Βρετανία: Το 43% όσων πέθαναν από τη μετάλλαξη Δ είχαν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου! Καθηγητής Ραούλ: Ίδια η θνητότητα σε εμβολιασμένους και μη!

8
3184

O Guardian αναλύει την έκθεση του βρετανικού υπουργείου Υγείας  και αποκαλύπτει πως αν και η θνητότητα της μετάλλαξης Δ είναι πάρα πολύ μικρή (0,009% στους κάτω των 50 & 0,1% συνολικά), το 43% των νεκρών (50 από τους 117) είχαν εμβολιαστεί πλήρως ενώ η πλειοψηφία (60%) είχε λάβει τουλάχιστον μία δόση. Από τους 117 μόλις οι 33 ήταν ανεμβολίαστοι. 

Τα στοιχεία αυτά από μόνα τους φτάνουν να καταρρεύσει το κυβερνητικό αφήγημα περί υποχρεωτικότητας του εμβολίου λόγω του «κινδύνου των ανεμβολίαστων από τη μετάλλαξη Δ», ενώ η κυβέρνηση ελέγχεται και για τη διασπορά των ψευδών ειδήσεων, περί πλήρους ασφάλειας των εμβολιασμένων, καθώς όπως παραδέχεται και ο Guardian, επειδή το ρίσκο θανάτου από κορωνοϊό εξαρτάται σημαντικά από την ηλικία, τα εμβόλια δεν προστατεύουν πλήρως τους μεγαλύτερους σε ηλικία, απλά αμβλύνουν τον κίνδυνο. 

«Κάποιος ηλικίας 80 ετών που είναι πλήρως εμβολιασμένος έχει τον ίδιο κίνδυνο με ένα ανεμβολίαστο ατόμο περίπου 50 ετών», αναφέρει η βρετανική εφημερίδα.

Με λίγα λόγια ένας ανεμβολίαστος 30αρης ή 20αρης που η κυβέρνηση από τις 15 Ιουλίου θα του απαγορεύει να πάει να πιει τον καφέ του γιατί «κινδυνεύει», στην πραγματικότητα κινδυνεύει λιγότερο από τον εμβολιασμένο 65αρη που θα μπορεί να πάει και μάλιστα ενθαρρύνεται να το κάνει χωρίς καμία προστασία.

Βέβαια αυτό ήταν κάτι που είχε γίνει αντιληπτό από τις αρχές Ιουνίου όταν ο τίτλος της AMailOnline στις 13 Ιουνίου έγραφε: «Η μελέτη δείχνει ότι το 29% των 42 ανθρώπων που πέθαναν μετά τη σύλληψη του νέου στελέχους είχαν κάνει και τους δύο εμβολιασμούς».

Μετά από αυτή την έκθεση η κυβέρνηση δεν έχει δικαιολογία, είτε πρέπει να πάρει πίσω τα εκβιαστικά μέτρα είτε εν γνώση της δημιουργεί στους υπερήλικους πολίτες μία ψεύτικη αίσθηση απόλυτης ασφάλειας και για ακόμα μία φορά στρέφεται με μένος εναντίον των νέων, οι οποίοι κινδυνεύουν ελάχιστα από τη μετάλλαξη Δ (0,009 % θνητότητα). 

ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ!

ΚΑΘ. ΝΤΙΝΤΙΕ ΡΑΟΥΛ: «ΙΔΙΑ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ Σ΄ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ»!!

ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με τον κορυφαίο Γάλλο Λοιμωξιολόγο διεθνούς φήμης Καθηγητή Ντιντιέ Ραούλ και με βάση τα στοιχεία και την κλινική εικόνα από νοσηλείες ”έχουμε μια θνησιμότητα των εμβολιασμένων με covid19 ανάλογη με αυτή των ανεμβολίαστων”.

Ίσα βάρκα ίσα νερά προς τι ο ολοκληρωτισμός;; Ένα καθεστωτικό μοντέλο ολοκληρωτισμού πότε άλλοτε ευνόησε τη Δημόσια Υγεία;

Tα στοιχεία δεν είναι ενθαρρυντικά γιατί επιμένουν σε υποχρεωτικό μάλιστα εμβολιασμό και γιατί επιβάλουν κοινωνική καρμανιόλα κατατεμάχισης κοινωνικής συνοχής ιστού με μώβ και πράσινους πολίτες κατά το ισραηλινό πρότυπο;;;

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θυμίζω ότι κατά δήλωση του κ. Πρωθυπουργού αυτές οι αναλύσεις και οι τοποθετήσεις είναι ψεκασμένες

  2. Αφού άρχισαν να τα «φανερώνουν» και στο MEGA, καταλαβαίνετε ότι τα εμβόλια τουλάχιστον στη μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ δεν έχουν την αναμενόμενη (εάν όχι καθόλου…) αποτελεσματικότητα.

    Καθηγητής Παυλάκης: «Είναι πολλοί οι θάνατοι εμβολιασμένων, οι εμβολιασμένοι δεν τελείωσαν με τον ιο»
    http://aegeanews.gr/news/greece-society/394127/kathigitis-pavlakis-einai-polloi-thanatoi-emvoliasmenon-emvoliasmenoi-den-teleiosan-ton/#comment-286567

  3. Αυτά είναι αλλού.. η κυρία Πελωνη μας διαβεβαίωσε ότι στην Ελλάδα οι εμβολιασμένοι δεν παθαίνουν τπτ σε ποσοστό 99,2%

  4. Ρίξτε μία ματιά στο παρακάτω άρθρο από το «The Guardian» και θα καταλάβετε ότι η προστασία που παρέχουν τα εμβόλια κατά της Covid-19 πλέον είναι πολύ μικρότερη (έως ελάχιστη) εξαιτίας της μετάλλαξης Δέλτα. Όπως θα διαβάσετε τα στοιχεία προέρχονται από την στατιστική υπηρεσία της Μ. Βρετανίας. Το άρθρο έχει τίτλο: «Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι που τώρα πεθαίνουν με τον Covid στην Αγγλία είχαν εμβολιαστεί;»

    (27 Ιουνίου 2021) Why most people who now die with Covid in England have had a vaccination
    https://www.theguardian.com/theobserver/commentisfree/2021/jun/27/why-most-people-who-now-die-with-covid-have-been-vaccinated

    • Ότι κι αν λέει, τα εμβόλια παρέχουν προστασία όπως διάβασες. Κάποια προστασία. Προτείνεις καθόλου εμβόλια άρα καθόλου προστασία? Ωραία.

      • Καλύτερα να διαβάσεις τι ακριβώς γράφει το άρθρο και ρίξε μία ματιά και στην επίσημη έκθεση του υπουργείου υγείας της Μ. Βρετανίας και ξανασχολίασε. Βάσει αυτής της κρατικής μελέτης – έκθεσης οι Βρετανοί θα αντιμετωπίζουν πλέον την ασθένεια Covid-19 σαν απλή γρίπη. Και όπως θα διαβάσεις στα επίσημα κρατικά στοιχεία της Βρετανίας εμβολιάστηκε περίπου το 42% του πληθυσμού της, φυσικά χωρίς απειλές και κυρώσεις… Εδώ εμείς δεν είμαστε για να «μαλώνουμε» ούτε για να το παίζουμε «έξυπνοι». Στοιχεία παραθέτουμε επειδή τα εγχώρια ΜΜΕ είναι απολύτως κατευθυνόμενα από την κυβέρνηση. Δυστυχώς.

  5. (25/06/2021) Επίσημη έκθεση για τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού στην Αγγλία

    Στις 25 Ιουνίου δημοσιεύθηκε η 17η Τεχνική Έκθεση για τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού στην Αγγλία. Για ρίξτε μία ματιά στην προβολή των στοιχείων από τον καρδιολόγο Δημήτρη Γάκη πρώην διοικητή του ΑΧΕΠΑ. Ακριβώς από κάτω μπορείτε να δείτε και το επίσημο κρατικό έγγραφο.

    Τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία των Βρετανών:
    1) Η συνολική Θνητότητα της Ινδικής μετάλλαξης (Δέλτα) είναι 0,1%. Δηλαδή παρόμοιο ποσοστό με της Γρίπης.
    2) Κάτω των 50 ετών η συνολική θνητότητα είναι 0,001%.
    3) Το 58% του πληθυσμού είναι ανεμβολίαστο.
    4) Οι ανεμβολίαστοι έχουν 9 φορές μικρότερη θνητότητα από αυτούς που έκαναν δύο δόσεις.
    http://makpress.blogspot.com/2021/06/9.html

    https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/997418/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_17.pdf

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ