Κασσελάκης – Λειψοί : Η συγκινητική έκκληση πατέρα – «Θέλουμε ένα πλήρες σχολείο για τα παιδιά μας» (βίντεο) Αρκιοί / Ο διάλογος με τον μοναδικό μαθητή

0
5900

«Θέλουμε το σχολείο μας να είναι πλήρες», τόνισαν κάτοικοι στους Λειψούς, προς τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου. Οι ίδιοι ζητούν την επόμενη χρονιά, όταν οι μαθητές θα ξεπεράσουν ξανά τους 30, το σχολείο να γίνει και πάλι τετραθέσιο.

Κασσελάκης: Θέλω δύο θητείες ως πρωθυπουργός

Θέλω μέχρι τα 40 μου να προχωρήσω στο επόμενο βήμα και να αποκτήσω παιδί, λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος μιλά απόψε το βράδυ στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη  Σρόιτερ στον ALPHA

6202507

Συνέντευξη ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα φιλοξενεί απόψε η εκπομπή «Αυτοψία», η οποία ακολούθησε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη στην ναυτική περιοδεία που πραγματοποιεί σε Αιγαίο, Δωδεκάνησα και Βόρειο Αιγαίο.

Μάλιστα, το «πλήρωμα» της εκπομπής επιβιβάστηκε εξαρχής στο σκάφος «Παρ’ αφρόν» με τον κ. Κασσελάκη, με τη δημοσιογράφο, Ελένη Λαζάρου να ανεβάζει στιγμιότυπα από τη διάρκεια του ταξιδιού, στο οποίο οι καιρικές συνθήκες υπήρξαν αντίξοες.

Δείτε το βίντεο

Κασσελάκης στην "Αυτοψία" (1)
Κασσελάκης στην "Αυτοψία" (2)

Σημειωτέον ότι σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε πως «θα ήθελα να μπορέσω να υπηρετήσω ως πρωθυπουργός για δύο θητείες. Να ολοκληρώσω ένα μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και ως κυβέρνηση να ενώσουμε την Ελλάδα, να αποκεντρώσουμε και να λύσουμε το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα».

Μιλώντας για τα προσωπικά του και τα σχέδιά του στο μέλλον με τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ, αποκάλυψε πως τα παιδιά είναι στο πλάνο. «Είμαι 36, θα ήθελα να προχωρήσω στο επόμενο βήμα μέχρι τα 40» λέει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής

Αυτοψία | Πέμπτη 00:15

Ειδήσεις σήμερα:

Μετά τη θερμή υποδοχή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σε θερμό κλίμα με τους κατοίκους του νησιού και να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυριότερο την έλλειψη εκπαιδευτικών στο σχολείο των Λειψών.

«Είμαστε σε ένα ακριτικό νησί και το μόνο που έχουμε είναι αυτό το σχολείο για τα παιδιά» σημείωσε κάτοικος, δίνοντας τη σχετική επιστολή των κατοίκων με παραλήπτες διάφορους φορείς, αλλά και τον πρωθυπουργό, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ενημερώθηκε ότι στο παρελθόν το σχολείο ήταν τετραθέσιο και τώρα έγινε τριθέσιο καθώς μειώθηκαν τα παιδιά κάτω από 30.

Εξηγώντας τι έχει συμβεί οι κάτοικοι ενημέρωσαν τον Στ. Κασσελάκη ότι έχουν στείλει σχετική επιστολή στον πρωθυπουργό και πρόσθεσαν ότι το σχολείο είναι «το μόνο που έχουν αυτά τα παιδιά για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Πέμπτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  επισκέφτηκε την Κάλυμνο και την Λέρο.

Αρκιοί / Ο διάλογος με τον μοναδικό μαθητή του νησιού και η ανοιχτή πρόσκληση (βίντεο)

Ο Στέφανος Κασσελάκης συζητά με μαθητή

Τους ακριτικούς Αρκιούς επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της πολυήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στη συνέχεια μετέβη στην Πάτμο.

Στέφανος Κασσελάκης – Λειψοί / Η συγκινητική έκκληση πατέρα – «Θέλουμε ένα πλήρες σχολείο για τα παιδιά μας» (βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνομίλησε με κατοίκους του νησιού, που τον υποδέχτηκαν. «Λίγα σπιτάκια, λίγος κόσμος, 38 άτομα είμαστε όλοι και όλοι» είπε μια γυναίκα στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο ίδιος ρώτησε στη συνέχεια κατοίκους που έχουν γιατρό, με μια γυναίκα να του απαντά «έχουμε δεν έχουμε, πολλά δεν έχουμε» και έναν κάτοικο να προσθέτει ότι υπάρχει μία γιατρός η οποία αυτή τη στιγμή είναι σε άδεια.

«Θέλει να σας γνωρίσει ο μόνος μαθητής» θα πει ένας άλλος κάτοικος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος είχε έναν γλυκό διάλογο με τον μοναδικό μαθητή του νησιού, που τον ρώτησε μεταξύ άλλων για τον σκύλο του. Με τη σειρά του ο Στέφανος Κασσελάκης τον προσκάλεσε να τον ξεναγήσει στη Βουλή και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όταν πάει στην Αθήνα.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρέθηκε στους Λειψούς, όπου μετά τη θερμή υποδοχή είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει σε θερμό κλίμα με τους κατοίκους του νησιού και να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυριότερο την έλλειψη εκπαιδευτικών στο σχολείο των Λειψών.

«Το μόνο πράγμα που έχουν τα παιδιά του νησιού για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα», όπως γλαφυρά επισήμανε κάτοικος του νησιού, ο οποίος έδωσε στον Στέφανο Κασσελάκη τη σχετική επιστολή των κατοίκων με παραλήπτες διάφορους φορείς, αλλά και τον πρωθυπουργό. Ζητούν την επόμενη χρονιά, όταν οι μαθητές θα ξεπεράσουν ξανά τους 30, το σχολείο να γίνει και πάλι τετραθέσιο.

Η περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεχίζεται στην Πάτμο και την Ικαρία. 

Κασσελάκης – Λέρος / «Ο προοδευτικός κόσμος έχει χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ και με συντροφικότητα θα τον αγκαλιάσουμε»

Ο Στέφανος Κασσελάκης με ανθοδέσμη στο λιμάνι της Λέρου
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δεκτός με χειροκροτήματα έγινε ο Στέφανος Κασσελάκης στη Λέρο το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την Κάλυμνο, στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου, έφτασε στο λιμάνι της Λέρου όπου έλαβε μια ανθοδέσμη από τους κατοίκους.

Ο ίδιος στις πρώτες τους δηλώσεις τόνισε ότι «ο προοδευτικός κόσμος έχει χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και με συντροφικότητα θα τον αγκαλιάσουμε».

Στην συνέχεια ο Στ. Κασσελάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τους κατοίκους του νησιού και να ακούσει τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους, αλλά και να αναπτύξει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη στήριξη της νησιωτικότητας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με ανθοδέσμη στο λιμάνι της Λέρου
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Ο Στέφανος Κασσελάκης στη Λέρο
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Ο Στέφανος Κασσελάκης κρατά βιβλίο
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

 

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο λιμάνι της Λέρου
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο λιμάνι της Λέρου
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης κάθεται ανάμεσα σε παιδιά
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης στη Λέρο
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Ο Στέφανος Κασσελάκης
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ