Όραμα & Δράση για διαχείριση αδέσποτων ζώων: Tο διοικητικό συμβούλιο του «μοναδικού νόμιμου σωματείου» έχει συγκροτηθεί παράνομα!!! Άρα ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!!

23
1242

«Λέτε το «μοναδικό νόμιμο σωματείο» να χρειάστηκε έναν ολόκληρο χρόνο για να γίνει, επιτέλους, νόμιμο και να μπορεί να υπογράψει τη σύμβαση;;»

Δεν πέρασε ούτε ένας χρόνος για να αποδείξει η δημοτική αρχή Νικηταρά  πόσο πολύ αγαπάει τα ζώα και μάλιστα τα αδέσποτα!

Ούτε έναν ολόκληρο χρόνο δεν χρειάστηκε για να υπογράψει τη σύμβαση με το μοναδικό «νόμιμο φιλοζωικό σωματείο» που υπάρχει στο νησί.

Τα δελτία τύπου, όμως, για να κάνουν θόρυβο και εντύπωση δεν τα ξέχασαν.

Από τις 24 Ιουλίου του 2020 που έλαβαν την παράνομη- όπως καταγγείλαμε- απόφαση συνεργασίας με το εν λόγω σωματείο θυμήθηκαν την αγάπη τους για τα ζώα στις 12 Απριλίου του 2021!

Τους τη θύμισε στις 9 Απριλίου η επικεφαλής  μας  Ρούφα Ιωάννα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Ζουζούνη, στο σταθμό Έκφραση!

Ακριβώς μία εργάσιμη μέρα πριν την υπογραφή της σύμβασης και σχεδόν ένα χρόνο μετά την απόφαση για την σύναψή της!!!

Θυμίζουμε ότι κατά τη λήψη της απόφασης ζητήσαμε την απόσυρση του θέματος επισημαίνοντας τα παρακάτω:

  • Στη συνάντηση που προκλήθηκε μετά από αίτημα της παράταξης μας με όλα τα φιλοζωικά σωματεία το μόνο σωματείο που δεν παρέστη ήταν αυτό με το οποίο η δημοτική αρχή είχε ήδη συμφωνήσει να συνεργαστεί.
  • Στο άρθρο 8 του καταστατικού και σε όσα αναφέρονται σχετικά με τη Γενική του Συνέλευση, διαπιστώθηκε ότι το διοικητικό συμβούλιο του «μοναδικού νόμιμου σωματείου» έχει συγκροτηθεί παράνομα!!! Άρα ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!!!

Λέτε το διάστημα που μεσολάβησε από τη λήψη της απόφασης μέχρι την υλοποίηση της να αγάπησαν περισσότερο τα ζώα;

Λέτε το «μοναδικό νόμιμο σωματείο» να χρειάστηκε ένα ολόκληρο χρόνο για να γίνει επιτέλους νόμιμο και να μπορεί να υπογράψει τη σύμβαση;;

  • Αποτρέψαμε να φέρουν στο Πυλί το καταφύγιο και επανήλθαν με την εν λόγω συνεργασία πάλι με έδρα το Πυλί και χωρίς απόφαση κοινοτικού συμβουλίου.
  • Άραγε γνωρίζουν και έχουν αποφανθεί οι Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών για τη νέα χωροθέτηση που διαβάσαμε σε δελτίο τύπου;;

Τι μπορεί να προσφέρει ή μήπως να πάρει μια σύμβαση αφού η δυνατότητα φιλοξενίας ζώων αυτού του «νόμιμου σωματείου» εξαντλείται στα 10 ζώα; Ή μήπως όχι;;;

Η επιπολαιότητα, η προχειρότητα και η μονομέρεια με την οποία ασκεί άλλη μία «πολιτική» αυτή η δημοτική αρχή ενδέχεται να φέρει περισσότερα προβλήματα από αυτά που ευαγγελίζεται ότι θα λύσει…

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

 

βίντεο από:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κα ρουφα το hot spot εχει φεκ λειτουργιας? Οχι εσείς το είπατε! Άρα είναι παράνομο!!! Ο αναπληρωτης σας πως ειναι διευθυντης σε ενα παρανομο κεντρο???? ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΣΤΕ!!!!!!!!!!

  2. Ο,τι προσπαθεια και να γίνεται απο τον εκάστοτε δήμαρχο η κάθε αντιπολίτευση το πολεμάει . αντί να συνεργαστητε όλοι μαζί για το καλό του κόσμου που σας ψηφίζει τρωγεστε. Τίποτα δεν σας αρέσει. Λυπάμαι Μαζί με ολους τους συμπολίτες μας γιατί δεν βλέπετε ενα μεγαλο ανίκητο κοινό εχθρό .Την φονική παγκοσμια πανδημία που απειλεί όχι μόνο την οικονομία αλλά και τη ζωή ολων μας .συνελθετε και ενωθητε για το καλό του τοπου βοήθησε αντί να πολεμάτε. Κοινη γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατο.

    • σωστά τα λέτε. Η κάθε αντιπολίτευση, ακόμα και 100% να πιστεύει μια απόφαση του εκάστοτε Δημάρχου, θα κάνει τις κόνξες της. Πάντα έτσι γίνεται. Για τη καρέκλα όλοι πάνω τους θα /€στούν.

  3. Από τις 24 Ιουλίου του 2020 που έλαβαν την παράνομη- όπως καταγγείλαμε- απόφαση συνεργασίας με το εν λόγω σωματείο θυμήθηκαν την αγάπη τους για τα ζώα στις 12 Απριλίου του 2021!

  4. Λέτε το «μοναδικό νόμιμο σωματείο» να χρειάστηκε ένα ολόκληρο χρόνο για να γίνει επιτέλους νόμιμο και να μπορεί να υπογράψει τη σύμβαση;;

  5. Δεν άποτρεψατε κυρία ρόυφα το hot spot στο χωριό σας τότε ήσασταν άπων! Και μέσα σε όλα έχετε και τον διευθυντή με βούλα κύριο δημοτικό σύμβουλο σας. Με άύτην την άντιπολιτευση που κάνετε πάλι στα έδρανα άντιπολιτευσης θα έιστε άλλα δεν το καταλαβαίνετε και κυρίως δεν λάβατε το μυνημα των έκλόγών.

    • Ενώ εσυ Μαρία μου που έβαλες το γιόκα σου συνοριοφύλακα στο χοτ σποτ και παιρνει το μισθο κάθε μήνα είσαι μια χαρα! Μαρία η Ρούφα ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΗ. εχεις δικιο ότι εχασε γιατι δεν ειπε ψεματα στον κοσμο. Αυτη ειναι η μονη ΑΛΗΘΕΙΑ

  6. Εδω ο κοσμος χανεται και η ρουφα ψαχνει να δει ποια φιλοζωικα σωματεια εχουν σφραγιδα και ποια οχι. Δεν παει καθολουυυ καλα η υποθεση οραμα σε πτωση

    • νιονιε εδωο κοσοσ χανεται και το χρημα τπυ λαου πηγαινει στα δικα μας παιδια και λιγα λεει η ρουφα.
      οσο για τη πτωση ακομα δεν καταλαβες τιποτα;

  7. Ενώ εσυ Μαρία μου που έβαλες το γιόκα σου συνοριοφύλακα στο χοτ σποτ και παιρνει το μισθο κάθε μήνα είσαι μια χαρα! Μαρία η Ρούφα ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΗ. εχεις δικιο ότι εχασε γιατι δεν ειπε ψεματα στον κοσμο. Αυτη ειναι η μονη ΑΛΗΘΕΙΑ

      • Ιωάννα εξήγησε μας κάτι. Πριν ο Δήμος υπογράψει συμφωνία είχες γνώση για την πρόθεση? Ότι πάει να γίνει κάτι που είναι εκτός από θεμιτό και απαραίτητο φαντάζομαι ούτε εσύ μπορείς να το αρνηθείς. Αν υπήρχε κάτι μεμπτό γιατί δεν ενημερωσες πριν? Γιατί πρέπει πάντα μετά?

        • βρε βλάκα αυτο λεει ότι τα ειπε τον Ιουλιο στο δημοτικό συμβούλιο και ζητησαν να αποσυρουν το θεμα

      • Στέγη η Ιωάννα στον Κυρίτση!? Μάλλον δεν την ξέρετε καθόλου! Ιωάννα τί λες? Μήπως εμείς δεν καταλάβαμε σωστά?

  8. Πόσο βολικό. Ωραία χρονιά να πάρουμε χρήματα από τον τουρίστα και να βάλουμε τα σκυλιά πίσω στο δρόμο και το θάνατο στις γάτες

  9. Για γέλια! Βρε δεν θα γίνεις ποτέ δήμαρχος φιλικά! Και ασε το χοτ σποτ ήσυχο… Παράνομο το χοτ σποτ χωρίς ΦΕΚ καταγγελίες δελτία τύπου έκανες χαμό πριν κάνα χρόνο ωωωωωπ διοικητής ο εκλεγμένος σου σύμβουλος γι’αυτό γαργαρα δεν μιλάμε ! Αεροτουμπες κ@λοτουμπες όραμα

  10. Γράφεις ένα κατεβατο αερολογιες. Ρεζουμε να καταλάβει και ο κόσμος παράνομο το χοτ σποτ και θέλεις να το διώξεις στα λόγια πάντα γιατι αυτό κάνεις πάντα αερολογιες και στα λόγια… Πραγματικότητα δημοτικός σύμβουλος σου διοικητής. Άσε τα υπόλοιπα μπλα μπλα μπλα

    • Τί πρωτότυπο! Ο χλεχλες ψιψιτακης μουγκα στη στρούγκα. Ο αφέντης έδωσε εντολή.. τώρα η Ρούφα έγινε αγαπημένη.. αυτά που της εσουρναν περασμένα ξεχασμένα? Μόλις ανεβάσει κάτι η Ρούφα, ο μόνος που δεν σχολιάζει είναι ο ψιτ-ψιτ γυλλος.. τυχαίο??? δεν νομίζω!!!

  11. Ιωαννα τωρα που εκλεισαν οι καφετεριες, που συνεδριαζετε με τον πρωην? Τα λετε στο τηλεφωνο? Γιατι δεν βγαινεις να δηλωσεις οτι θα πας μαζι του, και ας σας ελεγε ντενεκεδες????

  12. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ!!! Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ