ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ 36 νέοι ιστοί ηλεκτροφωτισμού στο λιμάνι της Κω με σύγχρονα φωτιστικά τύπου LED

25
4417

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

36 νέοι ιστοί φωτισμού τοποθετούνται περιμετρικά του λιμένα Μανδρακίου (από τη ΔΕΗ μέχρι τo ύψος του καταστήματος Goody’s). Οι παρεμβάσεις υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν στην περιοχή από τον σεισμό του 2017, υπό την επίβλεψη του Λιμενικού Ταμείου Κω, με χρηματοδότηση του αρμόδιου Υπουργείου. Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Κώστας Χόνδρος και Μπάμπης Ναβροζίδης, δίνουν περισσότερες πληροφορίες στην κάμερα του Kos Tv. Στις εργασίες παρών και ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς.

Σημειώνεται ότι στόχος της εκτέλεσης εργασιών ηλεκτροφωτισμού στο λιμένα Μανδρακίου είναι, πέρα από την αποκατάσταση φθορών, η διαμόρφωση ενός ελκυστικού τόπου για περίπατο και χαλάρωση, με τη βοήθεια των σύγχρονων φωτιστικών σωμάτων τύπου LED.

Ρεπορτάζ-βίντεο:

πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ .ΑΠΛΑ ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΊΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ .ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΑΕΙΣ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΕΎΕΤΑΙ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ.ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ.

  2. Την αλήθεια να λέτε δεν είναι κακό…έργο της κυβέρνησης είναι και είστε φορέας υλοποίησης! μπράβο γιατί επί κυριτση το λιμάνι δεν έγινε και με εσάς προχώρησε άμεσα αλλά την αλήθεια δεν χρειάζονται ψεμματα δεν είμαστε χαζοί

  3. στα μεζεα μου ρε σεις αν ειναι της κυβερνησης το κανει ο νικηταρας? αυτο μετραει,για το νησι ολα βρε, τι γκρινιαζετε ρε μιζεροι!!!

    • Μα ήταν έτοιμο από το κράτος δεν έκαναν τπτ! Άμα είχε το κράτος έργο και στα χωριά θα σου ερχόντουσαν να βγάλουν φωτό

    • Ρε φίλε μας τα έχετε ζαλίσει με τα χωριά λες και η πόλη είναι σε άλλο νησί. Δεν είχατε μια υπηρεσία της προκοπής ειδικά στο τρίγωνο και θέλετε να παρατησει ο Δήμος την πόλη που ολα δουλευαν ρολόι και να ασχοληθεί μαζί σας. Η πολη έχει 20.000 κόσμο και ολα τα χωριά μαζι ουτε 15.000. Τα έσοδα τα φέρνει το λιμάνι της Κω, ουτε της κεφαλου ούτε της Καρδαμαινα, εκεί μόνο έξοδα και απαιτήσεις. Μη μας τα ζαλιζετε το λοιπόν. Δεν είχατε τίποτα και τώρα παλεύει ο Δήμος να σας φτιάξει αυτα που στην πόλη δουλεύουν 40 χρόνια για να γίνουν

  4. ΣΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.
    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΞΥΠΝΟΙ

  5. Ενώ τα έργα που είναι του Δήμου τα πληρώνεται από την τσέπη σας εσείς οι πολιτευόμενοι αυτά τα χρόνια ε; Λογικό να είναι τις κυβερνήσεις, αφού κοστίζει όσο ο προϋπολογισμός του Δήμου. Το θέμα είναι ότι ο Δήμος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ως φορέας υλοποίησης όπως λέτε και όχι στο ύψος των προηγούμενων, στο ύψος των καθιζήσεων δηλαδή.

  6. Μπραβο στον Κυρίτση που έτρεξε και υπέγραψε με κυβέρνηση συριζα το έργο. Αλήθεια , αυτοί γιατί σιωπούν;

  7. Βατικανό μας έχεις κάνει Θεοδόση άρχοντα . Βατικανό και Βρυξέλλες . Αλλά 16 χρόνια θα σε ψηφίζω.

  8. Αν δεν κυνηγούσε ο Νικηταράς τους υπουργούς,τίποτα δεν θα γινόταν,όπως όλα το αλλά χρόνια,θα νοιαζόταν η κυβέρνηση να βάλει φώτα στο λιμάνι της κω,σιγά,

  9. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

  10. Προς άσχετους κρατικά χρήματα είναι αυτά,αλλά αν δεν τρέξει,ο θεό δόσης κρατικά. Ρήματα δεν βλέπεις,

  11. μπραβο τη δημοτικη αρχη και στα παιδια του λιμενικου ταμειου. εργα να γινονται και ας λενε οτι θελουν οι γκρινιαρηδες!!!!

  12. ΗΣΗΧΑΣΤΕ ΡΕ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ.
    ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ..

  13. ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ