Γ. Κοκαλάκης: Οδηγός και πλήρωμα σε απόγνωση… την στιγμή που κάτοικοι και επιχειρήσεις του χωριού περιμένουν να αδειάσουν οι κάδοι

10
12098

Μεγάλη Δευτέρα 29.04.2024
Εβδομάδα των παθών του Ιησού Χριστού και όχι μόνο.
Στις εικόνες βλέπουμε το απορριμματοφόρο του Δήμου το οποίο θα έπρεπε αυτή την περίοδο να λειτουργεί σωστά να έχει πάθει μηχανική βλάβη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ολοκληρωθεί η αποκομιδή στο χωριό μας ημέρα Δευτέρα.
Οδηγός και πλήρωμα σε απόγνωση να προσπαθούν να βρουν λύση την ιδία στιγμή που κάτοικοι και επιχειρήσεις του χωριού περιμένουν να αδειάσουν οι κάδοι, ΠΡΑΣΙΝΟΙ και ΜΠΛΕ στο ίδιο όχημα, γιατί η ανακύκλωση σε αυτό το Νησί είναι έτη φωτός μπροστά!!!!
Άραγε τα οχήματα της αποκομιδής κάθε ποτέ συντηρούνται; Που είναι τα καινούργια οχήματα που έχει προμηθευτεί ο Δήμος; Γιατί αφού ο στόλος χρειάζεται ανανέωση, γιατί δεν γίνεται κάτι τέτοιο;
Το 2021 ο Δήμος παρέλαβε 4 νέα απορριμματοφόρα, έκτοτε δεν έχει γίνει καμία άλλη προμήθεια και ΔΕΝ φαίνεται να υπάρχει πρόθεση από την Δημοτική Αρχή η οποία μοιάζει να την ενδιαφέρει μονάχα η σύμβαση με τον ιδιώτη!!
Οχήματα και Προσωπικό φαίνεται να λειτουργούν στα όρια τους και ακόμα η τουριστική περίοδος δεν έχει ξεκινήσει καλά καλά.
Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος προ των ευθυνών τους, καλούν τους εργαζόμενους να βάλουν πλάτη για ακόμα μια χρόνια, άραγε οι ίδιοι ποτέ θα βάλουν πλάτη;
Ευγενική υπενθύμιση, δεν είστε νέοι στους ρόλους σας και αν σας φταίνε οι προηγούμενοι τότε κατηγορείται τους ίδιους σας τους εαυτούς.
Υ.γ: Από ποτέ ο Δήμαρχος μετακινείται με όχημα της ΔΕΥΑΚ;;;;;;
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

    • Σας προτείνουμε να φτιάξετε μια εφαρμογή στα πρότυπα του e-food το e-skoupidia να εξυπηρετεί τον κάθε έναν που παίρνει τηλ..Ας αλλάξει μπλεοννη νοοτροπία τον Ελλήνων δεν είναι κακό!!

  1. Γιωργο δεν ειναι αδιαφοροι ειναι ανικανοι,εχουν τη νοοτροπια του δημοσιου υπαλλήλου. πιασε τους εναν εναν. Ολοι ειναι υπαλληλου στο δημοσιο. Απορρίμματα,τι να πεις,που να πρωτοδεις. Πολη,χωρια,λιμάνια; και ακομη δεν καλοκαιριασε.

  2. Άιντε ρε γιώργη να σου δώσουμε ενα υπηρεσιακό να κάνεις τον σερίφη εκεί πάνω μπάς και στρώσει η κατάσταση αχαχαχαχαχ!

  3. 2,3 εκατομμύρια ρωτάτε Νικηταρά καμπουρακη.Έχουν ήδη δώσει:300.000 ευρώ έδωσαν το 2020. 800.0000 ευρώτο 2021 με απευθείας ανάθεση (τους προσέβαλε το deal) 1,5 εκ. ευρώ θα διαθέσουν συνολικά για το 2023! 2,3 εκ. ευρω το 2024 !Φαντάσου το πάρτι που έχουν κατά νου να κάνουν τα επόμενα 5 χρόνια…2 εκατομμυριάκια επί 5 χρόνια για ρώτα τον Νικηταρα τον Καμπουράκη, ξέρουν πόσα κάνουν; ο διαγωνισμός 2,3 εκατομμύρια για την καθαριότητα ακυρώθηκε. εγιναν πρόσφυγες γιατί ο Δήμος Ρόδου με διαγωνισμό εκμισθωσε αποριμματοφορα με 25.000 ευρώ τον μήνα το όχημα και ο δήμος Κω με 60.000 ευρώ τον μήνα!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ? https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0oevjAPjeMhDiB6ZmqSbR62FqeR6KjX5wmuq63Xi3Y7XSfmDrBAedVkkDgtDNHrUSl&id=100048993305177
    https://aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/515082/anagnostis-kathariotita-megalos-asthenis-tou-dimou/

  4. Όση έχουν από πίσω δύναμη και υποστηρικτές ,κάνουν ότι θέλουν.
    Κατάργηση εδώ και τώρα η μονιμότητα στο Δημόσιο.Ολόκληρη γειτονιά βρωμάει ψαρίλα,εντόσθια ψαριών σε αποσύνδεση,καλούμε μας βάζουν και χέρι.
    Στην υπηρεσία δούλευαν τόσα χρόνια ….. που κανονικά θα έπρεπε να είναι στο Δαφνί.
    Το χάος η πόλη, ότι και να λέτε, λένε, λέγουν η Πόλη εάλω.
    Πέρα απ αυτά το οδικό δίκτυο δεν φθάνει.
    Οι εθελοντικές ομάδες δεν αρκούν.
    Πίσω πολιτιστικά το Νησί.
    Δείχνει ότι έτσι και αλλιώς θα έχουμε πάλι ρεκόρ ,άστους να φωνάζουν.
    Δυστυχώς μια κακή ζαριά,μια αστοχία και θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ Μ.Παρασκευης

  5. Αγαπητοί συμπολίτες ,Τον Οκτώβριο του 2023 είχατε τη δυνατότητα με την ψήφο σας να αλλάξετε τη Δημοτική Αρχή του τόπου. εσείς όχι μόνο δεν τους καταψηφίσατε για την Ανικανότητα τους,την Αδιαφορία τους,την Εμπάθεια τους,την Αχρηστία τους,την Απατεωνιά τους,Τους υπερψηφίσατε δίνοντας τους το ποσοστό του 60%!!!Για τα επόμενα 5 χρόνια θα τους έχετε στο σβέρκο σας. Η ψήφος μας καθορίζει το τι ζωή θέλουμε και σε ποιούς θα την δώσουμε. Σε αυτόν που θα μας δωροδοκεί ή σε αυτόν που θα μας μιλήσει κοιτάζοντάς μας στα μάτια λέγοντας το έργο που θα κάνει. Η κρίση και η σκέψη δική σας.

  6. Όταν έχουμε εκλογές ,ειδικά δημοτικές,δεν ψηφίζουμε ,τον κουμπάρο,τον γείτονα,τον συμπέθερο η όποιον μας χαμογελάει.Αν είναι όμορφος,μικρός η μεγάλος.Ψηφιζουμε ικανούς και ανθρώπους που έχουν όρεξη και χρόνο να προσφέρουν.Οχι κάποιους που τους βάζουν στη βιτρίνα πρην τις εκλογές και μετά εξαφανίζονται,βγουν η όχι.Ειδικα τις τελευταίες εκλογές τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα.Εβγαινε δημοτική αρχή και δεν μίλαγε για τα έργα της.Κανενα έργο.Απλα ότι ήταν καλοί και χαμογελαστοί.Ετσι δεν είναι;Ο καθένας έχει όποιον κυβερνήτη του αξίζει.Εδω στη Κω αυτός μας αξίζει.Ζουμε σε ένα ευλογημένο τόπο και θεωρούμε κάποια πράγματα αυτονόητα.Ε δεν είναι ,χρειάζονται κάποιοι άνθρωποι να τα κάνουν.

  7. Κύριε Κόκαλακη, εν μέρει έχετε δίκιο αλλά δεν μπορώ να μην σας θυμίσω ότι το 2018 ο δήμος της Κώ ζήτησε 17 άτομα για μόνιμες θέσεις με την 3Κ/2018, συγκεκριμένα ΜΟΝΟ 2 οδηγούς ,10 εργάτες και 5 χειριστές, παρολο που μπορούσε να πάρει όσους χρειαζόταν. Ενδεικτικά, η γειτονική Νίσυρος πήρε 2 οδηγούς, κάντε την σύγκριση.
    Επίσης το 2017-18 ο δήμος πήρε ΜΟΝΟ 2 απορριμματοφορα ενώ είχε ανάγκη από πολύ περισσότερα.
    Οπότε η δουλειά πήγαινε για ιδιώτη από τότε και το είχε πει δημόσια ο τότε δήμαρχος «αρχής γενομένης από τα χωριά ,η καθαριότητα θα δοθεί σε ιδιώτες»…..
    δεν πρόλαβε,πρόλαβαν άλλοι.

  8. ο κάθε ένας αρχ…..λις θα έρθει να γράψει την παπαριά του χωρίς να έχει γνώσει πάνω στο αντικείμενο γιατί δεν ρωτάτε τους υπαλλήλους ποιος φταίει γι’αυτό το χάλι;;
    1) Δεν υπάρχουν άτομα έχουν φύγει αρκετοί με σύνταξη
    2) οι πολίτες δεν κάνετε σωστή ανακύκλωση ζώα! πετάτε κάθε μέρα μέσα στους πράσινους κούτες πλαστικά ογκώδη αντικείμενα με αποτέλεσμα ο χώρος του φορτηγού να μην είναι αρκετός και να μην φτάνουν τα δρομολόγια!!
    3) πετάτε καθημερινά μπάζα σαβουρες χόρτα κλαδιά στρώματα μέσα σε κάδους που απαγορεύεται ρητά!!
    4) έχουν ανοίξει τα ξενοδοχεία και από τα γραφεία απαιτούν να καθαρίζουν και τους ξενοδόχους όλα αυτά με λίγο προσωπικό είναι λίγο αδύνατον παρόλα αυτά οι άνθρωποι δίνουν μεγάλη μάχη για να τα μαζέψουν αλλά και οι πολίτες δεν βοηθάνε καθόλου!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ