Υποψήφιος και πάλι με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Ιωάννης Καμπανής από την Κω

14
6951

Υποψήφιος και πάλι με τον Γιώργο Χατζημάρκο

ο Ιωάννης Καμπανής από την Κω

 

Την εκ νέου υποψηφιότητα του Ιωάννη Καμπανή, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Κω.

 

Ο κ. Καμπανής, γιατρός, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου και Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου Κω καθώς και Έπαρχος Κω-Νισύρου αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί ξανά με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

 

«Η αγάπη για τον τόπο μας και η διάθεση για προσφορά με φέρνουν ξανά υποψήφιο με τον συνδυασμό  του Γιώργου Χατζημάρκου «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Η εμπειρία μου και η επαγγελματική μου διαδρομή επί σαράντα έτη, με καθιστούν γνώστη των αναγκών του τόπου μας αλλά και με φέρνουν σε υψηλό βαθμό ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας ανεξαρτήτου κομματικής ταυτότητας.

Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου για ακόμα μία φορά αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη.

Προχωράμε με δύναμη, θάρρος, χωρίς παρωπίδες, ενωμένοι για μία νέα δημιουργική τετραετία.».

 

 

 

Βιογραφικό

 

Ο Ιωάννης Καμπανής κατάγεται από τη Νίσυρο, όπου έζησε και τα πρώτα μαθητικά του χρόνια και αποφοίτησε από το Ιπποκράτειο Λύκειο Κω.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Οπλίτης Ιατρός.

Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής με ειδικότητα Οικογενειακού Ιατρού, μετεκπαιδευθείς στην Διαβητολογία και την Γηριατρική / Γεροντολογία.

Εργάζεται επί 35 έτη ως Ιατρός στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Κω, Διοικητής του  νοσοκομείου, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου για περισσότερα από 10 έτη και Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας έως και σήμερα.

Διετέλεσε επί 25 χρόνια Μέλος του Δ.Σ. Ιατρικού Συλλόγου Κω (ΙΣΚΩ) σε θέσεις του Αντιπροέδρου και του Γενικού Γραμματέα.

Έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος Νισύρου, Νομαρχιακός Σύμβουλος και μετέπειτα Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, κατέχοντας την τελευταία τετραετία τη θέση του Επάρχου Κω-Νισύρου.

Είναι Μέλος Δ.Σ. του φιλανθρωπικού  Ιδρύματος Λοχαγού Φανουράκη (Ι.Λ.Φ.) και ιδρυτικό μέλος του Ροταριανού Συλλόγου Kω.

Είναι έγγαμος επί  40 έτη, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά και τέσσερα εγγόνια.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα θελα να μάθω από τόν ίδιο την προσφορά του στην κοινωνία της Κω και ειδικά στο θέμα της Υγείας.

  2. Ένας σοβαρό έργο, ( κ τις 2 εκκλησίες για να ξμαστε δίκαιοι)
    αυτό του ηλεκτροφωτισμου έκανε και αυτό με ποιότητα και σχέδιο από τα lidl!
    Μαύρο σίδερο οι κολώνες…(ήδη έχουν σκουριάσει)
    Οι μισές δεν ανάβουν…
    Και στο νησί του ποδηλάτου κατέστρεψαν το έρεισμα στην άκρη του επαρχιακού.

  3. Όποιος δεν παράγει έργο στην καρέκλα που του ανατίθεται , να έχει την ενσυναίσθηση και την αξιοπρέπεια να φεύγει και να έρχεται ο επόμενος . Για όλα τα αξιώματα να ισχύει αυτό . Σας παρακαλώ πολύ !

  4. Προς Γ. Χ : Δειλέ ανώνυμε αφού θέλεις να μάθεις τι έκανε ο Γιατρος τα τελευταία τριάντα χρόνια ρωτα τους συγγενείς σου η έλα να σου πω εγώ! Αν δεν έχεις χρόνο να ρθεις εσυ πες μου που να σε βρω εγώ! Εκτός και αν είσαι κυρία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ