Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ.: Πέθανε ξαφνικά ο 31χρονος αστυνομικός Κωνσταντίνος Ευγενικός στην Σάμο

3
6004

Στο πένθος βυθίστηκε η Ελληνική Αστυνομία, καθώς έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ένας συνάδελφός τους ηλικίας μόλις 31 ετών

Θλίψη έχει σκορπίσει στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία θρηνεί για τον άδικο χαμό ενός 31χρονου αστυνομικού που υπηρετούσε στη Σάμο.

Σύμφωνα με το Policenet.gr ο νεαρός ένστολος βρέθηκε έξω από το σπίτι του στη Σάμο χωρίς τις αισθήσεις του.

 

Άμεσα κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Newsbomb.gr

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Σάμου

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη μας για την ξαφνική απώλεια του Κωνσταντίνου Ευγενικού, υιού του Χριστόδουλου Ευγενικού πολύτιμου μέλους της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Νομού Σάμου και Πρόεδρο της Κοινότητας Υδρούσσας. Ο Κωνσταντίνος από τα εφηβικά του χρόνια και σε όλη τη διάρκεια της ζωής και της σταδιοδρομίας του δεν σταμάτησε να αγωνίζεται για τα ιδανικά και τις ιδέες του, πάντα με μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και διάθεση προσφοράς στο κοινό καλό και στην πρόοδο. Υπηρέτησε με αφοσίωση και συνέπεια την Ελληνική Αστυνομία και τίμησε με την  υπηρεσίες του το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Φίλε Χριστόδουλε κουράγιο, είναι μεγάλος ο πόνος.

Αιωνία του η μνήμη……

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου

Η είδηση της απροσδόκητης και τόσο πρόωρης απώλειας του συναδέλφου μας ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ Κωνσταντίνου, βύθισε την οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας σε βαθιά θλίψη και βαρύ πένθος. Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να εκφράσουν την απέραντη λύπη, που αφήνει πίσω της ο αδόκητος χαμός ενός τόσο νέου ανθρώπου, ενός συναδέλφου με όνειρα, με επαγγελματισμό, που πάντα μαζί με την στολή του δεν ξεχνούσε να «φοράει» το χαμόγελο και την καλοσύνη του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, εκφράζει την βαθιά του οδύνη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου μας, δηλώνοντας ότι θα σταθούμε δίπλα τους σε ότι χρειασθεί.

 

Καλό παράδεισο Κώστα, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει και ο Ύψιστος να σε αναπαύσει εν ειρήνη…

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ…

Οι πολύτεκνοι

Ο σύλλογός μας εκφράζει στα μέλη μας Χριστόδουλο και Γεωργία Ευγενικού τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την αδόκητη απώλεια του υιού τους Κωνσταντίνου. Τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου συμπαρίστανται στη θλίψη τους και αντιπροσωπεία του θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Καλό Παράδεισο Κωνσταντίνε, κουράγιο στην πολύτεκνη οικογένειά σου.

Ο Νίκος Στεφανής

Ένας καλός φίλος, ένα άξιο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας δεν είναι πλέον κοντά μας. Ο Κώστας Ευγενικός, ένα χαμογελαστό παιδί έφυγε από κοντά μας και γέμισε με θλίψη την μεγάλη οικογένεια της ΕΛ. ΑΣ., τους συγχωριανούς του στην Υδρούσσα, τους αγαπημένους του γονείς Χρήστο και Γεωργία και τα αδέρφια του. Στην οικογένειά και τους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Καλό σου ταξίδι φίλε Κώστα.

Νικόλαος Α. Στεφανής
τ. Διοικητής Γ.Ν. Σάμου
Πολιτευτής Ν.Δ.

 

Θρήνος στην ΕΛΑΣ: Πέθανε ξαφνικά 31χρονος αστυνομικός στη Σάμο (όλα τόσο τυχαία;;;)

Βρέθηκε έξω από το σπίτι του χωρίς τις αισθήσεις του – Διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

αστυνομικοσ

Θλίψη έχει σκορπίσει στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, o αιφνίδιος θάνατος ενός 31χρονου αστυνομικού που υπηρετούσε στη Σάμο.

Ο νεαρός ένστολος βρέθηκε έξω από το σπίτι του χωρίς τις αισθήσεις του.

Άμεσα κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η είδηση της απροσδόκητης και τόσο πρόωρης απώλειας του αστυνομικού Κ.Ε. βύθισε την οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας σε βαρύ πένθος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, εκφράζει την βαθιά του οδύνη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος αστυνομικού, δηλώνοντας ότι θα σταθεί δίπλα τους σε ότι χρειασθεί.

«Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να εκφράσουν την απέραντη λύπη, που αφήνει πίσω της ο αδόκητος χαμός ενός τόσο νέου ανθρώπου, ενός συναδέλφου με όνειρα, με επαγγελματισμό, που πάντα μαζί με την στολή του δεν ξεχνούσε να «φοράει» το χαμόγελο και την καλοσύνη του» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Ειδήσεις σήμερα:

«Τώρα θα μας προσέχει από πάνω»: «Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο 55χρονος Θανάσης Κουτλιάνης

τώρα-θα-μας-προσέχει-από-πάνω-έφυγε-141664

Ανείπωτη θλίψη στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης και για την οικογένεια του ηχολήπτη και τεχνικού ραδιοφώνου, Θανάση Κουτλιάνη, ο οποίος έφυγε σήμερα μόλις στα 55 του χρόνια ξαφνικά από τη ζωή. Το ραδιόφωνο ήταν η μεγάλη του αγάπη και αδυναμία και είχε εργαστεί σε αρκετούς ραδιοσταθμούς της πόλης.

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο 55χρονος Θανάσης Κουτλιάνης

Η οικογένεια του ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Θεσσαλονίκη θρηνεί την απώλεια του Θανάση Κουτλιάνη

Η οικογένεια του ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Θεσσαλονίκη και του «Πρακτορείου FM 104,9» θρηνεί για την απώλεια του Θανάση Κουτλιάνη, ο οποίος υπήρξε από το 2000 στέλεχος του Radio 105 της ΔΕΘ-HELEXPO και εργαζόταν ως ηχολήπτης – τεχνικός στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείου FM», από την ίδρυσή του, το 2015.

Φίλοι και συνάδελφοι του Θανάση Κουτλιάνη μιλάνε με τα καλύτερα για τον αγαπημένο τους φίλο και θα τους λείψουν το χαμόγελο, η ευγενική του ψυχή, η καλή και φιλική του διάθεση.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον 55χρονο Θανάση

Αντίο, Θανάση…
Καλό Παράδεισο στον αγαπημένο Θανάση.
Δεν έχω λόγια…
Κι, όμως, ευτυχώς, πριν λίγες μέρες, συναντηθήκαμε και λίγο μιλήσαμε, γιατί, τελευταία, που δεν κάνω εκπομπές, σπάνια τον έβλεπα.
Σε λίγα λεπτά που μιλήσαμε, πήρα από το φως του, το χαμόγελό του και τα μάτια του καθαρά…
Τώρα θα μας προσέχει από πάνω, το ύφος και τη δύναμη της φωνής μας, για να μας βγάλει καθαρούς στον αέρα…

ΑΝΤΙΟ ΞΑΔΕΛΦΕ….
Η οικογένεια του ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Θεσσαλονίκη και του «Πρακτορείου FM 104,9» θρηνεί για την απώλεια του ηχολήπτη και τεχνικού ραδιοφώνου, Θανάση Κουτλιάνη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 55 ετών.
Ο Θανάσης Κουτλιάνης υπήρξε από το 2000 στέλεχος του Radio 105 της ΔΕΘ-HELEXPO και εργαζόταν ως ηχολήπτης – τεχνικός στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείου FM», από την ίδρυσή του, το 2015.
Το ραδιόφωνο ήταν η μεγάλη του αγάπη και είχε συμβάλλει στη δημιουργία και στην τεχνική υποστήριξη πολλών ραδιοσταθμών της Θεσσαλονίκης.
Σε όλους θα λείψουν το χαμόγελο, η ευγενική του ψυχή, η καλή και φιλική του διάθεση.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο από τον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου Ευόσμου στις 10.15 π.μ.

 

 

Ηράκλειο: Γυναίκα «έσβησε» στο πλοίο λίγο πριν δέσει στο λιμάνι

\

Λίγο πριν δέσει το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά στο Ηράκλειο άφησε την τελευταία της πνοή μια 72χρονη γυναίκα.

Η άτυχη γυνσίκα η οποία ταξίδευε μόνη της, ένιωσε αδιαθεσία, μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο του πλοίου και παρακολουθούνταν από γιατρό που ήταν επιβάτης.

Λίγο πριν το πλοίο δέσει, δυστυχώς κατέληξε. Για το τραγικό συμβάν ενημερώθηκε η κόρη της 72χρονης. 

creta24.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άλλος ένας μπολιασμένος.Το είχαν πει.Όσοι πάρουν την ακίδα είναι μελλοθάνατοι.Επιμενανε κάποιοι ότι είναι πανδημία με θνητότητα πιο κάτω και από την απλή γρίπη και τρομοκρατούσαν τον κοσμο τα ξεπουλημένα μμε και ότιτα μπόλια τάχα θα τους σώσουν.ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    • Συγνώμη που θα σου το πω αλλά επειδή είμαι αδερφός του σε πληροφορώ δεν έχει βάλει έμβολο όποτε μην λέτε ότι θέλετε …

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ