Γ.Καμπανής: Με νομοθετική ρύθμιση θα λυθεί το ζήτημα αδειοδότησης της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμΕΑ «ΑΡΣΙΝΟΗ» στην Κω

1
5486
Με νομοθετική ρύθμιση θα λυθεί άμεσα το ζήτημα αδειοδότησης της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμΕΑ «ΑΡΣΙΝΟΗ» στην Κω, λόγω χιλιομετρικής διαφοράς 5 χλμ, αφού βάσει νομοθεσίας θα έπρεπε βρίσκεται  εντός του αστικού ιστού.
Να υπενθυμίσουμε πως η  Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμΕΑ «ΑΡΣΙΝΟΗ», χρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκούς πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας μας και υπάρχει η πολιτική πρόθεση να δοθεί λύση στις οικογένειες του νησιού.
 Επίσης ο κ.Καμπανής επισήμανε πως τα έργα της ΠΝΑι  που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Κω, είναι σε στάδιο ολοκλήρωσης.

πηγή: https://www.kostv.gr

Με τον Έπαρχο Κω-Νισύρου κύριο Ιωάννη Καμπανή , συναντήθηκε χθες ο Πρόεδρος της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμεΑ ΄΄ΑΡΣΙΝΟΗ΄΄, χρηματοδοτούμενη από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου -ΕΣΠΑ 2021-2027, κύριος Κωνσταντίνος Χατζηδαυίδ.
Tον ενημέρωσε για την πορεία αδειοδότησης της Στέγης , τις παρεχόμενες υπηρεσίες και την σημαντικότητα του ρόλου , που θα διαδραματίσει τα επόμενα χρόνια στην τοπική μας κοινωνία.
Ο κύριος Καμπανής Ιωάννης ,έδειξε ικανοποίηση από την πορεία του έργου και δήλωσε ότι η η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ,όσο και εκείνος προσωπικά , θα συμπαρασταθεί με όλες του τις δυνάμεις ,μέχρι την ολοκλήρωση του .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ