Ειρήνη Ξενέλλη – Τσάρκου: Η αποχώρηση ενός αγαπημένου Παιδίατρου είναι πάντα μια στιγμή που γεμίζει τις καρδιές μας με αντιφατικά συναισθήματα

9
21740

Η αποχώρηση ενός αγαπημένου παιδίατρου είναι πάντα μια στιγμή που γεμίζει τις καρδιές μας με αντιφατικά συναισθήματα. Αφενός, αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη για την αφοσίωση και την επαγγελματική φροντίδα που παρείχε στα παιδιά μας, αφετέρου, όμως, νιώθουμε μια αίσθηση απώλειας και νοσταλγίας. Σήμερα, λέμε ένα θερμό ευχαριστώ στον αγαπημένο μας παιδίατρο που επέλεξε να αποσυρθεί και να απολαύσει τη σύνταξη του.

Ο κύριος Μανώλης Ουρανός δεν ήταν απλά ένας ιατρός. Ήταν ένας φίλος, ένας άνθρωπος που κατανοούσε τις ανησυχίες μας όσον αφορά την υγεία των παιδιών μας. Με το χαμόγελο πάντα στα χείλη, δημιουργούσε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και άνεσης, που έκανε τα παιδιά να νιώθουν άνετα ακόμα και στις πιο αγχωτικές καταστάσεις.

Η εμπειρία του ήταν αξεπέραστη. Πάντα πρόθυμος να ακούσει τις ανησυχίες και τα ερωτήματά μας, πάντα έτοιμος να εξηγήσει με απλά λόγια και να μας καθησυχάσει. Η επαγγελματική του σοφία και η ευαισθησία του έκαναν κάθε επίσκεψη στο ιατρείο του μια ευχάριστη εμπειρία.

Τώρα που αποσύρεται, θα ήθελα να του εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την αφοσίωση και τη φροντίδα που παρείχε στα παιδιά μας όλα αυτά τα χρόνια. Οι στιγμές που μοιραστήκαμε με αυτόν δεν ήταν μόνο ιατρικές επισκέψεις, αλλά και στιγμές γεμάτες γέλιο, συμβουλές και καθοδήγηση.

Είναι καιρός να απολαύσει τα χρόνια σύνταξής του. Ελπίζουμε ότι οι μέρες του θα είναι γεμάτες χαρά, χαλάρωση και ικανοποίηση γνωρίζοντας, ότι άφησε ένα θετικό αποτύπωμα σε όλες τις οικογένειες που βοήθησε.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στον αγαπημένο μας παιδίατρο καθώς περνάει στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής του. Νιώθω ευγνώμων για κάθε στιγμή που μοιραστήκαμε μαζί του.

Με αγάπη και εκτίμηση,

Ειρήνη Ξενέλλη – Τσάρκου και τέκνα

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άριστος παιδίατρος. φρόντισε τα παιδιά μου με αγάπη και πλήρη επιστημονική κατάρτηση. έφτασε να φροντίζει και τα εγγόνια μου. ήταν πάντα με το χαμόγελο και το χιούμορ σε μικρούς και μεγάλους. ο Κώος Ιπποκράτης ο πατέρας της ιατρικής θα είναι υπερήφανος για το άξιο τέκνο του. του ευχόμαστε μακροημέρευση και ευφροσύνη στην συντάξιμη περίοδο της ζωής του. τον ευχαριστούμε και να είναι πάντα καλά ότι και αν κάνει.

  2. Γιατρέ της καρδιάς μας, να είσαι υγιής και να απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με χαμόγελα, επιστέγασμα των όσων έχεις προσφέρει σε όλους μας!Σ’ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις κάνει για εμάς!

  3. Ο καλύτερος παιδίατρος. Κούραρε γενιές και γενιές (συμπεριλαμβανομένου και εμού). Συγχαρητήρια για το ήθος και την ανθρωπιά που χαρακτήρισε όλη την πορεία του. Να απολαύσει τη σύνταξή του. Ευχαριστούμε από καρδιάς!

  4. Πάντα ακούραστος.. πάντα με το χαμόγελο. πάντα να σε καθησυχάζει στις αγωνίες σου.
    ..ήταν πάντα εκεί…..
    Κ Μανώλη..να είστε πάντα καλά και να χαίρεστε την οικογένεια σας…
    μακάρι να υπήρχαν 2 -3 ακόμη σαν εσάς…..

  5. Ο παλιός είναι αλλιώς…. Αυτή η έκφραση χαρακτήριζε πάντα το Γιατρό Μανώλη Ουρανό.
    Η εμπειρία, οι γνώσεις, η ανθρωπιά και η ανιδιοτέλεια ήταν τα προνόμια ενός Ανθρώπου που έδωσε πολλά στον τόπο μας. Ουρανέ μου, σ’ ευχαριστούμε που μας ανέχτηκες ακούραστα τόσα χρόνια. Να χαίρεσαι και να καμαρώνεις τα υπέροχα αγόρια σου.

  6. Αγαπημενε μας Γιατρε σου ευχομαστε υγεια και μακροημερευση.Κοντα σου μεγαλωσαμε και εγω κ ο αδερφος μου και τα ξαδερφια μου.Εχω εντονες αναμνησεις απ την παιδικη μας ηλικια και θυμαμαι που καθε φορα που μας εφερνε η μητερα μας στο ιατρειο γινοταν χαμος απ τα πολλα παιδια που εξεταζες.Ο κοσμος εφτανε μεχρι την σκαλα.Σευχαριστουμε που μας μεγαλωσες με την φροντιδα και την αγαπη σου. Θα εισαι παντα ο καλος μας ο γιατρος που θα αγαπαμε παντα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ