Χαμός με φωτιές σε αυτοκίνητα: Κάηκαν 4 αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του αεροδρομίου Καρπάθου & 1 στη Ρόδο

0
12568

Από άγνωστη αιτία αυτή την ώρα, απόγευμα Δευτέρας, 6 Μαΐου , εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του αεροδρομίου της Καρπάθου. Η φωτιά επεκτάθηκε σε τρία ακόμη σταθμευμένα αυτοκίνητα, τα οποία, όπως φαίνεται και στην αποκλειστική εικόνα των Καρπαθιακων Νεων, κάηκαν.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα τρεις άνδρες με ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρπάθου, ενώ στην κατάσβεση συμμετείχε η μονάδα της Πυροσβεστικής του αεροδρομίου.

Πηγή: karpathiakanea.gr

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Ρόδο σταθμευμένο όχημα (βίντεο)

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Ρόδο σταθμευμένο όχημα (βίντεο)

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ρόδου, όταν όχημα που βρίσκονταν σταθμευμένο κοντά στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, τυλίχθηκε στις φλόγες.

Κάτοικοι της περιοχής, ενημέρωσαν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ρόδου, η οποία κινητοποιήθηκε πολύ γρήγορα, αποστέλλοντας στο σημείο δύο οχήματα, τα οποία έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε στο όχημα.

Σύμφνωνα με όσα δήλωσε μιλώντας στη «Ρ» ο κάτοικος της περιοχής, εκπαιδευτικός κος Νίκος Οικονόμος, (ο οποίος αποτύπωσε και το σχετικό φωτογραφικό υλικό) η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα σε όχημα που βρίσκονταν σταθμευμένο επί της οδού Δαμασκηνού.

Ευτυχώς η φωτιά δεν επεκτάθηκε και στα οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε μικρή απόσταση από το φλεγόμενο. Οι ζημιές περιορίστηκαν ευτυχώς μόνο σε υλικές.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά, εξετάζονται με πολύ προσοχή από αξιωματικούς του Ανακριτική Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, που ανέλαβαν  τη σχετική έρευνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ