Δήμαρχος Κω: Ξεκινήσαμε την εγκατάσταση των νέων καμερών σε διάφορα σημεία του νησιού

25
2520

25 ΣΧΟΛΙΑ

    • Στοχεύοντας κεντρικά σημεία της πολεως μας μέσω ίντερνετ δείνουμε εικόνα στο εξωτερικό δείχνοντας της ομορφιές της ΚΩ με ότι αυτό προκύπτει. Αρκεί να δουλεύουν. Όχι για έναν μήνα μόνο.

    • Οποσδήποτε κάμερα για την τροχαία στα φανάρια του συνεταιρισμού.

      Θα τρελαθούν στις κλήσεις , θα τα οικονομηση τρελά και εμείς θα σωθούμε από κάτι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ που κάνουν προσπέραση πενήντα αυτοκίνητα από δεξιά για να μην αισθάνονται μακακες. Το τι γίνεται εκεί με κάτι ελεεινους οδηγούς, είναι για να τους βαράς μέρα νύχτα. ΤΡΟΧΑΙΑ ακούς? Δώστε λύση.

  1. Πολύ επαινετη η κίνηση φτάνει να μην προσβαλεται η ατομική ελευθερία κινήσεων και η προσωπική ζωή των ανθρώπων τύπου big brother.

    • Στοχεύοντας κεντρικά σημεία της πολεως μας μέσω ίντερνετ δείνουμε εικόνα στο εξωτερικό δείχνοντας της ομορφιές της ΚΩ με ότι αυτό προκύπτει. Αρκεί να δουλεύουν. Όχι για έναν μήνα μόνο.

  2. Αχ καλέ τι χαρά θα με δείχνουν οι κάμερες. Πάω να κάνω μποτοξ λίφτινγκ σιδέρωμα μαλλιά νύχια. Και γενικό ρεκτιφιε να πούμε.

  3. Τώρα πραγματικά τι να πω και τι να σχολιάσω φωτα δεν έχουν οι δρόμοι να βλέπουμε στο δρόμο να οδηγάμε και μας μάρανε αυτό το πράγμα ;;;; Ειλικρινά αυτά είναι ξεφτιλικια ναι ψήφισα το δήμαρχο και δεν το μετανιώνω αλλά είναι δυνατόν αυτό το πράγμα ;;;

  4. Εδώ και χρόνια υπήρχαν οι κάμερες. Στην αρχή λειτουργούσαν, μετά σταμάτησαν να λειτουργούν. Δεν είναι έργα αυτά. Αυτά είναι τα αυτονόητα. Σαν το δωρεάν internet για όλους τους επισκέπτες.

  5. Οι κάμερες σας μάρανε … Άλλα να φτιάξετε που έχει ανάγκη ο τόπος. Έργα βιτρίνας, για το θεαθηναι. Το ότι δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός σε κάποια σημεία, αυτό το γνωριζετε? Τα δέντρα επί της Παναγή Τσαλδάρη και Μεγάλου Αλεξάνδρου, γιατί δεν τα καθαρίζετε να ξεβρωμισει ο τόπος?

  6. Σε κριση μεγαλειου ο Λουδοβικος του Ασφενδιου..
    ανακοινωνει την τοποθετηση νεων καμερων λυνοντας ετσι το μεγαλο προβλημα του νησιου!!
    Δοξεστε τον αχαριστοι!!!
    χαχαχαχαχααχ

    • Μαιμουνα ψιτ..
      Οδικος σου αφησε το νησι στον αυτοματο και τοριξε στην καλοπεραση.
      Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ δουλευει και κανει πραγματα για το νησι.
      Ολοι οι επισκεπτες βλεπουν την τεραστια αλλαγη που εγινε!!

  7. Μάλιστα. Για να πάρουμε μια ιδέα πως αξιολογούνται τα προβλήματα του τόπου από τους ιθύνοντες. Και μαμω τις προτεραιότητες …

  8. προσοχή Δήμαρχε μην δείξουν οι κάμερες εξωτερικά το κτίριο του Δημαρχείου !

    προσοχή Δήμαρχε μην δείξουν οι κάμερες εξωτερικά το κτίριο του Δημαρχείου !
    Εγκαταλειμμένο εδώ και πολλά έτη !!!
    Τόσο μεγάλο είναι το κόστος συντήρησης ????

  9. Ε τώρα μάλιστα!!! Αυτό είναι!!! Μιλάμε για έργα πνοής! Ενέργειες που καλυτερεύουν την καθημερινότητα μας και που θα αυξήσουν το λογαριασμό….( γνωστό σε όλους) κατά μερικά χιλιάρικα!!! Μπράβο δήμαρχε ,αυτό είχε ανάγκη ο τόπος!!! Προχώρα δυνατά!!! Τώρα θέλω φωτεινή πινακίδα στη Μ.Αλεξανδρου που να γράφει κάθε πρωί στις 07:00 «καλημέρα» !

  10. Προς κ.Δημαρχο Κω Αφήστε της κάμερες Δήμαρχε και κοιτάξτε να φτιάξουμε την παροχή του ίντερνετ στην Περιοχή της Λάμπης που για να τα οικονομησει ο ΟΤΕ από τα δορυφορικά ίντερνετ από τα ξενοδοχεία άφησε απέξω τους πολίτες της Λάμπης λες και εμείς δεν πληρώνουνε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ έλεος!!!

  11. Χαλαρώστε.Είπαμε θα μπούμε όχι ότι μπήκανε.Εξαλου ο Νικηταράς το είπε ,άρα ξεχάστε τες.Το πολύ πολύ να βγάλει κανένα κονδύλι για κάποιον ψηφοφόρο του και μέχρι εκεί.Έργα δημάρχου εδώ και 2,5 χρόνια ,2 ελιές ,ένα τοιχιο στη σκάλα του πολεμικού,κάποιοι καθαρισμοί και να μην ξεχάσω τα πατουσακια σε κάποιες διαβάσεις που δεν περνά κανένας.Αυτά είναι.

  12. Φαντάζομαι όλα νόμιμα ε; Με διαγωνισμούς κλπ ;;;
    Ε βέβαια ο κύριος Νικηταρας ειναι σωστός

  13. Στην ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ να βάλετε να δούνε τα αίσχη και τα έργα που έχετε κάνει. Πολύ Δούλεμα. Το 1 και μοναδικο έργο το γυρουλι που λέγατε και τον φοινικα που βάλατε. Ντροπή δήμαρχε ποτέ το χωριό μας δεν ήτανε σε τέτοια χάλια. Πραγματικά στεναχωριέμε που σας ψηφισα

  14. Καλή ιδέα που θα φανεί στη πράξη αλλά μιας και μιλάμε για κάμερες σε κεντρικούς δρόμους επαρχιακούς χρειάζεται επίσης κάμερες γιατί το ποσό τρέχουν τα λεωφορεία και γενικά τα μεγάλα οχήματα δε λέγεται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ