Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο δημοσιογράφος Νίκος Τζαντζαράς

0
110

Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συλλυπήθηκαν την οικογένεια και τους οικείους του για την απώλειά του, μιας και ο εκλιπών ήταν γνωστό πως υποστήριζε την ομάδα του Δικεφάλου

Ο αθλητικογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Νίκος Τζαντζαράς, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Η κηδεία του θα τελεστεί την ερχόμενη Πέμπτη (9/5) στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης. Ο Νίκος Τζαντζαράς γεννήθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη και εργάστηκε σε μεγάλα ραδιόφωνα της πόλης καθώς και σε άλλα ΜΜΕ.

Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συλλυπήθηκαν την οικογένεια και τους οικείους του για την απώλειά του, μιας και ο εκλιπών ήταν γνωστό πως υποστήριζε την ομάδα του Δικεφάλου.

Ο Νίκος Τζαντζαράς γεννήθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε το 1986 ως «πειρατής». Εργάστηκε αρχικά στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη», καθώς επίσης και στα: Αθλητική Μακεδονία Θράκης, Αθλητικό Metropolis, Δημοτικό Ραδιόφωνο Καλαμαριάς, Μetrosport, Ωμέγα τηλεόραση, Alpha TV, Ήλιο των Σπορ, Libero, Arena FM, City of Primo και πλήθος ιστοσελίδων.

Οι καρδιολόγοι επιβεβαιώνουν ότι 29χρονος «υγιής» ασθενής υπέστη αιφνίδιο καρδιακό επεισόδιο λόγω ενέσεων COVID

Τα «εμβόλια» mRNA (modRNA) του κοροναϊού Wuhan (COVID-19) που αναγκάστηκε να κάνει το διεθνές στέλεχος μάρκετινγκ Florencia Tarque προκειμένου να…

Διαβάστε περισσότερα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ