Όραμα και Δράση: Ερωτήματα για τις προσλήψεις των 88 «επιτυχόντων»

15
1338

Η Γενική Γραμματέας του δήμου δήλωσε δημόσια ότι ξεκίνησε η ενημέρωση των 88 «επιτυχόντων» για τις 8μηνες θέσεις λόγω covid του Δήμου.

 

Ρωτάμε ευθέως:

 

1ον) Βάση ποιας λίστας ή κατάταξης  οι «επιτυχόντες» προσλήφθηκαν και… ενημερώνονται κατ ίδιαν για την «πρόσληψή» τους;

 

2ον)Που έχει αναρτηθεί αυτή η λίστα των 88 – τάχα μου – «επιτυχόντων»;

Μήπως στο διαύγεια, μήπως στο site του δήμου; Που είναι άραγε αυτή η  λίστα ή μήπως υπάρχει μόνο στα δεφτέρια της δημοτικής αρχής;;

 

3ον) Ποια είναι τα κριτήρια «επιτυχίας» – πρόσληψης των «επιτυχόντων» πέραν των ψηφοθηρικών και πως προκύπτουν οι επιλαχόντες;;

 

Η «διαδικασία» των εν λόγω «προσλήψεων» έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί στις 26 Φεβρουαρίου αλλά δεν… βόλευε ένεκα της πρεμούρας για την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας…

 

Η κυρία Κρητικού, συνεχίζοντας την ενημέρωση, χρησιμοποίησε ως φθηνό άλλοθι για την πολύμηνη καθυστέρηση των «προσλήψεων» άκουσον – άκουσον την επίσκεψη επιβεβαιωμένου κρούσματος στο δημαρχείο!

 

Δηλαδή όλο το πρόβλημα της ανικανότητας αλλά και της σκοπιμότητας τους συμπυκνώνεται στη μια μέρα που έκλεισε ο δήμος και για τούτο το λόγο δεν πρόκαμαν!

 

Η δικαιολογία αυτή πέραν της στοχοποίησης, στερείται σοβαρότητας και αξιοπιστίας.

 

Από τις 24ώρες προσλήψεις περάσαμε στις κρυφές λίστες  «επιτυχόντων» με πολιτικά φρονήματα, σχήματα και σχέσεις βλέπε αδέρφια αντιδημάρχων, παραταξιακά στελέχη…

Σχήματα και ήθη που μετατρέπουν το δήμο σε μαγαζί και το δικαίωμα στην εργασία παζάρι «επιτυχίας»…

 

Άλλωστε το σχέδιο με τον εργολάβο δεν εξελίσσεται ούτε τόσο γρήγορα ούτε τόσο εύκολα όσο πίστεψαν.

 

Γνωρίζουμε, σαφώς, ότι η κυρία Κρητικού εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές του κυρίου Νικηταρά,  αν όμως μέχρι την 15η Ιουνίου ο δήμος μας δεν έχει  προσλάβει τους 75 εποχικούς, όπως αυτοί εγκρίθηκαν από το ΥΠΕΣ, ας αναζητήσει από τώρα μια καλύτερη δικαιολογία, αλλιώς καλύτερα είναι να αποφεύγει τέτοιες αποκαλυπτικές δηλώσεις και να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα…

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 88 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑΧΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ? ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ???

  2. Η ειρωνεία και ο χλευασμός σε όλο του το μεγαλείο,Σε κάθε επιστολή η γελοιοποιηση σε τέτοιο βαθμό εκθετοντας απλά κακία και απωθημένα .Τίποτα άλλο 2 χρόνια τώρα στο δημοτικό συμβούλιο, κόμπλεξ με ψυχολογικά απωθημένα, τάσεις εκδηκιτοκητας, που έχασε την δημαρχία όπως ακριβώς ο κυρποφτός… Αρκετά κράτησε η πολιτική άθλιοτητα , δεν προσφέρετε τίποτα, είσαι, ήσουν και θα είσαι μια,, πολιτικάντης, απλά μια φιγούρα καρικατούρα

  3. εάν η τηλεφωνική ενημέρωση των επιτυχόντων γίνεται από την ίδια τη Γενική Γραμματέα του Δήμου, δεν υπάρχουν σχόλια !!! Μοντέλα πελατειακού κράτους από το παρελθόν που απέτυχαν !!!

    • Ιωαννα προσεχε τον νικο. Μιλατε παντου και οι δυο. Χαζομαρες και μικροτητες

      Ιωαννα μη λες παραεξω οτι συνομιλεις με τον νικο για τους 88. Σε εκθετει ο κυριος γιατι μιλα παντου και λεει πραγματα που σε εκθετουν παρα πολυ. Λες και σου γραψε εκεινος την ανακοινωση και σε παγιδευσε αγαπημενη μου φιλη που πρεπει να σου πω πλεον προσεχε πολυ γιατι εχεις ριξει χαμηλα το επιπεδο και ειναι πολυ εις βαρος σου. Παντα ομως με αγαπη.

  4. Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ 88 ΟΚΤΑΜΗΝΙΤΩΝ ΕΦΕΡΕ ΧΑΡΑ ΣΕ 88 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΕΦΕΡΕ ΘΛΙΨΗ, ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΓΚΡΙΝΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΨΕΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ. ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ!!!!!

  5. Ντροπή! Καμια λίστα δεν δημοσιεύτηκε και θέλουν να μας πείσουν για τις αξιοκρατικές τπυς μεθόδους… Όλοι ίδιοι. Για αυτο γεμίζουν οι θέσεις με συγκεκριμένα άτομα και οι υπόλοιποι φεύγουμε εκτός νησιού. Στεναχώρια με αυτο το νησί. Κριμα..

  6. Η οσμη της σαπιλας στην Ακτη Κουντουριωτη εχει παρει μεγαλες διαστασεις..
    Ας με διαψευσουν…
    ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ οτι υπαρχουν τουλαχιστον ΔΥΟ(2)ομαδουλες?
    ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ οτι μεταξυ τους καποιοι ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
    ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ οτι οι καποιοι»διορισμενοι»ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ??
    ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ οτι η ρουφιανια ειναι σε καθημερινη βαση?
    ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ οτι η καθε ομαδουλα προσπαθει να επιβληθει συμφωνα με τις αναγκες του ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ της???
    ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ..εξαλλου ΟΛΟΙ εκει τα γνωριζουν!!
    Οσο πιο γρηγορα σπασει το αποστημα τοσο το καλυτερο για το νησι μας!!
    Κυριτση ΠΡΕΠΕΙ να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙΣ τον δημο…
    Εισαι ο μοναδικος που το μπορει!!!!!!!!!

  7. Η κυρία ΡΟυφα… Δε ξέρω πως πήρε την εργασίας της(πάντως με το καθυστερημένα της μυαλό αεργη θα ήταν αν δε φιλούσε κ@λους..,, αλλά κατα τα άλλα κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.. Λοιδορει, κατακρίνει, δεν ψηφίζει για το καλο της Κω έργα, καταστάσεις και.. Κατά τα άλλα θελει να ξαναβγεί…χωρις να έχει αποδείξει τιποτα εκτος την καθιερωμένη ειρωνεία μέσω επιστολών, κάτινία, ξεπεσμος, εξευτελισμός στο μεγαλείο της… ……………….

  8. και εάν κάποιος δεν απαντήσει στο τηλέφωνο, προχωράνε στον επόμενο !!!
    Θα μπορούσε να βγει λίστα χωρίς ονόματα, μόνο με ΑΔΤ για μπορούν να δουν τα αποτελέσματα όλοι
    (εάν υπάρχει κώλυμα λόγω προσωπικών δεδομένων) .
    Εάν δούμε στο διαύγεια, σε όλες τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου είναι αναρτημένες λίστες με ονόματα και μόρια ανά κριτήριο . Προφανώς στο Δήμο Κω η Γενική Γραμματέας ακολουθεί άλλες διαδικασίες !!!
    Αποτελεί παράβαση καθήκοντος και χρήζει την παρέμβαση της δικαιοσύνης !!!

  9. Έχει βουηξει ο τόπος ότι όλοι έβαλαν μέσο και μπήκαν. Θα βγάλουν όμως τις λίστες που θα πάει. Και πέραν του ότι έχουν παρανομησει το λένε και το χαίρονται κιόλας! Όταν αρχίσουν οι ενστάσεις να δούμε τι θα γίνει!

  10. Κι εμένα λέει με είχαν σίγουρο γιατί όμως δεν με πηραν τηλέφωνο και κάθομαι και κλαίω?

  11. Εμένα με κάλεσαν για δουλειά στους 88 είμαι πολύτεκνη μητέρα κ έχω ν εργαστώ από Σεπτέμβριο 2019…. Γιατί γράφεται ανακρίβειες ότι διαλέγουν δικούς τους κτλ ντροπή σας …. ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΑΝΤΙ Ν ΧΕΡΕΣΑΙ ΠΟΥ 88 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΘΑ ΦΑΝΕ ΨΩΜΙ ΠΑΛΙ ΣΚΑΛΙΖΕΙς ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ