Συμπολίτης μας χρειάζεται άμεση βοήθεια!

25
6301

Αγαπητοί συμπολίτες, εδώ και δύο ημέρες συνάνθρωπός μας έχει μείνει χωρίς σπίτι.

Ο άνθρωπος αυτος είναι 67 ετών και πλέον των δύο ετών έχει παψει να εργαζεται λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την πατρίδα μας. Παλαιότερα εργαζόταν εποχιακά στον τουριστικό κλάδο, άλλα λόγω ηλικίας και τουριστικής στενότητας οι πόρτες έχουν κλείσει για αυτόν, όπως ειπα, τα τελευταία δυο χρόνια. Ο σπιτονοικοκύρης του έκανε υπομονή αρκετό καιρό και ουσιαστικά τον αφηνε να διαμενει σε ένα δωμάτιο με την ελπίδα πως κάποτε θα έπιανε δουλεια και θα τον εξοφλούσε. Τελικά, απηύδησε και του έκανε έξωση.

Ο άνθρωπος αυτός έχει αξιοπρέπεια και η κατάσταση που βιώνει δύο χρόνια τώρα έχει καταρρακώσει της προσωπικότητά του. Είχε, τουλάχιστον όμως, ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του. Από προχθές δεν έχει ούτε αυτό. Κυριολεκτικά ζει στον δρόμο και διανυκτερεύει στις καρέκλες του νοσοκομείου προσπαθώντας να προφυλαχθεί από το κρύο.

Απευθύνω έκκληση προς όλους να βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Ο άνθρωπος, όπως έγραψα, είναι αξιοπρεπής και δεν επιθυμεί χρηματική βοήθεια που θα του καλύψει ίσως το πρόβλημα για 1-2 ημέρες. Ειναι ικανότατος προς εργασία και μόνον αυτό ζητά διακαώς. Αν κάποιος εξ υμών των αναγνωστών μπορεί να τείνει χείρα βοηθείας, κατ’ αρχάς, υπενοικιάζοντας ένα δωμάτιο στον συνανθρωπό μας (γνωρίζοντας βέβαια πως χρήματα δεν έχει για να πληρώσει) και στην συνέχεια αναζητώντας μία εργασία γι’ αυτόν, θα ήταν θεάρεστα δώρα για τις ημέρες των Χριστουγέννων που πλησιάζουν.

Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει, ας απευθυνθεί στον κύριο Κιάρη, ο οποίος με την σειρά του θα του δώσει το τηλέφωνό μου για να υπάρξει συνενόηση για τα περαιτέρω.

Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα, υγεία και ευτύχία σε σας και τις οικογένειές σας.

Αναγνώστης (τα στοιχεία στην διάθεση της εφημερίδας)

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …..Αληθεια ντρεπομαι!!!
    Η φιλανθρωπη Κως αυτους τους ανθρωπους ηπρεπε να τους προστατευει και να μην τους αφηνει στο ελεος του Θεου!.
    Κοιταμε μονο το σπιτι μας και εχουμε γινει πιο απροσωπη απο την Αθηνα!.

    • ΔΙΟΓΕΝΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΨΑΧΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΤΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ αλλά αυτοί τρέχουν στους ΛΑΘΡΟ που θα πάρουν παραδάκι...

      Ο Θεός να τον έχει καλά γιατί εάν αρρωστήσει και καταφέρει να μπει στο νοσοκομείο θα απολαύσει και το ΕΣΥ έτσι που το κατάντησαν οι ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ του ΣφΥΡΙΖΑ, τους γιατρούς και νοσηλευτές που τώρα που έληξε η απεργία των πλοίων μάλλον θα βρουν τον δρόμο για την Κω.

  2. ΤΟ ΚΟΛΟΚΡΑΤΟΣ ΕΔΩΣΕ 4.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ!!!

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ.

      • γιατι ;ανοητε σφυριζαιε σε λιγο την ιδια τυχη θα χουμε ολοι.σημερα αυτος αυριο εμεις.για σενα δεν ξερω μπορει να σε σπιτωσουν οι πακιστανοι στα χοτ ντογκ

        • Εννοείται ότι σήμερα εκείνος, αύριο εμείς. Αλλά πονόψυχα λόγια χορτάσαμε και πατριωτισμούς. Άσε τους πακιστανούς εκεί που είναι και κάνε κάτι για τον συμπολίτη σου λοιπόν.

  3. Μια λύση του μένει όσο υπάρχει η γιαλατζί αριστερά του ΣφΥΡΙΖΑ, να το παίξει λαθρομετανάστης, τότε θα συγκινηθούν...

    Αριστεροί του κ@λου, πούντη η αλληλεγγύη σας για τους Έλληνες που τους καταντήσατε να ζητιάνους; Πως καταντήσατε την κοινωνία μας; Να πάτε στον αγύριστο μπας και ανασάνουμε…

  4. Ουστ παλιοχωρα!!!!
    Μολις ενας ταλαιπωρος μεγαλωσει ηλικιακα και δεν εχει φραγκα….τον πετας στον δρομο!
    Που ειναι η προνοια?

  5. ΟΙ ΜΚΟ ΘΑ ΤΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ,ΚΑΡΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ, ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΔΩΝ,ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

  6. Συμφωνώ μπαρμπα-Σουλη μου,τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να προστατεύονται. Καθόμαστε και ασχολούμαστε με τους πακιστανους και τους πρόσφυγες ενώ στο νησί μας υπάρχουν πολλοί δικοί μας άνθρωποι που υποφέρουν.

  7. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ;;;;;;;ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ;;ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ;;;Η ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ;;;ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΧΑΝΕΣΤΕ;;;ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙΠΑΛΙ ΑΠΟ …ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΩΖΕΤΑΙ….

    • Ελεος.Φιλε εμας να μας αφησεις ησυχους.Εμεις δουλευουμε με αμοιβη δεν κανουμε τζαμπα ελεημοσυνες.

  8. Οι ενεργές χρυσές πορδές τι κάνουν?Γιατί δεν βοηθάνε?Μήπως δεν έχει πιστοποιητικό οτι είναι ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ?

    • εσυ ισλαμολαγνε γιατι δεν κανεις;;;ουτε αυτος σου φαινεται ελληνας;;;;αυτοι που μπαινουν κατα χιλιαδες μεσα τους ρωτας κι αυτους τι ειναι;;;;βρε μνημονιο που θελετε αλλα ξεχασα προτιματε χρωματιστους στα σπιτια σας να σας κανουνε αερα και να σας τριβουνε

  9. ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ? ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

  10. Εσείς όλοι που κατηγορείτε την Αλληλεγγύη,γιατί δεν βοηθάτε τον άνθρωπο; Εσείς λέτε πως αυτοί της αλληλεγγύης είναι λίγοι και εσείς είστε 7.500.Άντε να σας δω..

  11. Ξενοδοχεία έχετε,περιουσίες έχετε,Έλληνας είναι,όλη μέρα απέναντι από το ///////κάθεστε..Τρέξτε..όχι λόγια και σουβλάκια……Άστε τούς άλλους τους <> όπως τους λέτε….Πάρτε και στο σπίτι σας κανένα άνεργο,κανένα άστεγο…Έλληνα πάντα…..

  12. μόνο για τους λαθρομετανάστες: Οι συριζαίοι διαθέτουν το πλεόνασμα της Βουλής στην «προσφυγική κρίση»

    Δεν έφταναν τα ατελείωτα κονδύλια που έχει διαθέσει η κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο Σόρος για τους λαθρομετανάστες, ήρθε και ο χριστουγεννιάτικος μποναμάς.
    Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από το προεδρείο της Βουλής, κατόπιν πρωτοβουλίας της κυβερνήσεως τα κέρδη που επέφερε η οικονομία στα έξοδα της Βουλής, που ήταν πάγιο αίτημα των Ελλήνων, θα διατεθούν για την στήριξη των λαθρομεταναστών.
    Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε ύστερα από περικοπές στον προϋπολογισμό της Βουλής εξοικονομήθηκαν 5 εκατ. ευρώ. Βεβαίως, οι περικοπές αυτές δεν φτάνουν καθόλου στο πρέπον, αφού συνεχίζουν και σιτίζονται εντός της Βουλής υπάλληλοι ακόμα και πρώην πρωθυπουργών προ εικοσαετίας, ενώ οι αργομισθίες ολοένα και πληθαίνουν από την συνέχιση της γνωστής πολιτικής του διορισμού ημετέρων.
    Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και τα λεφτά που εξοικονομήθηκαν από τις δειλές περικοπές (αντιθέτως στις περικοπές στους Έλληνες είναι… εξόχως γενναιόδωροι οι συριζαίοι) θα δοθούν για τους λαθρομετανάστες δίνοντας άλλο ένα καραμπινάτο παράδειγμα ρατσισμού κατά των Ελλήνων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ