Νίκος Πόγιας: Η κ. Ρούφα βρήκε το δρόμο που οδηγεί στην Καρδάμαινα μετά από 7 χρόνια

26
2253

ΝΙΚΟΣ ΠΟΓΙΑΣ : “Η κ. Ρούφα βρήκε το δρόμο που οδηγεί στην Καρδάμαινα μετά από 7 χρόνια.”

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρδάμαινας κ. Νίκος Πόγιας, έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με την ανακοίνωση της παράταξης “Οραμα”:

Η κ. Ρούφα θυμήθηκε την Καρδάμαινα αλλά και το δρόμο που οδηγεί στην Καρδάμαινα μετά από 7 χρόνια.

Μόνο που έχει βαρύ πολιτικό μητρώο η ίδια και η παράταξή της, δεν αποτελούν το νέο αλλά ότι πιο παλιό και φθαρμένο. Δοκιμάστηκαν και κρίθηκαν.

Αποτελούν μια δημοτική αρχή που απέτυχε και αποδοκιμάσθηκε αφού υποβάθμισε την Καρδάμαινα σε απίστευτο βαθμό.

Η κ. Ρούφα ρωτάει πως ήρθαν τα κατασχεμένα πλοία στο λιμάνι της Καρδάμαινας.

Η απάντηση είναι ότι τα έφεραν οι πρακτικές που η ίδια υποστηρίζει στο μεταναστευτικό και θέλουν την Κω αποθήκη ανθρώπων και χωματερή.

Ρωτάει που είναι η συγκοινωνία.

Η απάντηση είναι που ήταν η ίδια όταν ο Δήμος επιχείρησε να συνδέσει τα χωριά με τη δημοτική συγκοινωνία; Ήταν στην απέναντι πλευρά και πολεμούσε αυτή την προοπτική.

Ρωτάει που είναι η Ryanair. Προφανώς δεν ξέρει ότι το πρόβλημα της Ryanair δεν είναι με την Κω, στην οποία ξαναρχίζει τις πτήσεις αλλά με τις χρεώσεις της Fraport. Γνωρίζει ότι η Ryanair διέκοψε τις πτήσεις σε Ρόδο και Χανιά; Φταίει για τη Ρόδο και τα Χανιά ο Κυρίτσης;

Η κ. Ρούφα δεν λέει τίποτα για την αύξηση του αριθμού των πτήσεων προς την Κω αφού πολλές αεροπορικές εταιρείες είτε βάζουν νέα δρομολόγια είτε αυξάνουν τα ήδη υπάρχοντα. Και φυσικά δεν λέει τίποτα για το γεγονός ότι για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια υπάρχει και δεύτερη αεροπορική εταιρεία που συνδέει την Κω με την Αθήνα.

Οι πολίτες της Καρδάμαινας γύρισαν την πλάτη τους στο Όραμα και στην κ. Ρούφα. Την απουσία των πολιτών η κ. Ρούφα την δικαιολόγησε ως “ανάγκη της τοπικής κοινωνίας να προφυλαχθεί από την εκδικητική δημοτική αρχή Κυρίτση”…

Το ίδιο παραμύθι με τον “κακό Κυρίτση” που διακινούσαν και στις προηγούμενες εκλογές και πήγε άπατο. Όπως πήγαν και οι ίδιοι.

Η Καρδάμαινα έχει προβλήματα αλλά γίνονται έργα.

Έργα στο παραλιακό μέτωπο που άλλαξαν την εικόνα του χωριού, έργα που βλέπει ο πολίτης.

Το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας δουλεύει και προσπαθεί να δώσει λύσεις.

Όλη μας η προσπάθεια και η προσπάθεια του Δήμου είναι να υπάρξει ταχεία αποκατάσταση των δρόμων από τα έργα που διεξάγονται.

Η Καρδάμαινα θα έχει μια πολύ καλή χρονιά στον τουρισμό. Και αυτό απασχολεί τους ανθρώπους εδώ στην Καρδάμαινα.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ, ΜΟΝΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΕΣ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ)
    ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ.

    • δεν θα εκανες καν δηλωση,γιατι και εσυ ο ιδιος γνωρίζεις ότι η καρδαμαινα ειχε εκατοντάδες χρονια να βρεθει σαυτο το χαλι.Αλα εχετε καταντησει υποτακτικοι ολοι σας σαυτο το πραμα που λεγετε δήμαρχος.Γιαυτο σου λεω εάν ειχες λιγο τσιπα θα τα ειχες μουζωσει,για να γλιτώσεις την αξιοπρεπεια σου[αν,υπαρχει!!!!!!].Το καμπανακι εχει κτυπησει,για αυτην την ανικανη δημοτικη αρχη.

  2. Η Ιωάννα έρχεται εσύ να έχεις αναμένω το ταξί για να δούμε από που θα φύγεις!!!

  3. ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ . ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΟΓΙΑΣ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.!!!!

    • το χειρότερο δεν είναι οτι είστε τελειωμένοι. το χειρότερο είναι οτι το ξέρετε και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ

    • ΥΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ???ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ!!ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ..Α-ΔΙΚΑΙΟΥ!
      ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ..ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΡΟΥΦΑ ΙΩΑΝΝΑ!ΜΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ!!!

  4. Πογια μην κανετε τιποτα μεχρι να φυγετε .Για το καλο του χωριου .Παρε το ταξι και κανετε βολτες σε παρακαλω.

  5. Χθες εγραφα για τις εκατοντάδες χιλιαδες ευρω που μας κοστιζεουν οι αιρετοι του δημου.Ειχα ξεχασει τον προεδρο της Καρδαμαινας.Ο Νικος Πογιας είναι και αυτος εμμισθος προεδρος του χωριου,και θα παιρνει μισθο για 5 χρονια.Κοιταξτε τωρα γυρω σας εσεις οι Καρδαμιωτες και αναλογιστείτε… αν από τους μισθους μονο των αιρετων της Καρδαμαινας το χωριο θα ειχε αλλαξει ολον τον φωτισμο του χωριου μας.

  6. ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΠΕΦΤΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ Υ.Γ. ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΔΥΟ ΣΑΚΙΑ ΑΣΒΕΣΤΗ ΚΑΙ 20 EYR ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

  7. πλάκα κάνεις;;; Έχει Πρόεδρο η καρδαμενα;;; τόσα χρόνια που ήταν κρυμμένος;; άσε βρε παιδι που έχεις να φανείς όσα χρόνια είναι ο Κυριτσης Δήμαρχος ξανά γύρνα πίσω στον ύπνο του δικαίου σου εκει που εισουν τόσα χρόνια. Έχεις και θράσος να κάνεις δηλώσεις.

  8. ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ . ΟΙ ΚΑΡΔΑΜΙΩΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ.

  9. ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΥΝ ΕΝΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΑ ΘΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ

  10. Νίκο δυο σημεία:
    Α) έχεις δίκιο για την Ρουφα…7 χρόνια μετά , απλά ας πουμε ότι νοιάστηκε !
    Β) εσύ ρε φίλε είσαι ευτυχισμένος απο το χωριό σου..Δεν έχεις αρχ.. να ζητήσεις απο τον δήμαρχο τι?…ένα φορτηγό να μαζέψει τα σκουπίδια…μια μπουλντόζα να καθαρίσει τα χόρτα..
    Αλλά δεν πειράζει γλείφε τον και εσύ και η Ευτέρπη …καλα δεν μιλάμε για Μυλωνά ( πέρα βρέχει)…και αντί να σουλουπώσεις το χωριό …βάψε εδώ και τρεις μήνες και χόρευε λάτιν …άστην την αντιπολίτευση δεν σε παίρνει…απλά κάντε κατι και ξεαγκιστρωσου απο την πόδια του Δημάρχου..συμβουλή φιλική απο συνδημότη σου!

  11. ΝΙΚΟΛΑ, ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΑΞΙΟΝ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΡΓΟ ΣΑΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ….

  12. πογια πηγαινε να χορεψεις κανενα λατιν. καταστρεψατε οτι ποιο ομορφο υπηρχε στην κω.την καρδαμαινα.μεγαλη προσπαθεια αλλα τα καταφερες.γιαυτο σου λεω,πηγαινε για κανενα λατιν

  13. Πόγια καλά σου τα γράψανε τα κιριτσάκια, που θέλεις και συ την δόξα.
    καταστρέψατε το χωριό και ακόμη ευλογείτε τα γένια σας. Καλάμι μεγάλο καβαλήσατε . Τον τρέμετε τον ‘μεγάλο’ τον φοβάστε και θέλετε να άρχετε. Ντροπή τιποτάδες κιριτσάκια

  14. εχεις μεγαλη αγαπη απο τους συχωριανούς σου. ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. αυτά να τα βλέπουνε οσοι ακομα τον στηρίζουν, και να δουμε ποιος θα προλαβει στο τρξιμο τον αλλο. Ο ΦΕΥΓΑΤΟΣ ‘Η ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ;

  15. Ατε βρε βουρο που ειμαστε συρια δεν βλεπεις τα χαλιασου κοπρια ε κοπρια ερχετε πολυ μαυρο θα το δειτε 1 χρονακι ακομα και θα δειτε ΜΑΥΡΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ