Ικανοποίηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη για ένταξη νέων έργων (Κω-Νισύρου) στο πρόγραμμα « Αντώνης Τρίτσης»

17
6283

Ικανοποίηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη για την ένταξη νέων έργων στο πρόγραμμα « ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» στα Δωδεκάνησα.

 

 

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και  Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης

εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη θετική εισήγηση της Επιτροπής Ένταξης Έργων στο πρόγραμμα « ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ » για την  Κω, Νίσυρο, Κάρπαθο και Τήλο.

Ειδικότερα για τα έργα στην Νίσυρο και Κω, για τα οποία ήταν ο ίδιος σε διαρκή συνεργασία μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα, σε συνεργασία  με τον Δήμαρχο Νισύρου κ. Χριστοφή Κορωναίο καθώς επίσης  τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Κω κ. Κωνσταντίνο Ζαχαρό.

Συγκεκριμένα: Ι) για το Δήμο Νισύρου, υιοθετήθηκε η ένταξη :

  • Κατασκευής επέκτασης δικτύου αποχέτευσης λυμάτων Πάλων και
  • Κατασκευή του αγωγού μεταφοράς λυμάτων Πάλου Μανδρακίου, συνολικού ποσού 2.061.845. €.

ΙΙ) για την ΔΕΥΑ Δήμο Κω:

1.) Ποσόν 5.314.498,00 ευρώ για  έργα υποδομής για την επίλυση του προβλήματος υδροδότησης της περιοχής του τριγώνου  Κέφαλος, Καρδάμαινα, Αντιμάχεια και

2.) Ποσόν 650.000 ευρώ για την μελέτη κατασκευής του φράγματος  στην περιοχή  MIA στην Καρδάμαινα.

Εντάσσονται επίσης τα έργα αντικαταστάσεις εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης, ποσού 7.300.000€ για τον Δήμο Καρπάθου και για την Τήλο ποσό, 533.200  € για έργα υποδομής.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης ευχαριστεί θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα,  καθώς  και τους συνεργάτες του, για την ένταξη των έργων αυτών στο πρόγραμμα « ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ », αφού έτσι  αναβαθμίζονται περιβαλλοντικά τα νησιά μας, ειδικά δε  το έργο της Κω λύνει επιτέλους το σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης στο νησί.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΖΑΧΑΡΕ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΓΕ ΚΩΣΤΑ ΑΛΗΘΙΝΕ

  2. για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 10.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!……..….

  3. Ζαχαρος μόνο! Μου έλεγε θα φέρω νερό στο τρίγωνο ας είναι και από το διάστημα! Βρε τον άτιμο αλήθεια έλεγε

  4. Αρχίζουν τα εκατομμύρια! Μικρέ κάνεις δουλειά ! Δήμαρχαρα βαλτον και αλλού μόνο αυτός ότι κάνει

  5. Συγχαρητηρια για την υπαγωγη των έργων επιτυχια είναι σας πιστωνεται στα πολυ θετικά σας, ερωτηση εαν ξεμείνει από νερό γεωτρήσεων το νησί λεμε εαν, το καλοκαίρι, έχουμε λύση ή θα χορεύουμε τον χορό της βροχής ήρεμα ρωτάω τον κ. Ζαχαρο να μας πει τι εχει κάνει για αδυναμια κάλυψης του υπαρχοντος δικτύου στην σαιζόν καθως και πως θα το λύσει το πρόβλημα, ας βγει να μας ενημερώσει με μια ανακοίνωση η ΔΕΥΑΚ να νιωσουμε ασφαλείς ακομα και σε αδυναμία των γεωτρήσεων. Σας περιμένει ολο το νησί να μας ενημερώσετε!!!!!!

  6. αυτή η δημοτική αρχή να συνοδεύεται πάντα από κυβερνητικούς βουλευτές, δεν έχει τέλος !!!
    Είχαμε το Δήμαρχο, τώρα έχει σειρά ο Ζαχαρός !!!
    Ατελείωτες φωτογραφίες και έργα μηδέν ….

  7. Μπράβο Βασίλη είσαι ο μοναδικός που είπες κάτι και έγινε, δεν έταξες νοσοκομεία και φούμαρα, είπες την αλήθεια και το εκτιμάμε! Όποιος σου ζήτησε βοήθεια ήσουν εκεί με πράξεις και όχι με λόγια!!! Μπράβο και στον Κώστα που είναι ο μοναδικός που βγάζει έργο σ αυτή την δημοτική αρχή!!!

  8. Τώρα που φεύγουν θα τα κάνουν;Τι έκανε το αστέρι 4 χρόνια και τώρα βρήκε να μιλάει για έργα ;Ζαχαρος το τίποτα που του χρόνου δεν θα το θυματε κανείς.

    • Φάε ένα μπισκοτάκι προς τον παρόν Μιράντα ! Σκαμενη όλη την Κω έχει συν τους βιολογικούς Κω – Κέφαλο. Κάτι ψιλά είναι καμία 20 εκατομμύρια…

  9. Υψηλαντη πιστεύεις ότι σε βοηθάει το να είσαι δίπλα στο …Ζαχαρό;Θα βρεθείς προ εκπλήξεως.

  10. οσο κυβερνα η νεα δημοκρατια, ολα αυτα ειναι απλα υποσχεσεις προεκλογικες.
    τα ιδια με το νοσοκομειο, και ολα οσα εξαγγειλαν, πρωθυπουργος, υπουργοι και βουλευτες.
    το χοτσποτ που το ηθελαν,το εκαναν σε χρονο ρεκορ. αν ηθελαν νοσοκομειο, θα ειχε ξεκινησει.
    γιαυτο δεν τους πιστευω και δεν περιμενω τιποτα.
    ο ζαχαρος ειναι νεος, ενθουσιωδης, και αργα η γρηγορα θα καταλαβει, οτι οι υποσχεσεις των υπουργων, θα μεινουν υποσχεσεις!!!

  11. Γιατί δεν λέτε τί έχετε κάνει ; παρά μας λέτε τί θα κάνετε.Τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχετε αλλάξει μια αμιαντοσωληνα από το δίκτυο ύδρευσης του χωριού μου την Κέφαλο, αλλά όλα θα θα θα …..γίνουν όταν εκλεγείτε.

    • Αυτό κάνουν ! Εγκρίθηκαν τα έργα σας λένε και ξεκινάνε.!Κακός για εμένα κιδα πάνω γιατί ότι και να σας κάνουν οι ίδιοι θα μείνετε ! Εσύ δεν είστε που φωνάζετε αλλάξτε τους σωλήνες ε τώρα σας λένε θα στους αλλάξουν πάλι φωνάζετε. Καλά γράφω μην τους κάνετε τίποτα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ