Γιάννης Καμπανής: Η ωραιότερη έκπληξη από τους συνεργάτες μου…

15
1259

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όσοι γιατροί και εκπαιδευτικοί δεν κάνουν test και εμβόλιο να απομακρύνονται!

    Αυτή η δηλωσάρα σου έχει μείνει!

  2. Αγαπημένε μου φίλε γιατρέ και Επαρχε
    Σου εύχομαι χρόνια πολλά και υγεία.

  3. ΚΑΙ στην Κω, όπως σε όλη την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο, υπάρχει ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ Δημαρχος και (οπου υπάρχει ο θεσμός του Επάρχου) ΕΝΑΣ Επαρχος. Ποιοι είναι αυτοί; Αυτοί που παίρνουν τις περισσότερες ψήφους. Αυτούς που διαλέγουν οι περισσοτεροι δημοτες. Αυτοί που έχουν την πλειοψηφία. Και υπάρχει και η μειοψηφία, εσείς οι δυο τρεις δηλαδή, που επειδή ούτε οι φίλοι σας (που αμφιβαλλω ότι έχετε) δεν σας ανεχονται, βγάζετε τις κακίες σας μέσα απο το «φιλόξενο» σαιτ… Ομως ΕΙΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ….η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ είναι αυτοί που εσεις οι δυο τρεις ειρωνευεστε, ελλείψει επιχειρηματων. Ειστε άξιοι της τύχης σας…κακομοιροι…

    • Οπως αλλωστε παντα υπηρχαν και οι γλυφτες..οπως εσυ ας πουμε..
      τωρα τους λεμε θυρωρους..χαχαχαχ
      ΥΓ.ελαφροπετρα επιπλεεις…οχι για πολυ…ο κοσμος αρχιζει και ξυπνα!!!

  4. Που απείχε από τις εκλογές του 2019 συν τα ποσοστά που πήραν οι άλλες παρατάξεις; Όχι ανώνυμε φίλε μου!(Μπορώ να σε αποκαλώ φίλο μου, επειδή κανείς δεν με ανέχεται;)

  5. Τον κ@λο σας να χτυπατε κατω, αυτοι είναι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κω και ο ΕΠΑΡΧΟΣ Κω. Σε δυομισι χρόνια ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ….γιατι εσεις ειστε οι «άγλυφτοι»(!), οι μειοψηφιες, οι λίγοι, οι παντα στο περιθωριο, ακομα και οταν κερδιζουν αυτοι που υποστηριζετε, εσεις στο περιθωριο ειστε, γιατι ακόμα κι αυτοί σας συχαινονται, γιατι δεν εχετε να προσφερετε ΤΙΠΟΤΑ στην κοινωνια εκτός απο φαρμάκι. Χρειαζεται πάντος κι αυτο, για να αποκτα αξια η δημοκρατια. Αυτη που έχουμε τελος παντων. Αντε καλά κρασα…! Αν εχετε αυτα που καλυπτουν τα εσωρουχα, βγειτε με το ονομα σας και πειτε την αποψη σας. Και πλυθητε και καμια φορά….μας πηρε η μποχα τα ρουθουνια…

  6. Ποίο είναι το πρόβλημα σας ρε παιδιά. Γιατί τόσο κόμπλεξ. Επειδή είναι αγαπητός ο άνθρωπος στο προσωπικό του ενώ εσάς δεν σας αγαπάει ούτε η μάνα σας!!!

  7. Παντος κυριε ή κυρια με το ψευδονυμο «ψιτ», νομιζω οτι για να απαξιώνεις τον Επαρχο (επικαλουμενος με ειρωνικο τροπο την καταγωγη του, που προσωπικα ξερω οτι ειναι περιφανος γι αυτην σε αντιθεση με σενα που φαινεται οτι καταγεσαι τουλαχιστον απο το Κολωνακι και οχι απο την ταπεινη Νισυρο) θα πρέπει σε αντιθεση μ εκεινον που ειναι 30 περιπου χρονια γιατρος, εσυ πρεπει τουλαχιστον να εισαι καθηγητης πανεπιστημιου ιατρικης, σε αντιθεση με την θεση του ως επαρχου, εσυ θα πρεπει να εισαι τουλαχιστον βουλευτης ή γραμματεας υπουργειου, σε αντιθεση με τις εγγυκλοπαιδικες του γνωσεις, εσυ πρεπει να εισαι σοφος ανθρωπος.

    • Ευτυχως ο τοπος ειναι μικρος..και γνωριζομαστε…
      γι αυτο αλλου αυτα…..στο μαντρι ισως..οχι εξω απο αυτο!!!
      Καλες ελαφρο-αποκριες….αφου για εσας παντα περιοδος τριωδιου ειναι…χεχεχε!!

  8. Λειπαμε γιατί τόση τοξικότητα? κακιά. Μίσος.εμπάθεια, Ας τη δούμε τη ζωή όπως πρέπει. Με χαμόγελο ,αισιοδοξία,και αλληλεγγύη !

  9. Την αλληλεγγύη στους συνανθρώπους του την έδειξε ο Προϊστάμενος, για τον οποίο μάζευε ψήφους ο Επαρχάρας, πηγαίνοντας για εμβόλιο στη Χάλκη!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ