Με μεγάλη συμμετοχή η απολογιστική γενική συνέλευση των ιδιοκτητών Ταξί Κω

10
14631

Απολογιστική ήταν η γενική συνέλευση των ιδιοκτητών Ταξί της Κω στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου παράρτημα Κω. Ο πρόεδρος Μανώλης Κίννας, αφού διεπίστωσε την απαραίτητη απαρτία και ανέμενε να γεμίσει η αίθουσα και με τους τελευταίους συναδέλφους που αφίχθησαν με καθυστέρηση αρκετών λεπτών, προέβη στην εισήγησή του και καλωσόρισε δύο νέα μέλη στον σύνδεσμο ιδιοκτητών Ταξί καθώς πλέον ο σύνδεσμος αριθμεί 102 μέλη!

Στην γενική συνέλευση τέθηκαν επί τάπητος και συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα του κλάδου, οι προκλήσεις, οι ανταγωνιστές των ταξί που κατά καιρούς, ανταγωνίζονται αθέμιτα τους αδειοδοτημένους αυτοκινητιστές, ενώ ο πρόεδρος κ. Κιννας, αναφέρθηκε και στο μείζον ζήτημα των συγκοινωνιών ειδικά τους θερινούς μήνες, όπου οι ταξιτζήδες σηκώνουν δυσανάλογο φορτίο λόγω ελλείψεως δρομολογίων από την πλευρά του ΚΤΕΛ και της δημοτικής αστικής συγκοινωνίας!

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη ότι η οργάνωση και η καλύτερη λειτουργία των ωραρίων το χειμώνα με προκαθορισμένες βάρδιες για την εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με την φορολογία από το κράτος και τα νέα ηλεκτρονικά μηχανήματα pos που είναι πλέον υποχρεωτικά στα ταξί απασχόλησαν επίσης την γενική συνέλευση.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/dodekanisa/27122-me-megali-symmetoxi-i-apologistiki-geniki-synelefsi-ton-idioktiton-taksi-ko

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θεωρώ οτι η δήλωση καταγγελία του προέδρου των ταξι περι ζήτησης προμήθειας(δηλαδή μιζας, δηλαδή μαύρο χρημα) απο μια πλευρά ξενοδόχων (7.30 εως 9 λεπτο του βιντεο) προκειμένου να καλέσουν ταξι, είναι ενα πολυ σοβαρο θέμα το οποίο και πρεπει να διερευνηθεί σε βαθος. Πιστεύω πως τετοιες ενέργειες και νταβατζηδικες πρακτικές θίγουν σε μεγαλο βαθμο την γενική εικόνα του τουρισμού κυρίως οσο αφορά την εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας και αν ισχύει κατι τέτοιο θα πρέπει να σταματήσει.Καλουνται οι αρμοδιοι φορεις να διερευνήσουν το θεμα και αν ισχυει να το λήξουν άμεσα.

  2. Δεν μας λέτε από που αγοράζετε χρηματοκιβωτια για τα λεφτά που βγάζετε και δεν μπορείτε να τα έχετε στην τράπεζα? Συγγενής μου που μέχρι πριν απο λίγο καιρό μου ζητούσε δανεικά κάθε χειμώνα τα τελευταία χρόνια που νοικιάζει ταξί βγάζει με το τσουβάλι και μου λέει πόσο βγάζει ο ιδιοκτήτης από το ενοίκιο και την βάρδια την δική του

  3. Όταν μου είπε το τζίρο που κάνει και πόσα τον πληρώνει ο ενοικιαστής του οδηγός έπαθα την πλάκα μου,

  4. Οι υπόλοιποι που είναι οεο; 102 ιδιοκτήτες λένε… με μισά μερίδια, 25% κτλ. ούτε ταξί δεν γεμίζετε…

  5. Η ντροπή σε όλο της το μεγαλείο…Μιλατε και εσείς για παρανομία..Εσείς που με παράνομες πλατφόρμες κάνετε δρομολόγια..Εσείς που δεν έχετε καν ταξιμετρο!!!Γελοίοι!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ