Όραμα & Δράση για Απολογισμό: Είθισται τα παραμύθια για ψηφοφόρους να είναι μεγάλα! Ευχόμαστε στον κ. Νικηταρά καλή… αφήγηση

23
11945

Λίγο πριν την ειδική συνεδρίαση για τον απολογισμό του 2022 ελπίζαμε να λάβουμε αφενός  έναν απολογιστικό πίνακα έργων – οικονομικών στοιχείων που υλοποιήθηκαν αφετέρου ένα τηλεφώνημα από την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου για μια στοιχειώδη συνεννόηση για  τα διαδικαστικά της δημόσιας αυτής συνεδρίασης και όχι εκδήλωσης όπως το δελτίο τύπου που εξέδωσαν αναφέρει.

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία η  εν λόγω συνεδρίαση έπρεπε να έχει υλοποιηθεί το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο.

Ο κύριος Νικηταράς επέλεξε να χρησιμοποιήσει για άλλη μια φορά το θεσμό του δημοτικού συμβουλίου και να προβεί (ένα μήνα πριν τις εκλογές) σε προεκλογική εκδήλωση με μιαν εισήγηση 45 σελίδων!!!

Είθισται τα παραμύθια για ψηφοφόρους να είναι μεγάλα!  Όταν δε,  δεν έχεις κάτι χειροπιαστό να παρουσιάσεις , πρέπει να πεις πολλά για να καλύψεις το τίποτα.

Θυμίζουμε:

  • -Την επιστολή της Ιωάννας τον Οκτώβριο του 2021 που καλούσε την δημοτική αρχή να προβεί στον απολογισμό για τα έτη 2019 και 2020.
  • -Οι απολογισμοί για το 2019, 2020, 2021 – κατά παράβαση του σχετικού άρθρου -«έγιναν» τον Ιούλιο του 2022!

Θυμίζουμε:

  • Τον Ιούλιο του 2022 θυμήθηκαν να φέρουν την  «Έγκριση του σχεδίου του Στρατηγικού Σχεδιασμού του τετραετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Κω της δημοτικής περιόδου 2019- 2023 (Α’ φάση).»
  • Η Β φάση δεν πειράζει που δεν ψηφίστηκε αφού απομένουν 3 μήνες για την ολοκλήρωσή της!

Η παράταξή μας οφείλει με στοιχεία και μόνο με στοιχεία απευθυνόμενη στο νου και στη λογική των πολιτών της Κω να παρουσιάσει την «απολογιστική» κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος και τα νομικά του πρόσωπα λόγω της τετραετούς απραξίας.

Ευχόμαστε στον κύριο Νικηταρά καλή…  αφήγηση και του λέμε: «We have other fish to fry at the time».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

23 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΝΙΚΗΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ===========ΔΗΜΑΡΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    • τι να ισοπεδωσει βρε πανιβλακα.Ολοι της εφυγαν βρε βοδι μπουα.Καλα μεσανυκτα.Σε 30 μρερες να βαλετε πλερεζες θα πεσει [πολυ κλαμα.

  1. Αδικεισαι… Η καμια κοινωνικη σειρα…απο αυτες τις μπουρδες, οπως τον σασμο και …..ες..Τοσο ευφραδεια μπουρδολογιας..που εχεις ..

    • ΖΗΤΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

      ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΟΞΩ

  2. τενεκεδες!!!!ουπς πιπέρι….που τακουσα τώρα εγώ αυτό… κιαμα τακουσα ας το ξεχνούν.Οπως εσύ…

  3. Τωρα επρεπε να κατεβείτε για να εχουμε επιλογη στην ψήφο μας. Τωρα ειναι απο τη Σκύλλα στη Χάρυβδη

  4. Αντε καλό χειμώνα σε λίγο θα έχεις παρέα αυτόν που σας στόλιζε ιδιαίτερα και τον σιγοντάρεις !!!Σαν δεν ντρέπεστε κ. Ρούφα αυτούς που φτύνατε στέλνατε εξώδικα τώρα τους υποστηρίζετε!!!Αντε να καθαρίσει το ΔΣ από τους κολοτούμπες!!!!Ο λαός της Κω θα δώσει την περήφανη επιλογή του και θα τιμήσει αυτούς που είναι κοντά του!!!

  5. Παλιοτερα η Ιωαννα θα απαντουσε στη σημερινη συνεντευξη Κυριτση-Γιωργαλλη. Θα απαντουσε για τους εφιαλτες,τους τενεκεδες,για το στα χωραφια σας,για το μάγισσες και τα υπολείμματα. Σήμερα εχθρος ειναι ο Νικηταρας που την σεβαστηκε στο 100%. Οσο για τους Κυριτσογιωργαλληδες ο κοσμος δεν τρωει κουτοχορτο.

  6. Τελικά δικαιώνεται ο Κυριτσης όταν σε είπε……….Τόση κακία γιατί δεν έγινες Δήμαρχος . κρίμα Ίωαννα έκλεισες την πολιτική σου πορεία σαν γραφική και κακία και ξέρω ότι σαν άνθρωπος δεν είσαι έτσι. σε τύφλωσε ο εγωισμός σου και οι φιλοδοξίες σου. Σίγουρα δεν θέλω να σε αδικήσω σαν άνθρωπος δεν έχεις καμία σχέση με το πρόσωπο που παρουσιάζεις όταν ασχολείσαι με την πολιτική. φιλικά και μόνο φιλικά μην πέφτεις στην παγίδα της πολιτικής πλέον δεν μπορείς να το ελέγξεις. Δες τον Γιωργαλλη που και αυτός είναι τέλειο παιδί τι λάθη κάνει μόλις μπέρδεψε την πολιτική με τα προσωπικά του.

    • Σε ειπε….με ειπε….φαε μια μπουγατσα την δικαιουσαι αλλωστε κερασμενη απο τον Κοψιμιο!!!Κοψιμιος τελος τι δεν καταλαβες???

      • η με ζαχαρι την θελεις εσυ ψιτ;να προτιμας την ζαχαρι γιατι το μέλι δεν θα το ξαναδείτε.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.Χωνετετε με κόκα κόλα.

  7. αρκετά με τις εξυπνάδες σου.Ενα τίποτα είσαι δεν το κατάλαβες?Ο Νικηταρας θαναι πάλι δήμαρχος.ψαλλε εσύ….

  8. ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΑΝ
    ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ

  9. υπολειμματα και ντενεκεδες σας ελεγε και σεις τον στηριζετε. ξεχασατε το σκουληκι θ α σε λιωσω, θα σε συντριψω, τα ξεβ…..τα, το μηδενικο εργο, και την εκδικητικοτητα. αυτοι ειστε. για γελια και για κλαματα. γιαυτο ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ θα παρει 60%.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ