Όραμα και Δράση: Η χρεοκοπημένη πλέον ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ

20
8949

 

Ήταν τέλος του 2020 όταν το ταμείο της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ άδειασε.

Την παρέλαβαν με 1, 4 εκ. ευρώ και σε δεκατέσσερις μήνες  ομολόγησαν, με απαράμιλλη κυνικότητα, ότι αν η επιχείρηση δε λάβει το υπολειπόμενο μετοχικό κεφάλαιο από το δήμο δεν θα έχει να πληρώσει το προσωπικό της!

Νομίζετε ότι το υπολειπόμενο μετοχικό κεφάλαιο που έλαβαν από το δήμο θα αρκούσε; Όχι βέβαια!

Τα παρακάτω στοιχεία αποδεικνύουν ότι παρέλαβαν μια υγιή και αυτόνομη οικονομικά επιχείρηση και την κατάντησαν δημοτικοδίαιτη!

Η χρεωκοπημένη πλέον ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ έλαβε ως έκτακτη επιχορήγηση από το ταμείο του δήμου:

350.000 ευρώ  το έτος 2020

550.000 ευρώ το 2021

300.000 ευρώ το 2022

200.000 ευρώ  το 2023

Συνολικά με αποφάσεις που λάμβαναν τα μέλη της οικονομικής επιτροπής  της δημοτικής αρχής μετέφεραν από το δήμο στην ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ 1.4 εκ ευρώ.

Αν συνυπολογίσουμε και το ένα εκατομμύριο και τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ που διέθετε η επιχείρηση στο ταμείο της, τον Σεπτέμβρη του 2019 που ανέλαβαν την διοίκηση πρόκειται πραγματικά περί… άθλου!

Αυτά και όχι μόνον αυτά «κρύβονται» επιμελώς .

Γι αυτό για άλλη μια φορά, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, επέλεξαν και το συγκεκριμένο θέμα που αφορούσε στον Ισολογισμό της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ να συζητηθεί στις 9 το πρωί απουσία σύσσωμης της μειοψηφίας που δεν είναι αρεστή όταν επισημαίνει την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει ο δήμος και τα νομικά του πρόσωπα.

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν Α Ν ΑΦ Ε Ρ Ε Τ Α Ι πουθενά στις επιστολές σας,,,25 χρόνια τώρα.. ούτε καμία πρόταση 25 χρόνια στα δημοτικά συμβούλια..εκτός αυτού κωλύεται τις διαδικασίες και κάθε πρόταση του ΝΙΚΗΤΑΡΆ… . Καιρος δεν είναι άχρηστη-οι.. Να ξεκουμπιστειτε… Ε Π Ι Τ Ε Λ ΟΥ Σ… Μπλα μπλα μπλα.. Αστα πιο……
    Σας βαρέθηκαν και οι καρέκλες

  2. ευτυχώς που όλοι έχουν καταλάβει ότι τα δελτία τύπου του οράματος είναι προπαγάνδα υπέρ του Κυριτση. κυρία Ρουφα ευτυχώς που τελικά δεν γίνατε Δήμαρχος γιατί η τόση κακία σας δεν αντιπροσωπεύει τους Κωους. Ακριβώς το ίδιο μοτίβο ακολουθείτε με Γιωργαλλη. Προσωπικός εγωισμός και συμφέρον και όχι αγάπη για τον τόπο. κρίμα από δυναμική γυναίκα σε γραφική.

  3. Η καλύτερη διαφημίστρια και προμοτόρισα του «άψογου« έργου του τέως και υβριστή της, απελευθερώθηκε από τα δεσμά του οράματός της και δρα ιδιοτελώς.

  4. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ Η ΚΕΚΠΑΠΑΥΑΣ.
    ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΕΤΡΩΓΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ ΑΙΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΑΛΑ.
    ΕΝΩ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

  5. Υπάρχει σίγουρα θέμα αν παρέλαβαν ταμείο 1,4 εκ.ευρώ και χρεοκόπησαν 4 χρόνια μετά την επιχείρηση.
    Ας δούμε όμως κάποια άλλα ζητήματα:
    1ον_ Υπάρχει ή δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων και ασυμβίβαστο όταν ο επικεφαλής της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ συνδέεται με ανταγωνιστικό μέσο ( ΚΤΕΛ)?
    2ον-_Είμαστε ευχαριστημένοι από την έλλειψη συγκοινωνίας στα χωριά και στο αεροδρόμιο ? Ως πότε θα ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση? Ως πότε κάποιοι θα καταδικάζουν τους ανθρώπους στα χωριά και τους επισκέπτες μας για να υπερασπίζονται ιδιωτικά συμφέροντα?

  6. 1.4 +1.4 εκ=2.800.000 ευρώ
    άψογη διαχείριση για όλη την ομάδα…. πρέπει να σας δώσουμε άλλη μια ευκαιρία για το μεγάλο TZAK ΠOT.
    ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ.
    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ.

  7. Δεν είναι η μόνη επιχείρηση που χρεωκόπησε στα χέρια του Νικηταρά.Έχετε σκευτει αν δεν δίναμε τόσες χιλιάδες ευρώ στο ΔΗΡΑΣ και τους αργόσχολους εκεί που κανείς δεν έχει καταλάβει τι προσφέρουν,τα δίναμε για την υγεία,θα είχε ο Δήμος μας ασθενοφόρο και κάλυψη όλο το 24ωρο .

  8. Ξεφτίλες κατέστρεψαν τον δήμο! Δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του ο Δήμος ποτε στην ωρα του, όπως έκανε στο παρελθόν. Ασχολήθηκαν με δυο γήπεδα, μια παιδική χαρα, πέντε ελιές και ανθοστηλες και νομίζουν πως παρήγαγαν έργο. Μονο να προσλαμβάνουν έκτακτο προσωπικό στα πλαίσια του κοβιντ ξέρουν με πελατειακές σχέσεις (με πτυχίο ΙΕΚ και επαφές με αντιδήμαρχο). Τωρα κατέστρεψαν και μια ίσως την μοναδική υγιή επιχείρηση του δήμου η οποία χρηματοδοτεί δράσεις χρηματοδότησης άλλων δημοτικών εξόδων. Ντρέπομαι για τον δήμαρχο μας ο οποίος ειναι απών πέντε Χρονια τωρα.

  9. Αυτα πρεπει να τα αφισοκολλησετε σε ολη την Κω για να γνωριζει ο κοσμος πιυ θα ριξει την ψηφο του!!!

  10. Η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας είναι ένα εν εξελίξει οργανωμένο σχέδιο!
    Έχουν ήδη δώσει:300.000 ευρώ έδωσαν το 2020.
    800.0000 ευρώτο 2021 με απευθείας ανάθεση (τους προσέβαλε το deal)
    1,5 εκ. ευρώ θα διαθέσουν συνολικά για το 2023!
    Φαντάσου το πάρτι που έχουν κατά νου να κάνουν τα επόμενα 5 χρόνια…
    1,5 εκατομμυριάκια επί 5 χρόνια για ρώτα τον Καμπουράκη, ξέρει πόσα κάνουν;……………. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0oc3NDQAsM2ZztDAGmKbX1aWGcmee4fNkR8niPJ1GCvxTmydywWDCYTp5NnFNNuMbl&id=100048993305177

  11. Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 50.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  12. “Την αλήθεια ρε… Την αλήθεια”, όπως φώναζε στο τέλος της ταινίας “Μάθε παιδί μου γράμματα” ο ηθοποιός Ν. Καλογερόπουλος. Ας κατακερματίσουμε, νηφάλια, τα λεχθέντα :
    1) Είναι γνωστόν τοις πάσι το μίσος που τρέφει η κα Ρούφα για τον κ. Νικηταρά. Ανθρώπινο, συμβαίνουν αυτά. Το ατυχές για τη δημόσια ζωή και τους πολίτες της Κω, εντούτοις, είναι ότι αυτό το μίσος οδήγησε σε μια κενή, ανούσια και αντιπαραγωγική αντιπολιτευτική θητεία με ρητορική μονοθεματική, λασπολογική, επιπέδου κίτρινου τύπου. Δεν εκλεχθήκατε, κα Ρούφα, για να λύσετε τα προσωπικά σας ούτε για να αποκτήσετε δημόσιο λόγο για τα απωθημένα σας. Εκλεχθήκατε για να συνεισφέρετε, με συμπληρωματική προς τη διοίκηση και παραγωγική αντιπολίτευση, πράγμα στο οποίο αποτύχατε. Και συνεχίζετε το ίδιο τροπάριο στο λυκαυγές της θητείας σας.
    2) Να επισημαίνετε ποιές ώρες θα έρχεστε στο συμβούλιο, μη χαλάσει ο πρωινός καφές. Σα δε ντρεπόμαστε.
    3) Αν όσα λέτε αληθεύουν, πού ήσασταν να τα καταγγείλετε όταν έπρεπε; Στο παρά πέντε των εκλογών τα θυμηθήκατε; Είχατε μια ολόκληρη θητεία ως αντιπολίτευση.

  13. 4) Συνεπώς, συνεχίζετε τον αήθη κιτρινισμό. Αφήνετε εμμέσως υπονοούμενα, γενικολογώντας συνειδητά. Διότι αν έρθει το ζήτημα στο δια ταύτα, στο συγκεκριμένο, νομίζω ότι απλά θα χάσετε τη μιλιά σας. Στόχος σας, όπως πάντα δυστυχώς, η δημουργία εντυπώσεων.
    5) Η περίοδος της πανδημίας αποτέλεσε τη χειρότερη περίοδο διοίκησης, από νηπιαγωγεία μέχρι…εταιρείες και στρατόπεδα. Πολλώ δε, η άσκηση δημόσιας διοίκησης. Ασχέτως των όποιων ποσοτικών διακυμάνσεων στον τουρισμό, οι ιδαιτερότητες υπήρξαν αρκετές. Αλλά μάλλον δεν ασχοληθήκατε και δεν ενημερωθήκατε, ως οφείλατε.
    6) Εφόσον πιστεύετε όσα λέτε, θα περίμενε κανείς πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων. Όλοι ξέρουμε ότι αν είχατε θα τα παρουσιάζατε. Αλλά, όπως είναι ηλίου φαεινότερο, δεν έχετε. Παρουσιάστε, λοιπόν, στοιχεία, να δουν οι πολίτες της Κω ότι όλα έγιναν όπως έπρεπε και κάτω από απόλυτη διαφάνεια.
    Πήρατε μια πολύ σοφή απόφαση, να πάτε σπίτι σας. Γυρίστε, λοιπόν, σπίτι σας και αφήστε την αντιπολίτευση στους αντιπολιτευόμενους. Φτάνει πια με τις γραφικότητες σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ