Μπράβο σε αυτούς που έδειξαν ευαισθησία και σκέπασαν το πηγάδι στη Λάμπη (ΦΩΤΟ)

10
1822
Ψαλίδι / Άγ. Γαβριήλ / Εξοχή, Κως

Ένα μεγάλο εύγε και ευχαριστώ από τους κατοίκους της Κω και τους τουρίστες για την άμεση φροντίδα αυτών που ενδιαφέρθηκαν μετά την έκκλησή μας να σκεπάσουν το επικίνδυνο πηγάδι πριν να συμβεί κάποιο ατύχημα.

ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΑΓΡΕΛΛΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

    • Και μετά αυτή την σαπουνοπερα ψιτομαιουμουνα του απερχομενου δια παντός,την λένε ηλιθια.Εχεις να τραβήξεις ακόμα σκουληκιασμενη ψιριαρα???????

  1. Το τραπέζι αν προσέξατε είναι σπασμένο στην άκρη. Πιθανόν από τα διπλανά ξενοδοχεία που κάνανε καθάρισμα να το χρησιμοποίησαν. Πάντως πρέπει να τους ευχαριστήσουμε.Μια ζωή σώθηκε. τι αξία έχει ένα πλαστικό μισοσπασμενο τραπέζι;

  2. μπράβο σε αυτούς που το σκέπασαν! Δεν έχει σημασία το πώς, οι άνθρωποι έτσι μπόρεσαν και έτσι το έκαναν. Απ’οτι φαίνεται μάλιστα έκλεισε αρκετά καλά! Αυτός που πρέπει να ενδιαφερθεί είναι ο ιδιοκτήτης και μετά ο Δήμος. Δήμαρχε, πάρε τους φωτογράφους και πήγαινε να κλείσεις, ηρωικά, το πηγάδι!!! Πρώτο θέμα θα γίνει πάλι!

    • Ε όχι να το κλείσει….θα το χρειατεί του χρόνου…
      Την πέτρα θα βγάλει…και θα σαρτάρει μέσα!!

  3. πρεπει να κλειδωθει το τραπεζι καπακι ,γιατι ευκολα καποιος μπορει να το συρει……………….αν αποφευχθει καθε κακο

  4. Από που πήραν το πλαστικό τραπέζι σας νοιάζει η ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να το μετακινήσει με ευκολία και να συμβεί το κακό?
    Αυτή είναι μια λύση της στιγμής για να πούν ότι το σκέπασαν
    Παρακαλώ κάθε αρμόδιο να το φροντίσει άμεσα πριν θρηνήσουμε θύματα.

  5. Το έβαλα για να προστατέψω μια ανθρώπινη ζωή. Δεν έκανα τίποτα παραπάνω ελπηζω κάποιοι να λάβουν μετρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ