπως πρέπει.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Ένας ΤΕ Λογιστικής
Ένας ΔΕ διοικητικό προσωπικό
Ένα άτομο ΔΕ γραμματέων
Μία ΥΕ Φυλάκων
Δύο θέσεις τραυματιοφορέων
Μία θέση Τραπεζοκόμου
Τρείς θέσεις νοσηλευτών
Μία θέση ΠΕ Διοικητικού προσωπικού
Ένας ουρολόγος

Επίσης βρίσκεται σε αναμονή η κάλυψη θέσης ηλεκτρολόγου.
Με το Εθελοντικό, Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ιατρική Απόβαση» που πραγματοποιείται σε συνεργασία με Μονάδες Υγείας, όλης της χώρας, έχουν έρθει για ορισμένο χρόνο ιατροί. Το πρόγραμμα ξεκίνησε στο νησί μας 21 Ιουλίου και ολοκληρώνεται 8 Σεπτεμβρίου, ενώ έξι είναι οι τελειόφοιτοι ιατρικών πανεπιστημίων που κάνουν την πρακτική τους στο νοσοκομείο ΚΥ της Κω.

Πηγή:

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ουρολογικη Κλινική χωρίς τον νοσηλευτή κ.Καρτερη και τον ουρολόγο κ.Κουλη δεν υπάρχει ,και δεν θα ξεχαστεί ποτέ πως η διοίκηση δεν έκανε κάτι για να κρατήσει αυτούς τους επιστήμονες που αφήσανε όνομα για το τμήμα αυτό του Νοσοκομείου για την ανθρωπιά και τον επαγγελματισμό τους.Αυτοί χτίσανε την Ουρολογική και δουλεύανε χωρίς καν τα απαραίτητα καθώς η διοίκηση έδειχνε αδιαφορία καθίστε τώρα εσείς να μιλάτε για θέσεις διευθυντή και πράσινα άλογα ..

  2. Και αυτοί θα το βρουν … για το πως φέρθηκαν σε ενα απο τα πιο δυνατά τμήματα που υπήρχαν ποτέ στο νοσοκομείο με 2 τρομερούς επιστήμονες που διώξανε γιατί ήταν ανίκανοι να κρατήσουν Κ ΚΟΥΛΗ Κ .Περικλή όπου και να είστε η Παναγία να σας έχει καλά ,μας λείπει ο επαγγελματισμός και η ανθρωπιά σας , είστε η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ και οτι και αν κάνετε θα πετυχαίνει..

  3. Καλή επιτυχία στον νέο Ουρολόγο πρέπει να γνωρίζει οτι ο προηγούμενος ουρολόγος ήταν δύναμη και είναι δύσκολο να τον φτάσει είδα δε οτι απουσιάζει και ο νοσηλευτης πολύ κρίμα

  4. ΈΔΙΩΞΑΝ ΈΝΑΝ ΚΑΛΌ ΆΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΈΝΟ ΟΥΡΟΛΌΓΟ ΤΟΝ κ ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΝΕΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΎΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΏ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΕΡΕΤΗΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ -ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΥΝ ΩΣ ΚΑΤΌΡΘΩΜΑ …..
    ΠΑΘΟΛΟΓΟΥΣ ΠΌΤΕ ΘΑ ΦΈΡΕΤΕ

    • Παραιτήθηκε για να πάρει μόνιμη θέση αλλού αν δεν το κατάλαβες γιατί την θέση που θα έπαιρνε την έχει μπλοκάρει αλλος

  5. Καλά τι υπέρανάπτυξη είναι αυτή;τι σχεδιασμος, τι στατηγικη,τι οργάνωση,τεχνολογική,επιστημονική!Χάρβαρντ θα το κανετε το νοσοκομείο κω

  6. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, Η ΕΛΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΝΟΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    Η ΚΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.

  7. Πώς προιδεαζεις, χωρίς να γνωρίζεις έναν επιστήμονα; Ξέρεις τι προϋπηρεσία έχει; Ξέρεις τι γνώσεις έχει;Σε έχει εξετάσει; Πώς ακυρώνεις προηγούμενους(Λαμπρινό); Εάν ήταν φίλοι σου οι απερχομενοι, δικαίωμα σου.Γνωμη έχουμε και εμείς,σαν ασθενείς τού πρώην και τού νυν.Χωρις να γνωρίσεις και να μάθεις, δεν μπορείςνα απαξιώνεις ένα επιστήμονα και μία κλινική.Εκτος εάν είσαι κομματικός εγκάθετος.Γιατι συνέβη και αυτό.Καποιο πουλάκι πήρε τηλέφωνο και απέτρεψε τον γιατρό να έρθει.Αφηστε τον γιατρό να δουλέψει και θα κριθεί όπως όλοι μας.Καποτε πανηγυρίζατε για άλλες ειδικότητες καί αποδείχθηκαν επικίνδυνοι ,και έφυγαν νύχτα …. Γιατρέ μην ακούς τίποτα.Δουλεψε και η Κως ξέρει να αναγνωρίζει.Το έχει αποδείξει σέ πολλούς συναδέλφους σου τόσο δημοσίου όσο και ιδιωτικού τομέα.Τους έχει στηρίξει και έχουν μείνει μόνιμα στο νησί.Καλη δύναμη με υγεία και καλώς ήρθατε.

  8. Ούτε ο Ριβάλντο στον Ολυμπιακό δεν είχε τέτοια παρουσίαση. Γιατί δείχνουν τα αυτονόητα δεν αντιλαμβάνομαι.

  9. Ε βεβαια μενει σε ξενοδοχειο ο ανθρωπος,αφου ολοι προτιματε να νοικιαζετε τα σπιτια σας σε αστυνομικους του 6μηνου…χαχαχ δεν εχει καταλαβει ακομα οτι στα ξενοδοχεια θα τη βγαζει.Παρεπιπτοντως,γιατρε κουραγιο και υπομονη,θα τα χρειαστεις εκει μεσα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ