Αναγνώστης: Θέλει άμεσα καθάρισμα το γεφύρι στην Λάμπη!

21
8938
Αναγνώστης: Θέλει καθάρισμα το γεφύρι στην Λάμπη.
Ο Δήμος για να προστατεύσει τον δρόμο στην Λάμπη από την διάβρωση κατασκεύασε κυματοθραύστες στην θάλασσα. Κατά την διάρκεια των εργασιών απέσυρε τους βράχους που προστάτευαν την έξοδο των νερών της βροχής από το γεφύρι. Χρειάζεται ο δήμος να καθαρίσει το γεφύρι από κάτω και να τοποθετήσει βράχους να μην κλείνει με άμμο η θάλασσα την έξοδο των νερών της βροχής.
Αναγνώστης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. άχρηστοι ανίκανοι τεμπέληδες.στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου πίνουν καφέ ξάπλα.

  2. Τη Λαμπη την εχουν ξεχασει,ο καημός τους ηταν να πανε να στρώσουν με 20 αυτοκινητα χαλικι …….κοντα στον Πετεουμιανο.
    Προεκλογικές υποσχεσεις.

  3. ο δήμος παράνομα κατασκευάσε τους προβόλους στην θάλασα για εξυπηρέτηση……δοθηκε μύρο χρήμα. ποιος τα πηρέ ? Ο ΣΙΦΑΚΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ?

  4. πανηγυρια ,κινητο και βολτες με τα υπηρασιακα αυτοκινητα του δημου.

  5. Στου κουφου τη πορτα οσο θελεις βροντα. Ολοι ανεύθυνοι, κοιταζουν μονο τους σταυρούς. Ηρθαν εφτιαξαν την παραλια,καθάρισαν το γεφυρι με τη πολιτικη προστασια και τσαπα του δημου. Φετος κανεις δεν τους νοιαζει τιποτα. πέρασαν οι εκλογες και μας ξεχασαν.

    • 60% τους δώσατε για να σας γραφουν. Αυτοι είναι αυτους θελατε. 50 μετρα ασφαλτο δεν ηταν ικανοι να ριξουν στο ποδηλατοδρομο. πηγαν την ασφαλτο απο το εργο στο γηπεδο Ανταγορας. δειτε τη Ριμινιτων που εμεινε ατελείωτη. και δευτε 400 μετρα δρομο εξω απο το νεο ανταγορας.

  6. 3 μερες κουβαλουσαν υλικα σε γειτονικο ……… τους ειπαμε ρε παιδια το γεφυρι ποτε θα το καθαρισετε. η απάντηση ηταν να πατε στον αβριθη. δηλαδη να παμε στους προηγουμενους ειστε σοβαροι

  7. Πρωτα να τελειωσει το οικοπεδακι του φιλου μας ///////.μετα να στρωσουμε το δρομο του κουμπαρου μας.και για το γεφυρι φταινε οι παλιοί.

  8. αμα σας έκανε και εσάς τα χατίρια δεν θα μιλούσατε … μήπως δεν σας τα κάνει για αυτό γκρινιάζετε?
    Τόσος κομπλεξισμός κατά του δημάρχου δεν βοηθά το νησί. Εσείς είστε οι πρώτοι που κάνετε κακό με όλα αυτα τα πικρόχολα σχόλια. Αλλά αυτοί είστε…πίσω απο τις πλάτες κράζετε και μπροστά «δημαρχε μου και δημαρχε μου» ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ… σας έκατσε βαρύ το 60%.

  9. εντωμεταξυ ο αλλος,πρωην δημοτικος συμβουλος, ευχαριστησε που του εκλεισαν τις λακκουβες στο σπιτι του στο βουνο. τα κριτηρια ειναι οι ψηφοι

  10. η περιφερεια που εχει ανοικτη εργολαβια για χαντακια και χειμμαρους τι κανει? Η κυρια Ντινα, απο πιτα σε πιτα παει. ας καθαρισει και κανενα γεφυρι. εκτος αν θελει να παιξει τη γλαστρα οπως οι πρωην.

  11. κοροϊδεύουν την κοινωνία.μπλέξεμε με ανίκανους και πολιτικούς απατεώνες.

  12. ολα θα φτιαχτούν απο μόνα τους εεε απο την δηθεν ευγενια που στηριξαμε τις ψηφους….οι μόνοι οι οποίοι δικαιολογούνται είναι όσοι δέχτηκαν απειλές για τις ψήφους. και ως αυτόπτης μαρτυρας έχω να σας πω οτι ήταν απαράδεκτος ο τρόπος που διεκδίκησαν τις ψήφους ειδικά σε κάποιους ανθρώπους τρίτης ηλικίας που έχουν οικονομικό πρόβλημα, είναι άποροι και προφανώς δεν άλλαξε τίποτα
    ανήθικοι τραμπουκισμοί

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ