Κως: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι γονείς του βρέφους- «Αδικα τους κατηγορούν» ξεσπά ο θείος της μικρής

0
5806

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και με τον όρο να παρουσιάζονται μία φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα, αφέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (24/4) στην Κω, με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως και της Ανακρίτριας, οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο πριν από τρεις ημέρες.

Κως: «Ανυπόστατα» χαρακτήρισε τα όσα ακούγονται περί κακοποίησης ο θείος του μωρού που πέθανε από πνιγμό

«Δεν καταλάβαιναν τον πόνο της μάνας και του πατέρα και της οικογένειας. Μας έχουν καταστρέψει ψυχολογικά. Λέει ότι κακοποίησε το παιδί του και το βίασε. Αυτόν θέλω να βρω. Δηλαδή αν έχουμε τον Θεό μας», τόνισε ο θείος του μωρού από την Κω

Tην ώρα που οι γονείς τού μόλις ενός έτους βρέφους από την Κω, που πνίγηκε από βραστή πατάτα, περνούν το κατώφλι του εισαγγελέα προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις, κατηγορούμενοι για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου, ο θείος του βρέφους περιγράφει στο Live News την κατάσταση της οικογένειας μετά τον αναπάντεχο χαμό του βρέφους.

«Η νύφη μου και ο αδελφός μου είναι σε πολύ χάλια κατάσταση και θέλουν να βγουν. Από εκεί και πέρα να δουν τι θα κάνουν με την κόρη τους και να τους δίνουμε δύναμη και κουράγιο, τίποτε άλλο».

Κως: Θα κινηθούν νομικά προς οποιονδήποτε υποστηρίζει τα περί κακοποίησης
Ο θείος του βρέφους και αδελφός του πατέρα ξεσπάει. Λέει πως άδικα κατηγορούν τον μπαμπά και τη μητέρα του βρέφους.

«Είναι ένας πατέρας με τρία παιδιά. Περιμένει το τρίτο παιδί, το ένα το έχασε. Η γυναίκα του που είναι μέσα αυτή τη στιγμή είναι έγκυος και είναι μέσα στα κρατητήρια».

Τα όσα ακούγονται περί κακοποίησης του μωρού ισχυρίζεται πως είναι ανυπόστατα και πως θα κινηθούν νομικά προς οποιονδήποτε υποστηρίζει κάτι τέτοιο.

«Δεν καταλάβαιναν τον πόνο της μάνας και του πατέρα και της οικογένειας. Μας έχουν καταστρέψει ψυχολογικά. Λέει ότι κακοποίησε το παιδί του και το βίασε. Αυτόν θέλω να βρω. Δηλαδή αν έχουμε τον Θεό μας».

Το μωράκι σύμφωνα με τους γιατρούς ήταν ήδη νεκρό όταν έφτασε το ΕΚΑΒ στο σπίτι. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών και αργότερα των γιατρών στο νοσοκομείο, το κοριτσάκι δεν επανήλθε. Στο σπίτι βρισκόταν μόνο η μητέρα του παιδιού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ