Νίκος Πόγιας: “Η νίκη μας στο τοπικό της Καρδάμαινας είναι επιβράβευση του έργου που κάναμε. Συνεχίζουμε τη μάχη, θα είμαστε δυναμικά παρόντες”

42
2716

Νίκος Πόγιας : “Η νίκη μας στο τοπικό της Καρδάμαινας είναι επιβράβευση του έργου που κάναμε. Συνεχίζουμε τη μάχη, θα είμαστε δυναμικά παρόντες.”

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Καρδάμαινας είναι πολύ λίγο για να εκφράσει όσα νιώθουμε εγώ και οι συνυποψήφιοι μου στο ψηφοδέλτιο της Δύναμης Αλλαγής – ΚΩΣ 2023 για το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Καρδάμαινας.

Οι πολίτες μας επανεξέλεξαν, επιβραβεύοντας το έργο που έγινε τα 5 αυτά χρόνια. Επιβραβεύοντας την ειλικρίνεια, τις ικανότητες και τα καθαρά πρόσωπα που συμμετείχαν στο συνδυασμό μας.

Οι πολίτες αντιστάθηκαν στις πιέσεις, στον εκμαυλισμό συνειδήσεων. Έδωσαν περήφανη απάντηση.

Θα υπηρετήσουμε με την ίδια και μεγαλύτερη θέληση τους πολίτες, θα είμαστε παρόντες με δυναμικό τρόπο.

Τα πέντε αυτά χρόνια έγιναν έργα στην Καρδάμαινα, όταν την προηγούμενη περίοδο δεν είχε γίνει τίποτα.

Η Καρδάμαινα έχει μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση: το έργο των λιμενικών εγκαταστάσεων που θα αλλάξει την εικόνα της περιοχής και θα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη. Ένα έργο που ωρίμασε και προχώρησε ο Γιώργος Κυρίτσης.

Την Κυριακή δεν πρέπει να παίξουμε την Καρδάμαινα και τα 4 επόμενα χρόνια στα ζάρια, η επιλογή που θα κάνουμε είναι κρίσιμη.

Ο Γιώργος Κυρίτσης έδωσε αρμοδιότητες στις ξεχασμένες κοινότητες, μας βοήθησε να κάνουμε έργα. Μπορεί κανείς να τα μηδενίσει όλα αυτά;

Μπορεί να έγιναν και λάθη, να υπάρχουν και πικρίες. Με τον τόπο μας όμως και τη ζωή μας δεν θα παίξουμε. Η δική μας επιλογή είναι η Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023 και ο Γιώργος Κυρίτσης.

Για να έχει μέλλον όχι μόνο η Καρδάμαινα αλλά και το νησί μας.

Γιατί αυτοί που είναι απέναντι μας έχουν μόνο παρελθόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άσε μας ρε φίλε ας μην περνάτε ψυγεία και φούρνους στα σπίτια και θα βλέπαμε τι θα περνάτε αλλά όλα θα βγουν στη φόρα μετά την Κυριακή !!!!!!

    • Ελατε την κυριακη το βραδυ να πανηγυρίσουμε στο εκλογικο του νικηταρα.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ θα εχει και μουσταλευριά,να σας κερασουμε.χαχαχαχαχα κυριτσακια καταλαβε τε το,ο νικηταρας την κυριακη θα παρει 70%.Η πολη τον μαυρισε,τον ξευτιλησε,τον εκανε να κοψει από την πισω μερια του εκλογικου του κεντρου.Ξυπνατε προβατάκια.

    • Όταν τερμάτισαν ο πρώτος τερματησας καμαρώνε, ενώ ο δεύτερος έλεγε ότι βγήκε ΔΕΥΤΕΡΟς, ενώ για τον πρώτο τερμάτισαντα ότι βγήκε… ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟς… (ο καθένας τα βλέπει κατά το δοκούν)
      .

  2. τα 50ευρα τσαμπα στη πολη και στο ζηπαρι. ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ!!!!! τι δεν καταλαβατε; ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ

  3. Ο κύριος πογιας έλεγε πριν τον προεκλογικό του αγώνα πως δε θα έδινε σαυτες της εκλογές γιατί όπως έλεγε δεν ήταν ευχαριστημένος με την δημοτική αρχή κ πως δεν έκανε όσα θα έπρεπε …ξαφνικά επιβραβεύει τον εαυτό του ???? Έπρεπε να είχαμε μαγνητοφωνακη κύριε πογια…

  4. Τι καρδαμενα ειδες εσυ ??? Μεχρι εκει φτανει το ματι σου..Ελα την αλη κυριακη να σου δειξω τα αξιοθεατα τις Κω .

  5. Να ενημερώσει κάποιος τον κύριο πογια ότι το 2014 η καρδαμενα είχε 500 διαφορά, ότι σήμερα εχασε το Δημοτικό και κέρδισε με μόλις 7 το τοπικό. Αντιλαμβάνομαι ότι οι συμπολίτες του δεν εκτίμησαν τα έργα στο χωριό τους όσο ο κ. Πογιας φαντάζεται ….. Για το σύνολο του νησιού ούτε λόγος!!!!!

  6. Νικολάκη πες αλεύρι δεν θα ξέρετε που θα πάτε την Κυριακή το βράδυ όλοι η Καρδάμαινα σας έβριζε και με τα ψυγεία και τα 50 καταφέρατε μόνο το τοπικό ξευτηλες !!!

  7. Εγώ ξέρω ότι κάποιοι χτυπούσαν τα κεφάλια τους στον τοίχο την Κυριακή μετά το αποτέλεσμα της καρδάμαινας….Τι έγινε? τα έχετε σκούρα???Και σήμερα όλη μέρα ήσασταν εκεί?..Η Καρδάμαινα μετά απο τόσο πόλεμο που κάνατε ,μίλησε…Σας αρέσει δεν σας αρέσει είναι με τον Κυριτση….

  8. Νίκο, έβγαλαν γλώσσα πάλι γιατί τόσο σέβονται… Είμαστε μαζι Σου φίλε. Παρά τους εκβιασμούς και όλα αυτά τα ψέματα που είπαν κατάφερες και βγήκες πάλι. Μπράβο ρε φίλε. Άσε τους άλλους να λένε. Λες και δεν ξέρουμε πως μάζεψαν τους ψηφους

  9. καλα βρε νικο,δεν αναρωτηθηκες γιατι απο 76% στο χωριο του πηγε στο 46%. ο καταποντισμος του οφειλεται στην συνολικη ανυπαρξια και απουσια.αν οπως λες εκανε εργο δε θα το μαυριζανε οι συμπατριωτες του. γιαυτο μη λες πολλα γιατι πρεπει να συνεργαστεις με το θεοδοση που θα ειναι δημαρχος, για το καλο του χωριου.

    • φιλικά ένας Κώος,
      Σαν και σένα Νικολάκη, έχουμε πολλούς!!Στα καλντερίμια τον εσφάζαν και στα σαλόνια τον εγλύφαν!
      Ο άνθρωπος που δεν τιμά το λόγο του τι είναι Νικολάκη? Εσύ τι θα’λεγες?
      ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ, ΟΤΙ Ο Κ@ΛΟΣ ΣΑΣ. Αυτό θα’ λεγες Νικολάκη…αυτό σου λέμε και μείς!
      Είναι αμαρτία να μιλάτε για το πώς μάζεψαν άλλοι ψήφους.. έχετε τόσο πολύ χ@σμένη τη φωλιά σας που μόνο να το βουλώσετε πρέπει! Εσείς να δείς τι κάνατε για να μαζέψετε ψήφους!! Και να’τανε μόνο αυτή η αμαρτία σας, πάει ….

  10. βΡΈ νικηταράκια έχετε Π Α Ν Ι Κ Ο ;;;;;;;;;θα σας κάνει ο Κ υρίτσης τ’αλατιού…….θέλω να κερδίσει και ας είναι και με 1 ψήφο διαφορά …εκεί θα δείς τσούξιμο…..τα φράγκα τα μοιράζετε εσείς που έχετε τους μεγάλους χορηγούς απο το πρωί γυρίζετε σπίτι σπίτι πόσα δίνετε;;;;;;;;;;;;;

  11. ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΕΝΩ ΕΙΣΑΣΤΑΝ 700 ΨΗΦΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΑΠΟΥΣΙΑ, ,ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ,ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ. ΚΑΙ ΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑΛΕΓΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

  12. Αλλοι είναι οι ξεφτίλες….Αλλοι τα ακουμπούν χοντρά …Και μάλλον σας πόνεσαν πάρα πολύ τα 3 τοπικά που πήρε η Δύναμη Αλλαγής….

  13. Νικολάρα μου τους έκανες ….. σουρωτήρι ….λες και τους έβαλες ασκελαρούα και από το πρωί τρέχουν και δεν φτάνουν,….συγχαρητήρια για την νίκη σου προεδράρα μου και γράψτους όλους στα ……παλαιά των υποδημάτων σου……Μοιράζουν ό.τι έχουν και δεν έχουν,τάζουν ,πληρώνουν ….για το καλό του τόπου μας βεβαίως βεβαίως…..

  14. ρε Νικηταράκια…Μια ερωτησούλα έχω.. Εφόσον είστε σίγουροι για τη νίκη σας την ερχόμενη Κυριακή για ποιον λόγο έχετε πανικοβληθεί?? Ακόμα καλά καλά δεν έκλεισαν οι κάλπες και εσείς τρέξατε Πυλι και στην Καρδάμαινα χαχαχαχα πόσο πολύ σας έτσουξε..Φοβάστε Ε..?? χαχαχα

  15. Πωπω ρε φίλε φοβερές νίκες του Κυρίτση. Έφαγε 7.5 μονάδες στο κεφάλι (και 14 μονάδες στην πόλη που έχει το 55% των ψήφων) και πανηγυρίζει για τα τοπικά που πήρε, και αυτά με 4-5 ψήφους.

  16. Ηξερα οτι οι καρδαμιωτες ηταν εξυπνοι αλλα μαλλον ειστε χαζοι… κ τι εγινε που κερδισε τα τοπικα;;; το συστημα τους επιτρεπει να κανουν τις γλαστρες των 300 ευρω… αλλοι θα τρεχουν τα τοπικα… μα ντιπ για ντιπ τελικα… ποσο ασχετοι ειστε;;; ειναι δυνατον να σας κανει κατι ο νικηταρας κ να το παρουσιαζει ο πογιας;;; τελικα για τοσο ρηχα δεν σας ειχα…

  17. κυριοι της δυναμης αλλαγης, ο κόσμος γελάστηκε για αλλη μια φορα ,όπως γελάστηκε και το 2015 και ψηφισε συριζα.Τωρα μετάνιωσε και θέλει να επανορθώσει, φοβάται το νικηταρά και τους πάτρονές του και θέλει να επαναφέρει τον Κυρίτση.Το έχετε καταλάβει; το εισπράτετε;.

  18. Έφτιαξες δρόμους καθάρισες δρόμους έκανες ποτηστρα Στην πλατιά για τα βόδια της καρδαμενα .το αποτέλεσμα της Κυριακής .θα έινε πάνω από 62% υπέρ ΝΙΚΗΤΑΡΆ κ εσεί μετά από 4.5 χρόνια θα κατέβεις μαζί Του

  19. Πρώτη πρόταση ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗ να γίνει πρωτεύουσα του νησιού η Καρδαμαινα. ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ

  20. Φίλοι Καρδαμιώτες. Μάλλον ξεχνάτε πολύ εύκολα. Να σας θυμίσω ότι η Καρδάμαινα την τελευταία τετραετία ήταν σκαμμένη λόγω του αποχετευτικού. Αυτό συνεπάγεται καθιζήσεις και προβλήματα. Και όμως κάθε χρόνο πριν την έναρξη της θερινής περιόδου συμμαζευόταν κάπως η κατάσταση. Ο Νίκος είναι από τα παιδιά που δεν κάθισε ποτέ στην προεδρική καρέκλα να απολαμβάνει τον ανύπαρκτο μισθό του. Δούλευε μέρα νύχτα με δύο άτομα προσωπικό που λόγω μνημονίου που μας φόρτωσαν οι «σωτήρες μας» δεν μπορούσε να προσλάβει άλλους. Δεν λέει κανένας ότι δεν έγιναν λάθη. Λάθη κάνουν όσοι δουλεύουν. Όσοι δεν κάνουν τίποτα δεν κάνουν και λάθη. Για κάντε μια προσπάθεια να θυμηθείτε την τετραετία του «κυρ. αντιδήμαρχου Νικηταρά» τι έργα έκαναν στην Καρδάμαινα και πόσες φορές τον είδατε στο χωριό.

  21. ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟΝ Κ ΠΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ

  22. Ντροπή κατέστρεψατε την Καρδάμαινα λόγω ανικανότητας και έχεις το θράσος να κοκορεύεσαι!!!

  23. ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.

  24. ξεχασετε να βαλετε δεστρες για τα αλογα στην ποτίστρα που φτιάξατε στην πλατεία της καρδάμενας

  25. Πολλά πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της Δύναμης Αλλαγής και σε σένα προσωπικά Νίκο Πόγια..σου εύχομαι καλή δύναμη….Όσο για τους άλλους της άλλης παράταξης ας το κλείσουν το στόμα τους γιατί η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές…. και θα ντρέπονται…..καλοσύνη και αγάπη….

  26. Πατήρ, μάλλον το ‘ακάθαρτο’ πνεύμα σε ‘πειράζει’ και προτού αλέκτωρ λαλήσει την δοξασμένη μέρα του Θεού (του πραγματικού όχι του γιαλαντζί σας) Κυριακή, βγάζεις συμπεράσματα. Μάλλον δεν διαβάζατε σωστά τα σημεία των καιρών, ούτως ή άλλως πάντα είχατε του κ@λου σας τον χαβά. Και τι χαβά!!!! Ποιος φοβάται τον Νικηταρά περισσότερο από ότι έχει φοβηθεί εσάς το μάτι μας? Εσάς και όλους όσους αποτελούν το κονκλάβιο της εκδίκησης, του μένους, της ανηθικότητας, της ρεμούλας και της συκοφαντίας. Εσάς που χρόνια τώρα κατακρεουργούσατε με τον χειρότερο τρόπο την εντιμότερη πολιτικό που πέρασε ποτέ από τον Δήμο επειδή γνώριζε πάντα όσα έλεγε. Από μουρλογκαγκά έγινε ξαφνικά η κα. Ρούφα! Σαπίλες όλοι σας!
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ! Το έχετε καταλάβει? το εισπράττετε?

  27. Διαβάζοντας τα σχόλια και της δηλώσεις … Βγάζω ενα συμπέρασμα …Σαν κοινωνία αν τύχει και σταθούμε τυχερή να πάμε ενα βήμα μπρος … στο αμέσως μέλλον θα κάνουμε 2 πίσω …Και ξανα και τα ίδια …!!! Παλι Καϊσερλή … Πασσανικολακης… Γιωργαλλής …Νικηταράς και Παει λέγοντας … αυτο ειναι το νέο που πιστεύετε …!!!

  28. κε Πόγια προφανώς το ευχαριστήριο σας απευθύνεται σε αυτούς που εμφανίστηκαν από το πουθενα στην Καρδάμαινα αμφιβόλου προελεύσεως , δεν ξέρω άν ήταν αθίγγανοι από τον Άγιο Βασίλειο ή άρτι αφιχθέντες Βούλγαροι στην Καρδάμαινα οι οποίοι συνοδεύονταν από στελέχη της παράταξης σας και ψήφισαν στην Καρδάμαινα. Με τέτοιο τρόπο πήραν και άλλοι στο παρελθόν εκλογές μόνο που πρέπει να γνωρίζεται ότι αυτά ελέγχονται. Οι θριαμβολογίες πριν την λήξη του παιχνιδιού δεν χρειάζονται είναι δείγμα ανθρώπου που έχει πανικό και λερωμένη τη φωλιά του. Σε ότι αφορά την αναφορά σου για τους ανθρώπους που έχουν παρελθόν θα συμφωνήσω μαζί σου . Στην άλλη παράταξη υπάρχουν άνθρωποι με παρελθόν που όμως καταγράφηκαν στην Καρδάμαινα με χρυσά γράμματα για το έργο που έκαναν και φάνηκε άλλωστε και στο πλήθος των σταυρών που πήραν, σταυροί που εσύ δεν θα τους δεις ποτέ. Πες στους συντάκτες των επιστολών σου ακόμα και αυτή την στιγμή δείχνουν την ποιότητα τους.

  29. 500 ΜΑΥΡΟΥΣ Κ 30 ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ ΦΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΝΑ ΣΦΗΝΑΚΙ Η ΨΗΦΟΣ ΑΤΕ ΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ 65-35 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Κ ΚΑΛΟΦΑΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΜΠΟΥΚΙΕΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

  30. νομίζω κ. Πόγια ότι διάζεστε. Στην Καρδάμαιναν καθόρισαν το αποτέλεσμα 65 γύφτοι – Ρομά Βούλγαροι οι οποίοι Ελληνοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2019.
    Γι’αυτούς τους «μαιμού» ΚΑΡΔΑΜΙΩΤΕΣ» θα μιλήσει ο Εισαγγελέας διότι κάποιοι γνωρίζουν που δουλεύουν φέτος – σε ποιό λογιστικό γραφείο έγιναν οι ελληνοποιήσεις, ποιός δημοτικός υπάλληλος το έκανε και ποιός δημοτικός σύμβουλος του Κυρίτση έδωσε την εντολή.

  31. Ρε Νικολάκι γιατί δεν λες τίποτα για την ήττα σας στο δημοτικό Καρδάμαινας;;;;
    τί σας έκαναν εκεί ;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ