Οι γενικοί γραμματείς του υπουργείου Ναυτιλίας και ο αρχηγός του Λιμενικού στο Αγαθονήσι

0
65

Το Αγαθονήσι επισκέφθηκαν την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020  ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμενικών Υποδομών κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος κ. Θεόδωρος Κλιάρης.

Μετά από την επιτόπια επίσκεψη στο χώρο του λιμένα και το κτήριο όπου στεγάζεται  προσωρινά το Λιμενικό  Φυλάκιο για την επιτόπια εξέταση των θεμάτων και προβλημάτων για την επέκταση του λιμένα και τη στέγαση και λειτουργία  Λιμενικού Σταθμού, που έχει ιδρυθεί, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο του νησιού, όπου ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Κόττορος, εξέθεσε διεξοδικά τα θέματα και  προβλήματα αρμοδιότητας  Υπουργείου Ναυτιλίας και όχι μόνο.

Το ακτοπλοϊκό, η επέκταση της προβλήτας του λιμανιού, το μεταφορικό ισοδύναμο, η λειτουργία Λιμενικού Σταθμού ήταν αυτά που κυριάρχησαν. Μετά τη σύσκεψη  ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Κόττορος δήλωσε: «Η σημερινή επίσκεψη των Γενικών Γραμματέων του Υπουργείου Ναυτιλίας  και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, δείχνει το ενδιαφέρον και την πρόθεση της Πολιτείας για την επίλυση των προβλημάτων των ακριτικών νησιών. Είμαι αισιόδοξος ότι θα ικανοποιηθούν τα αιτήματα που τέθηκαν και θα δοθούν λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ