Απίστευτο! Διαλύθηκε ΙΧ από δυναμίτη απόψε στην Κέφαλο

11
30782

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Διαλύθηκε ΙΧ από ρίψη δυναμίτη απόψε Μ. Παρασκευή βράδυ στην Κέφαλο

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Μπράβο σε όποιον το έκανε. Καλό Πασχα

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτοί οι Κεφαλιανοί είναι απίστευτοι! Ανατινάζονται αναμεταξύ τους ! Καλά ρε πανηλίθιε, οποίος κι αν είσαι, τι έχει μέσα το κεφάλι σου, γιατί μυαλό αποκλείεται! Ακόμα και σκ@τ@ να έχει, τέτοια βλακεία δεν θα την έκανες!!!!

  2. Θα βρεθεί αυτός που το έκανε να αποκαταστήσει την ζημιά;
    Πλάκα σιγά μην έχει άντερα

  3. Πλέον στη Βαγδάτη μπορεί να είσαι πιο ασφαλής. Αλλά έτσι είναι, κάθε τριτοκοσμικός λαός έχει τα έθιμα που του αξίζουν.

  4. Μετά πατεθηγειστε όταν σαν λένε ΜΠΟΧΑλους, ότι είστε 200 χρόνια πίσω από το πολιτισμό,ΜΑΟ-ΜΑΟ είστε ρεεεεε….. Χωριάτες εισασταν, χωριάτες θα παραμείνετε……

    • Καταρχήν δεν είσαι ο γνωστός Στρατιωτικός που γράφει εδώ μέσα. Αποκαλείς τους ντόπιους χωριάτες και ότι πάνε 200 χρόνια πίσω και ότι είναι Μαο Μαο. Δηλαδή βρέθηκαν 2-3 άτομα (σαφώς δεν τους δικαιολογώ) που προκάλεσαν την ζημιά και κάθεσαι και τσουβαλιάζεις όλους τους ντόπιους το ίδιο; Άρα με τη δική σου λογική, οι Έλληνες (σε όλα τα μέρη της Χώρας) που πετούσαν διάφορα βαρελότα, κροτίδες…κ.τ.λ. την ημέρα της Ανάστασης, θα πρέπει να είναι απολίτιστοι και 200 χρόνια πίσω!! Κάνε μας τη χάρη ρε μπαγλαμά, ήρθες εδώ και έγινες άνθρωπος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ