ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Κως: Με Δοξολογία & καταθέσεις στεφάνων στο μνημείο των ηρώων τιμήθηκε η Εθνική μας εορτή & τα 200 χρόνια από το 1821

3
2783

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με τέλεση επίσημης δοξολογίας στον παλαιό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Αρρεναγωγείου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ τιμήθηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Στην συνέχεια τελέστηκε Τρισάγιο και ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων απότους επισήμους στο ηρώο. Παρών ήταν εκ μέρους του Περιφερειάρχη ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευστρατίου.

πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

Ο Σεβασμιώτατος αμέσως μετά τέλεσε Τρισάγιο και στα άλλα δύο μνημεία των Αρχιερέων (μεταξύ των οποίων ο Εθνομάρτυρας Ζαχαρίας) και Ριμινιτών:

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΤΑ ΣΥΡΥΖΑΚΙΑ ΣΤΟΥ ΓΙΑΛΟΥ ΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ Κ Η ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΠΥΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΑΝΕ Κ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΣΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΣΟ 1821 ΟΙ ΑΠΛΥΤΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ Κ ΣΤΡΑΤΟ Κ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΟΥΝ Π@ΡΔΙ@ΚΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΡΟΖ ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΞΕΡΝΑΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ Η ΖΩΗ Κ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

    • Παρα πολυ λιγα μαγαζια επι του κεντρικου επαρχιακου δρομου ειχαν αναρτηση σημαια. Γιατι? ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ η ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ? Τουλαχιστον εμεις οι ΑΚΡΙΤΕΣ επρεπε να ειχαμε το ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ σε παρα πολυ υψηλο επιπεδο….. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ