Καθηγητής Παυλάκης: «Είναι πολλοί οι θάνατοι εμβολιασμένων, οι εμβολιασμένοι δεν τελείωσαν με τον ιο»

21
2771

Ο καθηγητής και ερευνητής Παυλάκης ξεκαθαρίζει ότι είναι ψέμα ότι κάποιος που εμβολιάζεται προστατεύεται από το να μην ξανά κολλήσει. Αυτό θεωρεί ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος «Είναι πολλοί οι θάνατοι εμβολιασμένων , προηγούμενα εμβολιασμένων που πήραν τον Δ και πέθαναν» «Κανένας δεν είπε ότι οι εμβολιασμένοι θα είναι 100% και για πάντα προστατευμένοι από τον ιό»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θυμίζω ξανά ότι οι δηλώσεις του κ. Παυλάκη είναι ίδιες με αυτές του κ. Ραούλ.Τις απόψεις και τοποθετήσεις τύπου Ραούλ που έχουν και άλλες προεκτάσεις ο κ. Πρωθυπουργός τις θεωρεί ψεκασμένες. Μην τις ακούτε.

  2. Τελικά «ψεκασμένοι» εκτός από το καθηγητή Παυλάκη και το καθηγητή Ραούλ είναι και οι συντάκτες του Guardian που στην ανάλυση των στατιστικών της Βρετανίας «ανακάλυψαν» ότι το 43% των θανάτων Covid-19 ήταν πλήρως εμβολιασμένοι…

    Βρετανία: Το 43% όσων πέθαναν από τη μετάλλαξη Δ είχαν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου!
    http://aegeanews.gr/news/fimes/394150/vretania-43-oson-pethanan-apo-metallaksi-eichan-kanei-kai-tis-dyo-doseis-tou-emvoliou-02-07-2021-1845-teleftaia-enimerosi-03-07-2021-0858-diethnis-politiki-vretania-43-oson-pethanan-apo-metalla/#comments

    • Διασπορα ψευδων ειδησεων… Αυτο το ποσοστο δεν υπαρχει πουθενα! Μην το κανετε το εμβολιο μπας και ησυχασουμε απο τη βλακεια σας και δε συνεχισει να μεταφερετε απο γενια σε γενια. Καλα στερνα και γεια σας.

      • Δηλαδή ο Guardian και οι καθηγητές ιατρικής Παυλάκης, Didier Raoult, και Chezy Levy (διευθυντής του υπουργείου υγείας του Ισραήλ) μας διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις;

      • Αφού το Aegean News «διασπείρει» ψευδείς ειδήσεις γιατί το παρακολουθείς; Για να αποπροσανατολίζεσαι; Να παρακολουθείς μόνο το MEGA… Ωχ συγνώμη… Και αυτοί τελικά που δίνουν βήμα στο καθηγητή Παυλάκη το κάνουν για να μπερδέψουν τον κόσμο… Μόνο το ΣΚΑΙ να παρακολουθείς όταν μιλάει ο Πορτοσάλτε ή να ενημερώνεσαι αποκλειστικά από τον Μητσοτάκη και τους παρατρεχάμενούς του… Για να έχεις «σίγουρα» αξιόπιστη ενημέρωση.

      • Θα στο αντιστρέψω… Να κάνεις εσύ το εμβόλιο για να ‘προστατευτείς» από τον ιό και τους υπόλοιπους που δεν επιθυμούν να το κάνουν ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ. Άντε γιατί η δική σας η ΒΛΑΚΕΙΑ δεν έχει όρια. Και δυστυχώς έχουμε και αρκετούς από εσάς εδώ στην Ελλάδα. Ευτυχώς όπως δείχνουν τα ποσοστά των εμβολιασμένων είστε μειοψηφία.

        • Δεν καταλαβαινουμε την εκρηξη σου παντως τα ποσοστα των εμβολιασμενων δεν ειναι μειοψηφια και μαλιστα ειναι αδιακοπα καθημερινα. Ξαναρωτησε.

        • Ρίξε μία ματιά στα επίσημα στατιστικά. Μάλλον δεν «πληροφορήθηκες» ότι κλείνονται ελάχιστα καινούρια ραντεβού και γίνονται κυρίως οι δεύτερες δόσεις. Σοβαρά τώρα, θέλεις να μας πεις ότι επειδή πηγαίνουν καλά οι εμβολιασμοί, γι’ αυτό απειλεί καθημερινά η κυβέρνηση Μητσοτάκη τους ανεμβολίαστους; Και μας πρήζουν καθημερινά τα ΜΜΕ με την ΔΕΛΤΑ που είναι πιο μεταδοτική όμως πολύ λιγότερο θανατηφόρα μετάλλαξη; Λες ο κόσμος να μην έχει καταλάβει ότι το σχέδιο της κυβέρνησης για εμβολιασμό των «πάντων» έχει αποτύχει και προσπαθεί τώρα να βάλει το 38% (περίπου) των εμβολιασμένων να μαλώσει με το υπόλοιπο 62% των ανεμβολίαστων;

          https://emvolio.gov.gr/vaccinationtracker

        • Κι εσένα ποιο είναι το θέμα σου εν προκειμένω? Ξαναλέω, μειοψηφία είναι και θα είναι οι ανεμβολιαστοι. Θα το καταλάβεις κι εσυ κάποια στιγμή. Πολλά και ανεξάντλητα ΝΕΑ ραντεβου. Απλά οι περισσότεροι ψάχνουν Pfizer. Εσυ τι θες να μας πεις? Ότι οι έξυπνοι όπως εσυ δεν εμβολιάζονται ? Βρε κανε ο,τι θέλεις εσυ κι άσε τον κόσμο να σεβαστεί το σώμα του και τα υπολοιπα σώματα.

  3. Ο καθηγητής είπε πως υπάρχει ένα 10% που μπορεί να νοσήσει από Δ η και να διασωληνωθεί, γι αυτό είπε πρέπει να τρέξουν οι εμβολιασμοί.
    Γιατί προλογίζετε αλλά?
    Τι δεν καταλάβατε? Είπε να ΤΡΕΞΟΥΝ οι εμβολιασμοί.
    https://www.tanea.gr/2021/06/28/greece/paylakis-gia-metallaksi-delta-molis-10-i-pithanotita-na-kindyneysei-enas-emvoliasmenos/

  4. Ότι και να λέτε όλοι οι γιατροί και οι παραπάνω προωθούν τους εμβολιασμούς. Ένας προς έναν. Τώρα το ότι οι περισσότεροι όλη μέρα προσπαθείτε να αλιεύεστε ειδήσεις που εξυπηρετούν τη δικη σας φοβία, ανησυχία και να αποδείξετε στον εαυτό σας με 1000 τρόπους γιατί ΔΕΝ εμβολιάζεστε δικό σας θέμα. Αν ρωτούσατε έναν γιατρό όχι της ΜΕΘ (που θα σας πείσουν σε ένα δευτερόλεπτο) έναν οποιοδήποτε άλλο θα σας εξηγούσε με απλά ελληνικά γιατί είναι σημαντικό να έχετε ανοσία μπροστά σε αυτό το Θηρίο όπως πολύ σωστα το είπε γιατρος στο Jerusalem Post.
    Καλή μας τύχη.

    • Ίσως για αρκετούς ανθρώπους δυστυχώς να ήταν «θηρίο» αυτός ο ιός όμως η συντριπτική πλειοψηφία τον πέρασαν με πολύ ελαφριά συμπτώματα. Για παράδειγμα εγώ, η σύζυγος μου, ο δίχρονος γιος μου και η 85 χρονη πεθερά μου το περάσαμε στην κυριολεξία στο πόδι. Η δε πεθερά μου για την οποία είχαμε ανησυχήσει πάρα πολύ για το πως θα εξελισσόταν η νόσος, το πέρασε σχεδόν ασυμπτωματικά. Αυτά έγιναν την περίοδο των Χριστουγέννων και δεν γνωρίζω να σας πω λεπτομέρειες ως προς τον αν ήταν ο αρχικός ιός ή κάποια μετάλλαξη. Από συζητήσεις με τον οικογενειακό μας γιατρό μου είπε ότι ευτυχώς ήταν ελάχιστοι οι ασθενείς του που παρουσίασαν σοβαρότερα συμπτώματα. Μάλιστα μόνο δύο χρειάστηκαν νοσηλεία σε απλή κλίνη νοσοκομείου. Αυτά τα γράφω διότι υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό Ελλήνων που έχει περάσει την ασθένεια και έχει και αντισώματα. Λογικά αυτοί που εμβολιάστηκαν και αυτοί που νόσησαν έχουν περάσει κατά πολύ το 70% που χρειαζόταν για τείχος ανοσίας. Τι να πει κανείς. Μακάρι σύντομα να τελειώνουμε με αυτή την περιπέτεια.

      • Μπράβο σου φίλε μου, χαίρομαι αληθινά που το πέρασες καπως χαλαρά. Είσαι συνάνθρωπος, ειλικρινά μπράβο σας. Από την άλλη, sorry κιόλας δεν ξέρω αν είναι η συντριπτική πλειοψηφία έχω δικούς μου που βασανίστηκαν και κάποιοι εξέπνευσαν. Ευτυχώς μια φίλη με 2 μικρά παιδάκια 3 και 4 έζησε μετά από 30 μέρες εντατική (με απίστευτες ζημιές στα ζωτικά όργανα, άστο τι να πρωτοπώ) και αυτά που έζησε με πόνους και εξετάσεις κλαίει ακόμη που τα σκέφτεται. Αναζητεί ψυχολόγο για να λυτρωθεί από αυτά που βίωσε στην εντατική και φυσικά το Δράμα και το κλάμα των διπλανών κρεβατιών. Εκείνη πρωτομολυνθηκε, (ενώ πρόσεχε) μάλλον από delivery δε μπορεί να φανταστεί κάτι άλλο, κόλλησε τα παιδάκια, το σύζυγο, τον αδελφό της τη γυναίκα του και τα ανίψια της και τη μανούλα της η οποία σημειωτέον γλίτωσε επειδή είχε ήδη εμβολιαστεί με 1η δόση!!!

  5. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!
    Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ.
    ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ

  6. Όλοι αυτοί που λέτε μα όλοι αυτοί που λέτε προωθούν την εμβολιαστική εκστρατεία. Ο καθηγητής Πουλάκης είπε προσοχή είπε πολλά και δεν εστίασε μόνο στο ότι κάποιοι εμβολιασμένοι νοσήσουν. Βέβαια τα Ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα. Κατανοήστε πρώτα τι είπε και μετά κάντε τη μετάφραση των υπολοίπων καθηγητών. Έλεος πια με τις εμβολιοφοβιες.

  7. Επειδή τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα ρίξε μία ματιά στο παρακάτω άρθρο από τη Μ. Βρετανία. Είναι από The Guardian. Έχει ενδιαφέρον:

    (27 Ιουνίου 2021) Why most people who now die with Covid in England have had a vaccination
    https://www.theguardian.com/theobserver/commentisfree/2021/jun/27/why-most-people-who-now-die-with-covid-have-been-vaccinated

  8. Πρωθυπουργος ποιας χωρας;Εγω δεν ξερω κανενα πρωθυπουργο σε καμια χωρα ουτε καμια αξιωματικη αντιπωλητευση να λεει να μην εμβολιαστει ο κοσμος και οτι ειναι το μονο οπλο εναντιωντου ιου;Εσυ ξερεις κανενα πολιτικο αρχηγο εδω στην Ελλαδα,ΝΔ,Συριζα,ΚΙΝΑΛ,ΚΚΕ ,ΜΕΡΑ 25 που να λεει οχι στα εμβολια;Τιο καυεσαι και γραφεις σχολια βλακακο.Εκτος αν ακους μονο τον Καραφλο που πουλαει κρεμες για την καραφλα και δινει δωρο και μια επιστολη του Ιησου.

  9. Μολις δουν οτι κατι λεει καποιος που αφηνει ενα κενο για τγα εμβολια οι ψεκασμενοι ορμουν να το προβαλουν.Λεει καποιος να μην εμβολιαστουμε;Εκτος τον Βελοπουλο .Ναι ολοι ξερουμε τα εμβολια εχουν καποιες παρενεργιες ,ναι δεν καλυπτουν 100% αλλα απο εκει και περα τι λετε;Να μην κανουμε εμβολια και θα ειμαστε καλυτερα;Ελεος ρε π[αιδια εχετε ξεφυγει.Ποτε μην κανετε το εμβολιο αλλα μην γινεστε γραφικοι.Τυχαιο οτι οι ιδιο μας λεγατε μεχρι πρην μερικους μηνες οτι ο Σωρρος εχει επιταγη να ξεχρεωσει τα δανεια σας;Τοτε καναμε χαβαλε αλλα τωρα παιζοντε ζωες εχει και ενα οριο η βλακεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ