Κως: Καθιστική διαμαρτυρία από τον καρδιολόγο του νοσοκομείου!

26
16809

Καθιστική διαμαρτυρία πραγματοποιεί σήμερα ο καρδιολόγος του νοσοκομείου Τσεντίν Μάντατζι, ο οποίος επιθυμούσε να έρθει στο νησί του Ιπποκράτη να εξασκήσει την ιατρική.
Όπως όμως δηλώνει στην κάμερα του Kos Tv, τους τελευταίους 7 μήνες καλύπτει την καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου, 25 μέρες το μήνα.
Τονίζει πως έχει μεταφέρει το μήνυμα για βοήθεια αλλά δε βρήκε καμία ανταπόκριση.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

26 ΣΧΟΛΙΑ

    • Έχω βαρεθεί να σας βρίζω Κώοι.
      Ρε καταλαβαίνετε ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ότι ένας γιατρός κάνει αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς ΟΛΟΙ .
      ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;;;;
      ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ;;;;
      Φοβάστε να αφήσετε κλειστά για μέρες τα παλιομάγαζά σας , τις μπίζνες και την σεζόν σας για να σώσετε την αξιοπρέπεια και τις ζωές σας;;;;
      Ο αγώνας θέλει διάρκεια και επιμονή.
      Όχι μία και δύο μέρες. Αλλά μήνα.
      Τι πάει να πει:
      «Έχουμε διαμαρτυρηθεί και ξαναδιαμαρτυρηθεί αλλά μας γράφουν , τίποτα δεν γίνεται «.
      20.000 κόσμος έξω από το νοσοκομείο , πρωΐ βράδυ, μέχρι να ανατήλλει ο ήλιος από την Ψέριμο!!!!!
      Έχετε τη ψυχή , τα κότσια , την αξιοπρέπεια να το κάνετε βρε τουριστομαστουρωμένοι ;;;;!!!!!

      • φιλε μου…λαθος …η φαση θελει//////////… μονο ετσι καταλαβαινουν οι πλουσιοι -πολιτικοι…..σπ/////////…ολα τα αλλα τα ειπαμε τα ξανα ειπαμε ….πορειες κοντρα πορειες….και???? τι καταφερες με τον «πολιτισμενο» τροπο..να σε γραφουν…..

      • τρεχάτε να του ξαναστιρήξετε όλους στις εκλογές, καλά λέει ο αδερφός, αυτά έπρεπε να τα κάνουμε όλοι μας, όχι ο γιατρός μονάχος του.

        • Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ.
          Με πόνο ψυχής κάνω την καυστική κριτική μου.
          Αλλά είναι ντροπή , είναι υποκρισία.
          10.000 οπαδοί του βρωμοποδοσφαίρου επιμένουν να τους χτίσουν γήπεδο για να βλέπουν το ξεπουλημένο άθλημα και τους το χτίζουν.
          Εδώ μιλάμε για νοσοκομείο, για την ζωή κ την ποιότητά της και μας λένε ντόπιοι και παράγοντες του κράτους παράγκα ότι δεν αλλάζει η κατάσταση.

    • σκασμός γκρεκόνια……ΜΗΤΣΟΤΆΚΙ θελετε …μητσοτακι θα χετε…..ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ νοσοκομειο ξεχαστε….Δεν συνφερει

    • Είδατε; καταλάβατε;;;αρχικαραγκιόζηδες ντόπιοι, πολίτες και αρχές τι σημαίνει αξιοπρέπεια ;;;
      Το φασιστοκέφαλό σας το κούφιο και η διαπλοκή σας η μαύρη ,αντιλήφθηκαν ότι ο γιατρός ο …»λαθρομετανάστης» , ο ξένος , ο μη Έλλην και μη απόγονος του ΙΠΠΟΚΡΆΤΗ, είναι ο μόνος που λέει την ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΉΘΕΙΑ .;;;;
      Το καταλάβατε λαμόγια κώοι και κώες ή να σας το ζωγραφίσω;;;
      ..που μας τα έχετε κάνει τσουρέκια ότι διαμαρτύρεστε και οι πολιτεία δεν σας ακούει.
      Δειλοί , ,μοιραίοι , υποκριτές και ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ.
      ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

  1. H Διοικηση του νοσοκομείου τι κάνει πέρα από το να εισπράττει το μισθό και να τα γράφει όλα στα παπούτσια της? Έναν καρδιολόγο έχουμε ρε……., θα φύγει κι αυτός και θα ψοφαμε σαν τα κουνούπια!!!

  2. Το ξυμερωμα περνουσα απο το νοσοκομιο και μια υπαληλος φωναζε σαν τρελη (μπορεί και να εινε απο οτι καταλαβα) μηπως εχει και αυτη πολλες εφημεριες??????

  3. Ετοιμαστείτε να μείνουμε και χωρίς καρδιολόγο. καλά πάμε 0 παθολόγοι, -1 καρδιολόγος, «παιδίατρος» (?)

  4. είναι λυπηρό να βλέπεις έναν άνθρωπο….. που δίνει τη ζωή του για την υγεία των άλλων…να φθάνει σ αυτό το σημείο…κρίμα!!!!
    εδώ και τώρα πρέπει να γίνει κάτι……

    • ναι αλλα κσι σέις λυπηρο ειναι που μεθαυριο θα ψηφισετε αυτους που σας τάξανε…αλλα σας γράψανε…. και θελουν 50% !!!!
      ΥΓ : κατι ////δακια απο κω.. ηταν που δεν ηθελαν να στεναχωρισουν τον μητσοτακη προχθες(λογο καροτσας) κ δεν το εφεραν στο νησι….
      Υ.Γ2: Σκασμός γκρεκονια!!! αυτο θελετε…παμε παλαμακια ….πιο δυνατα

  5. Ντροπή κ αισχος ,θα κάνετε κάτι επιτέλους για αυτό το νοσοκομείο ???????????????? Η θα αρχίσουν οι μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου ???????

  6. Ντροπή, φτάνει σε απόγνωση ένας άξιος άνθρωπος που έχει φάει τα μάτια και τα χρόνια του σε σπουδές και διάβασμα και ήρθε εδώ να στηρίξει το νησί και την κοινωνία! Πόσο ξεφτίλα πια. Ντροπή στο δήμαρχο, στον έπαρχο, στον υπουργό και σε όλους όσους έχουν μερίδιο ευθύνης για αυτήν την κατάσταση.
    ΥΓ. Όσοι ξέρετε για κλίκες και ανρθώπους που βλάπτουν, βγείτε και ονομάστε τους επώνυμα στα μέσα και στη δικαιοσύνη. Όσοι ξέρουν και σιωπούν είναι συνένοχοι της κατάστασης!

  7. μα γιατί;;;αφού ο Παππάς κι ο Μητσοτάκης,και φυσικά φυσικά παλιότερα ο Τσίπας μας εχουν τάξει νέα νοσοκομεία πολλούς γιατρούς και νανοτεχνολογία για την επισκευή ασθενών.Ντροπη αχάριστοι αντί να πείτε κι ευχαριστώ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ κι αυτους που μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας

  8. Παρασκευή πρίν τις εκλογές, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και καρδιολόγος, να κάνει αυτή την παρωδία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ; Το γνωρίζατε το τι επικρατεί γιατί επιλέξατε τώρα; Δεν μπορείτε, παραιτηθείτε; Ούτως ή άλλως δεν θα αλλάξει κάτι.Επισης όλοι είμαστε γνωστοί, αρκεί μία περιήγηση στο διαδίκτυο και μαθαίνει ο καθένας τί ρόλο βαράει ο καθείς.ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ όπως και άλλοι συνάδελφοί σας,με αξιοπρέπεια.Αυτα είναι καραγκιοζιλικια, που τα είχε κάνει και άλλος ντόπιος πολιτικός από τον χώρο σας……

    • Εσύ είσαι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης Βαλκανίων και περιχωρων . Επίσης για να μιλάς για αυτούς που υπονοείς και το γιατρό να πλύνεις το στομα σου με χλωρίνη προηγουμένως.
      ΥΓ Κατα μάνα κατα κυρη κατα γιο και θυγατέρα

  9. ίδιο κάνετε σε κάθε καρδιολόγο, που έρχετε στο νησί σας. Κι επειδή η μνήμη σας περιορίζεται στα μαεδιά, στις παραπάνω χωριάτικες και στο χρωματιστό νεράκι που θα πουλήσετε στους μπατηροτουρίστες, θυμηθείτε : ντόρικα, μακρής, χουσεΐν. Όλους τους διώξατε. Μη μιλάτε λοιπόν, αλλά βρείτε τους υπεύθυνους ιατρομάχους, που οργανώνεουν το πογκρόμ αυτό. Που είναι;……………….

  10. ο σύντροφός Τσετίν Μάντατζη είναι ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ?
    είναι αυτός που είχε θέσει ζήτημα Μουσουλμανικής Μειονότητας σε Κω και Ρόδο?

  11. Εδώ και τώρα να ανοίξουν τα στόματα στο νοσοκομείο. Ο Δημαρχος φέρει τεράστια ευθυνη που τα ανέχεται και τα καλύπτει όλα αυτά. Για τους άλλους δεν μιλάμε……

  12. Ξεκινήστε όλοι να γράφετε επώνυμα και ίσως να είναι μια καλή αρχή για να γίνει κάτι σε αυτό το νησί στο θέμα της υγείας.. Να πω με αφορμή την πρόσφατη νοσηλεία της μήτερας μου ότι οι Άνθρωποι οι οποίοι εργάζονται εκεί μέσα είναι στην πλειοψηφία τους ήρωες!!! Άνθρωποι.. Αν υπάρχουν κλίκες και ευθύνονται για την κατάσταση καλό θα είναι κάποιοι να «σπάσουν αβγά» επιτέλους!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ