Ελεύθεροι Πολίτες Κω: Η ψηφιακή ταυτότητα είναι ηλεκτρονική δικτατορία

33
29671
Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα των Ελεύθερων Πολιτών , στη χθεσινή ενημέρωση του κινήματος στην Πλατεία Ελευθερίας.
Η ψηφιακή ταυτότητα είναι ηλεκτρονική δικτατορία, τόνισε ο Βαγγέλης Τρακόσσας. Συμπλήρωσε πως η ταυτότητα έχει το νόημα της ταυτοποίησης και της ταυτοπροσωπίας και πως τα περισσότερα στοιχεία είναι περιττά. Ουσιαστικά αυτό που ζητάνε οι Ελεύθεροι Πολίτες είναι ελευθερία και σεβασμό των δικαιωμάτων τους.
Λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ που ακολουθεί.

Πηγή: https://www.kostv.gr

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρώτη….. των νοημόνων
    Δεύτερη…. των αντιεμβολιαστών
    Τρίτη … των θρησκολήπτων.
    Χωρίς να γνωρίζουν πώς δουλεύει η ανέπαφη κάρτα – ταυτότητα από τεχνικής πλευράς, έχουν …γνώμη!!!
    Καταπίνουν ότι τους πλασάρουν οι διάφοροι Πετράκηδες στο διαδίκτυο.
    Το σημαντικότερο παρερμηνεύουν τις προφητείες των αγίων.
    Πέφτουν θύματα των επιτηδείων που για δικούς τους λόγους δημιουργούν πλήθη πιστών προς εκμετάλλευση.
    Και βεβαίως βεβαίως το φακελωμα που έχουν υποστεί οι έχοντες κινητό, δεν το χωράει η κούτρα τους.
    Η ταυτότητα είναι σταγονίδιο μπροστά στο smartphone και στην πιστωτική για να ανοίξει η κερκόπορτα της παραβίαση των δικαιωματων περί ελευθερίας κλπ κλπ κλπ.
    Μην πλανάσθε από τους επιτήδειους αγύρτες.
    Η παγίδα κρύβεται εκεί που θεωρείς σιγουριά.
    Ας διαβάσετε καλύτερα τις προφητείες και του Πατροκοσμά και τους Αγίου Παϊσίου τους οποίους έχω και διαβάσει λεπτομερώς και σέβομαι και τους έχω Φάρους στην ζωή μου.

    • Και εσεις οι υπολοιποι. Αμφιβαλω αν σεβεστε τον ιδιο τον εαυτον σας. Και αν δεν εχετε κοτουλες, αγοραστε μερικες. Θεραπεια αποτελεσματικοτατη,

  2. Είναι δυνατόν;Κυκλοφορούν ανάμεσα μας;Την εικονα και τη σημαία τι την θέλουν;Τα ξεφτιλίζουν .Να μην βγάλουν και να ζήσουν ελεύθεροι μακριά από την κοινωνία μας.Σοβαρά τώρα δίνεται βήμα σε ποιους;Ποτέ δεν θα ήθελα να έχω την ίδια ταυτότητα και εθνικότητα με αυτούς τους τύπους.Ναι όλα τα χωριά έχουν τον τρελό τους αλλά δεν τον κάνουν και διαφήμιση.

    • Εσύ σίγουρα δεν είσαι Έλληνας, για νά γράφεις αυτές τής ….ίες, πήγαινε και ζήσε όπου γουστάρεις /// και πρόσεχε μήν ///////,με αυτά πού γράφεις προσβάλεις την πατρίδα μου καί μετά εμένα,κ…..

  3. αλλά όσοι το κάματε πέφτετε σαν τα κοτόπουλα και οι υπόλοιποι το σ… στην καλτσα 3 ή 4 γαλάζια ελευθερία-πανούκλα? https://aegeanews.gr/news/greece-society/491482/irakleio-sok-apo-ton-thanato-tou-gnostou-epicheirimatia-kosta-veneti/
    https://aegeanews.gr/news/greece-society/491492/efyge-ksafnika-kai-proora-53chroni-nosileftria-vracheias-nosileias-tou-pgna/

    • 1ον… «Τη «γονάτισε» η δουλειά, η αγωνία, η κούραση και το άγχος της για τη φροντίδα μας, ώστε να κάνουμε, όλοι οι εμείς οι ασθενείς με καρκίνο, τη θεραπεία μας…».
      2ον… Κοιτα τι κραταει στο δεξι της χερι.
      3ον… Το αποτελεσμα της βλακειας σου διακρινεται απο το διαστημα με γυμνο ματι.

  4. ποτε δεν είναι θετικά αυτά τα άτομα.
    είναι οι ίδιοι σε καθε συλλαλητήριο.
    μπορείτε να πάτε να ζησετε σε κανα απομονωμένο νησί να ξενοιάσετε.

  5. βασικά όλα γίνονται για το άυλο ψηφιακό χρήμα που έρχεται, ήσουν καλό παιδί πληρώθηκες δεν ήσουν δεν έχει μισθό , τόσο απλα

  6. Επίσης, οι λαγοκέφαλοι είναι …κατάσκοποι που τους έστειλε ο Μωϋσής από την Ερυθρά Θάλασσα, ενώ τα εμβόλια έχουν τσιπάκια που …γίνονται πατατάκια και οι Εβραίοι είναι …Καρδαμιώτες!

    • ΄΄ποιά επιστήμη΄΄,καλό… εμείς οί χριστιανοί πιστεύουμε ,σχεδόν, σέ όλα τά βιβλία τών εβραίων.

  7. Έχετε σκεφτεί πως αυτοί οι άνθρωποι εκπροσωπούν το νησί;Με την πρώτη ευκαιρία, περιφέρουν την σημαία, είτε στο επαρχείο, είτε στις πλατείες, είτε στις παρελάσεις.Τι νομίζουν ότι είναι: περισσότερο χριστιανοί, Έλληνες,πιο οικολόγοι,φιλοζωοι; Έχουν σκεφτεί ότι εάν ζούσαν στην αρχαία Σπάρτη θα τους πετούσαν στον Καιάδα; ΝΤΕΜΕΚ ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ, ΝΤΕΜΕΚ ΠΙΣΤΟΙ….. Άντε ρε που έχετε και άποψη…. Παρακρουση χωρίς αρχή, μέση και τέλος….. ΕΥΤΥΧΩΣ γνωριζόμαστε όλοι σε αυτό το νησί……

  8. … σύντροφοι κ αγωνιστές των ταγμάτων εφόδου του ΚΚΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ

  9. Χρήσιμοι άνθρωποι να επανδρώσουν την πρώτη γραμμή όταν χρειαστεί….
    Τί όχι ? Εντάξει μπορούμε να βάλουμε και 3μηνους…

  10. Εντωμεταξύ τους κατέγραφαν πάνω από 20 κάμερες καταστημάτων. Γελάει ο κόσμος με την μεσαιωνική ρωμιοσύνη.

  11. Μια ερώτηση προς όλους τους «επιστήμονες » που χλεύασαν αυτήν την μερίδα συνανθρώπων μας… Είναι η νέα ταυτότητα πιο ασφαλής από την παλιά;;; Ήρεμα ρωτάω!! Προσέξετε τι θα απαντήσετε… Η ασφάλεια είναι η λέξη κλειδί για τον ICAO, της ΗΠΑ και την Ελληνική κυβέρνηση. Σε γελοίους που κρύβονται πίσω από ψευδώνυμα δεν θα απαντήσω. Και είστε θρασύδειλοι αν απαντήσετε ανώνυμα γιατί γράφω με ονοματεπώνυμο και ξέρετε ότι είναι αληθινό. Είναι λοιπόν πιο ασφαλής η νέα ταυτότητα. Πείτε το «ναι» και αποδείξτε το… Και θα σας αποδείξω ότι δεν είναι!!!

    • Πώς ξέρουμε ότι είναι αληθινό το όνομα; Δεν μιλάς ήρεμα, λέγοντας επιστήμονες, γελοίους,θρασύδειλους.Εσυ ξεκινάς επιθετικά και τσαμπουκαλεμενα .ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ.Θα έπρεπε να το ξέρεις εάν είσαι εσύ, λόγω δουλειάς.Κρατα την άποψη σου για εσένα.Τελος χλευαζουν τους γραφικούς αγράμματους που περιφέρουν τις σημαίες με μανταλάκια και ανάποδα σε κάθε ευκαιρία, εκδήλωση,παντού.Σε λιγότερο από 2 χρόνια θα έχουν όλοι την νέα ταυτότητα, όπως όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες.Ετσι απλά……

    • Το τσιπακι στην ταυτότητα είναι τεχνολογικά το ίδιο με το τσιπακι στην πιστωτική, εισιτήριο metro κλπ. ΔΕΝ έχει δική του πηγή ενέργειας (μπαταρία). Ενεργοποίηση μόνο ΕΠΑΓΩΓΙΚΑ, NFC, μέσω πηνιακού συστήματος. Τα δε στοιχεία που υποχρεούσαι να επικαιροποιήσεις στις τράπεζες είναι απείρως περισσότερα από αυτά που θα περιέχει η νέα ταυτότητα. Ούτε gps, ούτε μικρόφωνα, ούτε λιβανισματα. Πρόσεχε πρωτίστως το smart phone σου που τα έχει ΟΛΑ αυτα και ξέχνα τα υπόλοιπα.
      Τι έχετε να φοβηθητε Κε Τρυφωνα αν είστε νομοταγής πολίτης? Εγώ ΤΙΠΟΤΑ. Ας φοβούνται αυτοί που κάνουν κολπάκια.
      Και θρησκο(ληπτικά)να το εξετάσεις, τον «ντιαβολο» τον έχουμε παρέα από μικρά παιδιά μέσα μας. Στο χέρι μας είναι με την ΠΙΣΤΗ μας να τον αποβάλουμε, ότι και να μας κάνουν οι «πονηρές» κυβερνήσεις.
      Ευχαριστω… μια Θρασύδειλη Καρφίτσα

    • Βρέε το εμβόλιο έγινε για να αλλάξει το hardware ( αλλοίωση DNA) ώστε να είναι συμβατό με το τσιπακι νούμερο 66 που θα μας βάλουν στο μέτωπο.. Η ταυτότητα είναι το τσιπακι νούμερο 13. ( έχει λίγη γραφειοκρατία ακόμη..)

      Φίλε τώρα την έβγαλα την θεωρία και το εξηγώ γιατί είμαι σίγουρος ότι μερικοι θρησκόληπτοι ( πλύση εγκεφάλου από μικρά παιδιά.. δυστυχώς) θα το πιστέψουν .. 😂

  12. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΧΡΌΝΟΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΝΤΙΜΩΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΎΝΤΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ….!
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΗΜΕΝΟΥΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΟΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ…….! ΑΓΕΙ ΕΙΣ ΦΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΊΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ! ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ!

  13. Οι νέες ψηφιακές ταυτότητες είναι πρόδρομος του φακελώματος και της καταπάτησης των ατομικών ελευθεριών των πολιτών. Συγκεκριμένα σε χώρα όπου ήδη τις έχουν, αν δεν κάνουμε λάθος στην Ελβετία, κάποιος κύριος έγραψε σχετικά: «εταιρεία ασφάλισης δεν δέχθηκε να ασφαλίσει τη γυναίκα μου επειδή από το ιατρικό ιστορικό της που ήταν καταγεγραμμένο στην νεα της ψηφιακή ταυτότητα ήταν παχύσαρκη!!!!

    • Μας έχουν φακελομενους δεκαετίες πίσω.
      Τώρα το πήρες είδηση εσύ?
      όσο για τις ασφαλιστικές και εδώ έχουν πρόσβαση τα τελευταία 20 χρόνια στα ιατρικά ιστορικά των πελατών τους. Έχουνε τον τρόπο.

  14. Όποιος χάνει τα «ανθρώπινα και πολιτικά του δικαιώματα» έχει τα δικαιώματά ενός «δίποδου άπτερου γαμψόνυχου/ΠΛΆΤΩΝ»
    Μπενακη 2005/Ορκωμοσία Παπούλια.
    Οποιος κατάλαβε… κατάλαβε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ