Στην Κω τηλεοπτικό κανάλι της Ελβετικής τηλεόρασης συνεντεύξεις & γυρίσματα σε όλο το νησί

10
2016

Στην Κω βρίσκεται τηλεοπτικό κανάλι της Ελβετικής τηλεόρασης όπου για μια εβδομάδα πραγματοποίησε πολύωρα γυρίσματα σε όλο το νησί, κυρίως οικολογικού ενδιαφέροντος.

Πήρε συνέντευξη από τον Δήμαρχο της Κω για ζητήματα καλής μεταχείρισης των ζώων, το συνεργείο είχε την βοήθεια της ελληνοελβετικής εθελοντικής ομάδας προστασίας των ζώων GASAH

Όλα τα γυρίσματα και οι συνεντεύξεις που έκανε το ελβετικό κινηματογραφικό συνεργείο αυτή την εβδομάδα, θα προβληθούν στην Κω και στην Ελληνική τηλεόραση αργότερα και σε φεστιβάλ ταινιών, σε όλη την Ευρώπη.

Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία και το μοντάζ όλου του αφιερώματος στην Κω θα μας αποσταλεί αντίγραφο το οποίο και θα προβάλλουμε μέσα από δω.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στις συνεντεύξεις και στις διευκολύνσεις κατά τη διάρκεια αυτής της πολυάσχολης εβδομάδας και φυσικά το εκπληκτικό 7μελές τηλεοπτικό συνεργείο.

GASAH

Μια συνέντευξη με τον συμπολίτη μας Μιχάλη Βαγιανό για τις συνθήκες φύλαξης των ζώων σε φάρμες με ελεύθερη πρόσβαση σε σκίαστρα προστασίας και νερό.

an interview with Mikalis about the needs of farm animals and benefits of solar fences, which allow

FOR THE FARM ANIMALS:

Freedom ,
24 hour access to shade and water

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απο τον κυριουλη πηρατε??
    Αν οχι χασατε το κελεπουρι….ειναι πολυ τηλεοπτικος!!!
    Δωστε του και μια σοκολατα στο τελος….!!χαχαχ
    Υ.Γ.με το ζιβακλοπουκαμισο ειναι ολα τα λεφτα!!!χαχαχαχαχαχαχ!!!

      • Τσιρκακο..πως φαινεται οτι ξερεις απο μαιντανο..μπαμ..κανει απο μακρυα…
        κανε και μια φωτο…με ζιβαγκοπουκαμισο…..
        θα εισαι η νεα διαφημιση του τουρισμου…!!χαχαχ

  2. εχω μια απορια. ο ψιτ… μολις γινει μια αναρτηση στην aegean γραφει παντα το πρωτο σχολιο. προφανως ειναι σε διατεταγμενη υπηρεσια

  3. όπα! μετά την συνεργασία και την χρηματοδότηση , να τσουπ και τα κανάλια! καμάρι ο κοψιμιός και οι μαϊντανοί, χαχαχα…. σοβαρή υποψηφιότητα πρωτοεμφανιζόμενου εξαφανιζόμενου!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ