Έπαρχος Κω – Νισύρου: Τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στην περιοχή μας (Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις)

18
972

φωτογραφικό υλικό από το έργο:Kαθαρισμού- κλαδέμματα κυκλικού κόμβου, Ανιμάχειας, Αεροδρομίου

Σας γνωρίζουμε ότι  συνεχίζονται οι εργασίες τοποθέτησης σήμανσης στον οδικό άξονα Κω-Κέφαλο στα πλαίσια του έργου «Σήμανση ΕΟΔ Κω-Κεφάλου & Κω-Αγ. Φωκάς Νήσου Κω», προϋπολογισμού 128.248,54 ευρώ (με ΦΠΑ 17%).  Στο πλαίσιο του ίδιου έργου θα πραγματοποιηθεί διαγράμμιση σε τμήματα του οδικού δικτύου.

Βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο «Καθαρισμός – Κλαδέματα ΕΟΔ Νήσου Κω» προϋπολογισμού 118.795,44 ευρώ (με ΦΠΑ 17%). Οι εργασίες που πραγματοποιούνται στην παρούσα φάση αφορούν τον καθαρισμό ερεισμάτων και τάφρων του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου.

Επίσης, βρίσκεται σε τελικό στάδιο κατασκευής το έργο «Αποκατάσταση τοιχίου Αντιστήριξης και τεχνικού επί της επαρχιακής οδού Μανδράκι – Νικιά, νήσου Νισύρου», προϋπολογισμού 49.400,00 (με ΦΠΑ 24%).

Τέλος, ξεκινάνε οι εργασίες του έργου «Επέκταση και αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού Επαρχιακού Οδικού Δικτύου νήσου Κω» προϋπολογισμού 2.665.356,92 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 17%). Η έναρξη των εργασιών θα γίνει στο οδικό τμήμα Κύκλος Αεροδρομίου – Καρδάμαινα. Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει σχετική ενημέρωση αναφορικά με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή.

 

Τα παραπάνω έργα χρηματοδοτούνται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

 

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για να ανακοινώνεις που γίνονται τα τεστ μια χαρά είσαι. Τι τα θέλεις τώρα τα άλλα που έχουν και δυσκολίες

    • Αυτο που χαιρομαι σε σενα, ειναι η τεκμηρίωση της αντιπολιτευτικης σου τακτικης. Μπραβο. Ετσι να συνεχισεις. Μ αρεσεις. Εχεις μεστο και καθοριστικο λόγο για τα πεπραγμενα της Κω…! Χαχαχαχα

  2. ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΣ 15 ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ή ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟ

    • Τόσες παρατάσεις και από την περιφέρεια και από τον Δήμο στο συγκεκριμένο γιατί???? Και δεν ανοίγει ρουθούνι???? Μάλιστα….

  3. Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ στο χωριό μου τα μισά φώτα στους δρόμους της Κεφάλου είναι σβηστά το απορριματοφόρω περνά κάθε τρεις ημέρες οι δρόμοι στο κάμπο είναι σκαμενει απ το εργολάβο που έκανε το δυκτιο του βιολογικού και τόσα αλλά!! Προβλήματα που άπτονται τη καθημερινή ζωή των κατοικώ ποιος θα τα κοιτάξει αυτά ;

  4. Κ. Επαρχε έπρεπε να ντρέπεστε για τα ψέματα που λέτε. Ο καθαρισμός του κύκλου του αεροδρομίου και ο καθαρισμός των φοινίκων έγινε από εθελοντές. Τώρα σας έπιασε ο πόνος 2 χρόνια δεν έχετε κάνει τίποτα σταμάτησε τα ψέματα…

    • Κύριε Χαντακάρε,
      Προφανώς δεν μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε το δελτίο τύπου, ή αν το διαβάσατε, δεν καταλάβατε τίποτα απ’όσα γράφει, είδατε μόνο τις φωτογραφίες του καθαρισμού του κυκλικού κόμβου, από τις οποίες ορμώμενος, βγάλατε τα δικά σας συμπεράσματα.

      Η διατύπωση όμως είναι σαφής: Βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο «Καθαρισμός – Κλαδέματα ΕΟΔ Νήσου Κω».
      Το γεγονός ότι συνεργεία έχουν αναλάβει και υλοποιούν το συγκεκριμένο έργο δεν αποκλείει τη δράση των εθελοντών, ούτε είναι πρόθεση κανενός να καρπωθεί το έργο τους. Είναι πολύ σημαντική και άξια επαίνου η εθελοντική προσφορά των συμπολιτών μας, που αναλαμβάνουν δράσεις συμπληρωματικές και προς βελτίωση των υποδομών αλλά και της εικόνας του τόπου μας.

    • Πάντα δέχομαι την κριτική, απ όπου κι αν προέρχεται. Ακόμα και την κακοπροαίρετη, γιατί αναγνωρίζω τις αδυναμίες κάποιων ανθρώπων, αρκεί βέβαια να κινούνται στα όρια της ευπρέπειας και της νομιμότητας.
      Σέβομαι την θεσμική ιδιότητα που μου εμπιστεύτηκαν οι συμπατριώτες μας, και κρίνομαι απ αυτούς για 16 συναπτά έτη από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου, και τα τελευταία δύο έτη απ αυτήν του Επάρχου.
      Αυτό που πρέπει να ξέρετε κύριε Χαντακάρε είναι ότι τελικά όλοι κρινόμαστε για τις πράξεις μας και για τα λεγόμενα μας. Και οι συμπατριώτες μας είναι δίκαιοι κριτές να ξέρετε.

  5. Και μην ξεχασετε να αλλαξετε τις σπασμενες κολωνες φωτισμου.Ειδικα εξω απο το παρκινγκ της εισοδου της πολης εδω και αρκετα χρονια υπαρχει σπασμενη κολωνα φωτισμου.Αλλαξατε τις λαμπες μπραβο σας αλλα η σπασμενη κολωνα ακομα εκει ειναι.Ντροπη να παραμενει ετσι.Oι λεπτομερειες κανουν την διαφορα.

  6. Αν δεν με ξεγελάει η φωτογραφία, μου φαίνεται σαν να έχετε βάλει την πινακίδα ΜΕΤΑ την έξοδο προς Αντιμαχεια και με γωνία σχεδόν 90° σε σχέση με τον δρομο, και ρωτώ: Έχετε δει πολλούς κύκλους στον κόσμο με τέτοια σήμανση? Η σήμανση πρέπει να είναι σε όλες τις εξόδους εμφανής ΠΡΙΝ την έξοδο! Ή με μικρά κράσπεδα σε σχήμα τριγώνου σε κάθε έξοδο και την πινακίδα εκεί!
    Αφού κάνετε κάτι από την αρχή, κάντε το και μία φορά -έτσι για αλλαγή- ΣΩΣΤΆ!!

  7. Γιατρέ κάθε βράδυ περπατώ στο λιμάνι και βλέπω το Επαρχείο φωτισμένο. Μια ωραία εικόνα της Κω που έγινε με σένα Επαρχο. Επιτέλους αντικατασταθηκαν και οι πινακίδες στον κεντρικό. Πάει μπροστά το νησί μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ