ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ: Εκδήλωση γνωριμίας και βράβευσης αθλητών που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

0
1942

ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ:  Εκδήλωση γνωριμίας και βράβευσης αθλητών που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος ΧατζηστέργοςΧαρίκλεια Χριστοφή

Ο ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ πραγματοποίησε απόψε στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του Marina Cafe ,εκδήλωση βράβευσης για τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που εισήχθησαν φέτος στα ΑΕΙ.
Μια σεμνή τελετή απονομής των βραβείων στα παιδιά και τους γονείς τους παρουσία πολλών αθλητών του συλλόγου, γονέων και φίλων.
Ό πρόεδρος του συλλόγου κύριος Σταύρος Ματσούρης εμφανώς συγκινημένος μίλησε για την προσπάθεια που καταβάλουν οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου στον αθλητισμό και στον αγώνα τους για την εισαγωγή στα Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και αθλητισμού κυρία Σέβη Βλάχου, συνεχάρη τα παιδιά που πέτυχαν τον στόχο τους, την εισαγωγή στα ΑΕΙ,τονίζοντας παράλληλα τη σημασία της άθλησης για όλα τα παιδιά και τα πολλαπλά οφέλη που αποκομίζουν όταν βάζουν τον αθλητισμό στη ζωή τους.

Η Αντιπρόεδρος του συλλόγου κυρία Κλεοπάτρα Μισαηλίδου, πραγματοποίησε τις απονομές στους αθλητές και τις αθλήτριες που εισήχθησαν φέτος στα ΑΕΙ .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.