Νίκος Πόγιας: Απογοητευμένος από ασυνείδητους που πετάνε όπου να ναι ογκώδη αντικείμενα (ΦΩΤΟ)

5
1475

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και που να δείτε την Κέφαλο που έγινε Μαριουπολη!!! Αυτά δεν ειναι τιποτα γιατι υπάρχουν παντου και με κομμένους δρόμους.

  2. Νίκο δυστυχώς να σε ενημερώσω οτι η Καρδαμαινα με τα τόσα ξενοδοχεία καταστήματα και καταλύματα που σημαίνουν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης δεν έχει παραδώσει ούτε ένα τονο αποβλήτων στην μονάδα ανακύκλωσης ούτε σε ιδιωτικό ούτε και σε δημόσιο τομέα. Ο απλός πολίτης παίρνει παράδειγμα απο τον Δήμο και τους μεγάλους κ πράττει αναλόγως. Αν παράδειγμα ο Δήμος ακολουθούσε την προβλεπόμενη διαδικασία η έκοβε διοικητικά πρόστιμα στους επαγγελματίες που μολύνουν (πχ δίπλα στου Λαγκα) κ οι πολίτες θα ήταν συνεπείς. Δεν μπορείτε να ζητάτε ευθύνες όταν το χειρότερο παράδειγμα το δίνετε εσείς.
    Πάντα με εκτίμηση.

    • χειρότεροι κ από αστυνομία θέλει κάποιος να χαλάσει ένα παλιό σπίτι που έχει και είναι υποχρεωμένος σώνει κ καλά να σας φέρει τα μπάζα του εκει και δεν φτάνει αυτό πληρωνει κ από πάνω γειά να τα οικονοματε εσείς..
      Κυνηγάτε τους ανθρώπους που πάνε να χαλάσουν ένα φράχτη μια κουμουλα θα το γράψω τόσο απλά και εάν δεν φέρουν τα μπάζα εκεί τρέχετε για καταγγελίες

  3. Χρόνια πολλά καί σε εσάς κύριε πρόεδρε και σε αυτόν που σού έγραψε το κείμενο

  4. Επιίσης, με αφορμή την έναρξη της τουριστικής σεζόν θα έπρεπε να μας πείτε κ. πρόεδρε γιατί η παραλιακή εκεί κοντα στο Αρτεμις δεν έχει φώτα,γιατί η ο χώρος των ταξί δεν είναι έτοιμος, γιατι το οδικό δίκτυο προς βουνο(πάνω και κάτω δρόμοι) είναι όπως είναι, γιατί δεν φροντίζετε εσείς για τα μπάζα όπως οφείλετε, γιατί οι παραλίες δεν στρώθηκαν, γιατί γιατι γιατι…

    Και πριν ρίξετε την ευθύνη στην περιφέρεια και στην διαφορετική παράταξη του κεντρικου Δήμου, που προφανώς και δεν ενδιαφέρονται, πείτε μας ποιο το πλάνο των ενεργειών σας?

    Και του χρόνου δηλαδή?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ