«Που πάει η κοινωνία μας;» Όπου πήγαινε πάντα. «Η αδιαφάνεια διαχρονικό φαινόμενο…»

37
5976

«Που πάει η κοινωνία μας;» Όπου πήγαινε πάντα. «Η αδιαφάνεια διαχρονικό φαινόμενο…»

Πολύ βαρύγδουπο, αλλά και ουσιαστικό συνάμα, το ερώτημα-προβληματισμός του Ομίλου για την Αυτοδιοίκηση και τη Δημοκρατία και σίγουρα δεν μπορεί να περιοριστεί μόνο στα του δήμου της Κω.

«Η αδιαφάνεια διαχρονικό φαινόμενο στην τοπική αυτοδιοίκηση». Θυμόμαστε, σαν να ταν χθες (από τα χρόνια των πρώην δημάρχων και όχι μόνο) τον ίδιο τίτλο άρθρου, σαν να μην πέρασε μια μέρα:

«Πολυπλοκότητα νομοθεσίας, αντικρουόμενοι νόμοι και απίστευτη γραφειοκρατία, φαντάσου όχι έναν απλό πολίτη αλλά ακόμα και τον πλέον εγγράμματο αν μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνος του με τις υπηρεσίες για να λύσει το όποιο αίτημά του ή τις περισσότερες φορές αν καταλήγει σε κάποιο αιρετό και ακολουθείται η διαδικασία εξυπηρετήσεων…

Άλλωστε, το ίδιο το σύστημα προάγει την αδιαφάνεια υπέρ των επιχειρηματικών ομίλων, των βασικών χρηματοδοτών κάθε προεκλογικής καμπάνιας (στις τοπικές κοινωνίες αλλά και πανελλαδικά είναι γνωστά πλέον όλα τα ονόματα με διευθύνσεις, λίστες…κλπ) και το εμπόριο ψήφων, που επιδίδονται και οι κυβερνήσεις και οι τοπικές αυτοδιοικήσεις, διαχρονικά».

Οπότε, μάλλον κομίζουμε γλαύκας εις Αθήνας…* (εδώ καταργήσαμε και τις όποιες έστω και με κολαούζους – λαϊκές συνελεύσεις «παρωδία»).

Στη δε ελληνική κοινωνία ζούμε απίστευτα (τηλεοπτικά και όχι μόνο) πράγματα και καταστάσεις. καθημερινά.

Αφού λύσαμε όλα τα προηγούμενα, «ατομικά δικαιώματα», «ισότητες», «σεβασμό μειονοτήτων» και λοιπά «δακρύβρεχτα» θέματα… (ο Κώστας το ερώτημα της Άννας για τον διχασμό της παραδοσιακής και θρησκευτικής μας κοινωνίας το απέφυγε μονολεκτικά «διά του αρραβώνος» όπως τις παλιές καλές του συνεντεύξεις).

Ενώ, ως πανελλαδική κοινωνία ζούμε το φοβερό, τις τελευταίες μέρες η ΝΔ ασχολείται με τα..α σοβαρά προβλήματα του τόπου… Τα δύο αστακοκαΐκια του Κασσελακη.

Αντιγράφουμε διαδικτυακό σχόλιο (για να μη λένε ότι τα λέμε και τα γράφουμε μόνο εμείς): «Στο κόμμα ή τα κόμματα που οι περισσότεροι μπήκαν μπατίρηδες στην πολιτική και τώρα έχουν από 40 σπίτια τουλάχιστον ο καθένας, στο κόμμα που έχουν «πιστολιάσει 400+ εκατομμύρια σε τράπεζες και προμηθευτές, στο κόμμα ή τα κόμματα που πριν 15 χρόνια χρεοκόπησαν την χώρα και δεν τιμωρήθηκε κανείς, Θέτουν και «αμείλικτα» ερωτήματα για την περιουσία άλλων….. Μόνο στην Ελλάδα πρέπει να γίνονται αυτά!»

Δημόσια (πρώην κι αυτή…) Υγεία (Μπ. Κούτρας στο φιλοκυβερνητικότατο Πρώτο Θέμα): «Επικίνδυνο το πείραμα με τους γιατρούς του ΕΣΥ. Η  παράλληλη απασχόληση του ιατρικού προσωπικού των νοσοκομείων και στον ιδιωτικό τομέα μάλλον προβλήματα θα δημιουργήσει παρά θα επιλύσει. Ήδη οι πολίτες αντιμετωπίζουν με έντονο προβληματισμό τα απογευματινά χειρουργεία, για τα οποία θα χρειαστεί να πληρώνουν, έστω και μικρότερα ποσά, απ’ ό,τι στα αντίστοιχα ιδιωτικά νοσοκομεία. Ηδη βλέπουν την κυβέρνηση να αθετεί την υπόσχεση για δωρεάν εξετάσεις σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, αφού ο νέος νόμος θα επιβάλει να πληρώνουν από 1 έως 5 ευρώ. Αν καταργηθεί και η αποκλειστική απασχόληση των γιατρών του ΕΣΥ, τότε θα μιλάμε για μια σοβαρή οπισθοδρόμηση του συστήματος και για μια νέα εκτίναξη της ιδιωτικής δαπάνης στον τομέα της υγείας.

 

Τα νέα μέτρα  κατά της ακρίβειας; 8 στα 10 προϊόντα στα ράφια των super markets δεν περιλαμβάνονται μέσα σε αυτά. Μόνο τα είδη καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής…Δηλαδή για το 75% των βασικών προϊόντων δεν υπάρχει κανένας τιμολογιακός έλεγχος.

Δημόσια ασφάλεια: Στις τελευταίες θέσεις παγκοσμίως η Ελλάδα – Πιο κάτω και από το Πακιστάν! Στην 74η τέταρτη θέση βρίσκεται η Ελλάδα μεταξύ 144 χωρών σε θέματα ασφάλειας πιο κάτω ακόμη και από το Πακιστάν, την Τουρκία ή την Ινδία. Σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα του Global index ως ασφαλέστερη χώρα είναι το Κατάρ ενώ στην ουρά βρίσκεται η Β Βενεζουέλα. Δηλαδή αν γίνονταν τα Τέμπη καλοκαίρι…Τουρισμός σε μια κλωστή Stop.

 

 

*Τι σημαίνει η φράση «κομίζω Γλαύκα εις Αθήνας» -Το περιστατικό του Όθωνα στον Πειραιά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …….ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΨΩΡΟΑΛΟΓΟ «ΕΛΛΑΔΑ»…..ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΑ ΨΩΦΟΓΚΡΕΚΟΝΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΔΑς ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΛΟΓΑ …ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ!!!!

    • Εγώ δεν θέλω να έχω την ίδια ταυτότητα με εσένα.Η Ελλάδα είναι ελεύθερη χώρα και μπορείς να λες την γνώμη σου.Εισαι ελεύθερος να τα μαζέψεις και να πας όπου θέλεις.Οπως είσαι εσυ πολίτης είμαστε και εμείς και δεν έχεις να προσθέσεις κάτι στην κοινωνία μας.Κανε κάτι για τον εαυτό σου λοιπόν και σταματά να κλαίς ,να παρακαλάς καινά περιμένεις από άλλους να κάνουν κάτι για σένα.Καποιος πολλά χρόνια πρην είχε πει ,παραφράζοντας το,πες μας τι έκανες εσυ για την Ελλάδα που βρίζεις και θα σου πω τι έκανε η Ελλάδα για σένα.

      • Είστε εχθρός του τόπου μας κυρία μου.
        Με αυτό το σχόλιο ζητώ από όλους να σας αγνοήσουν. ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΆ. Ειλικρινά, αφήστε την κ.Μιράντα στο αφήγημά της.Καμμία απάντηση στα σχόλιά της.Δεν αξίζουν το χρόνο και την ευαισθησία μας.Κανενας να μην απαντήσει σε σχόλιο της κας ΧΟΛΗΣ και ΠΙΚΡΑΣ και ΕΠΙΚΡΌΤΗΣΗΣ κατά το δοκούν.
        Είστε μεροληπτική και μικρόψυχη κυρία μου.Περισσοτερο από αυτό,είστε χωρίς αγάπη,χωρίς νοσταλγία, χωρίς ενσυναίσθηση.Ειστε λίγη ,όσες γνώσεις κι αν διαθέτετε!

        • Ναι πιστεύεις δηλαδή ότι σε ακολουθούνε και άλλοι.ΑΛΗΘΕΙΑ επειδή δεν θέλω γραφικούς στη χώρα μου;Θα χαρώ ηλικρινα αν με αγνοήσουν οι γραφικοί.

  2. Έκανε αλλαγή φύλου στην ηλικία των 11 ετών…

    Προβολή στις 6 το απόγευμα στον ΣΚΑΪ…και μάλιστα κατάλληλο για 8 και άνω έλεγε η σχετική σήμανση…

    https://youtu.be/WFzC6-ICC8A?si=QUjNXnPSWwHZ7zTR

    Τι προωθουν αραγε… Τα μπ@@ρδελοκαναλα

  3. ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Κ ΝΑ ΔΥΣΤΥΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΛΑΙΟΥΣΕΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ

  4. Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 10000000 ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΤΛ ΕΝΩ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΑΛΟΥΒΑΣ Κ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ (ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ)ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κ ΟΧΙ ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ Κ ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Κ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗ ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ Κ ΦΟΡΑΤΕ ΤΗΝ ΤΗΒΕΝΝΟ Κ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ Κ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑΚΗ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΤΡΙΩΔΙΟ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΜΟΥΖΕΛΕΣ

  5. ΑΚΟΥΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΕΥΡΩΠΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ?Α)ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ Β)ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΒΛΕΠΕ ΝΟΒΑΡΤΙΣ Κ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ Κ Γ)ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Κ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ(ΦΡΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ,ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ.ΑΓΚΑΛΙΕΣ Κ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑΜΑΣ Κ ΤΗΝ 17Ν.ΧΑΙΔΕΜΑ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ )ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ Κ ΩΘΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ Κ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ Κ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΒΕΛΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ

  6. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΤΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΙΝΗ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΕΝΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΔ(ΦΛΩΡΙΔΗΣ)ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΝΗ ΙΣΟΒΙΑΣ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ.Ο ΣΥΡΙΖΑ Κ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ Ε ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΕΟΣΤΑΛΙΝΗΔΕΣ

  7. οι δύσκολοι καιροί γεννούν δυνατούς ανθρώπους οι οποίοι φέρνουν καλύτερους καιρούς που με τη σειρά τους δημιουργούν αδύναμους ανθρώπους οι οποίοι φέρνουν πάλι δύσκολους καιρούς . Κομφούκιος Κινέζος φιλόσοφος. πολύ σωστός.

  8. καθώς λέγεται, την πρώτη φορά ως τραγωδία (1993) και τη δεύτερη ως φάρσα.
    Λένε ότι ποτέ δεν παίζει το ίδιο σενάριο 4 φορές σε λιγότερο από 100 χρόνια..
    Αλλά Πάντα υπάρχει κι η δυνατότητα να σπάσει το ρεκόρ..
    Αλήθεια ποια Δικαιοσύνη ψάχνει την υπόθεση?
    Η Πατσαβούρα που χάθηκε?
    Αυτή που έλεγε ότι οι βουλευτές στέλνουν σ όλους φέιγ Βολάν..
    Βρώμικοι και ανιδιοτελείς τοπικοί και Εθνικοί κήρυκες.

  9. Ως συνήθως έχω Απορια.Εχετε ακούσει κάποιον αλοδαπό,μετανάστη,»λαθρομετανάστη»Πακιστανό,Αφγανό,Αλβανό,Γερμανό,Τούρκο,κλπ να μιλά άσχημα για την πατρίδα του και να την απαξιώνει;Ο άλλος αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα του ,να χάσει τη μισή οικογένεια του στο δρόμο ,έρχεται εδώ και δεν τον ακούς ποτέ να μιλά άσχημα για τη χώρα του.Εσεις γιατί;Τι κουβαλάτε στο μυαλό σας;Έχετε πάνω από όλα την πάρτυ σας.Βριζετε οποιοδήποτε δεν συμφωνεί μαζί σας.Εχετε πάντα δίκιο.Τι ακριβώς θέλετε;Ναι όλοι θελουμε να καλυτερέψουμε τη ζωή και την κοινωνία μας,αλλά Ελεος πια.Τοσο κακιά για τον δίπλα;Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε λάθος;Να εξαφανίσετε «αντιπάλους» να μείνετε μόνοι;Σκευτητε λίγο επιτέλους.Δεν σας αρέσει ένα κόμμα μια κυβέρνηση κλπ.Σεβαστητε την οποία πλειοψηφία.Δεν είναι στραβός ο γιαλός,μπορεί να αρμενίζετε στραβά.Μηπως δεν είστε εσείς πιο έξυπνοι,πατριώτες,Χριστιανοί ,απλά επειδή εσείς το λέτε;

  10. » Πόνος μη μας έρθει μακάρι
    Πέφτω και κυλιέμαι σαν ζάρι
    Κάνω πως ξεχνάω τ’ όνομά σου
    Κι όλα αλλάζουν γύρω μου απότομα
    Ο άνεμος για πού θα μας πάρει; (Οε οε)
    Πέφτω και κυλιέμαι σαν ζάρι
    Κάνω πως ξεχνάω τ’ άρωμά σου
    Κι όλα αλλάζουν γύρω μου απότομα

    Όπα, όπα, όπα
    Κάτσε, κάτσε, κάτσε
    Θα σου πω, θα σου πω εγώ

    Τα-τα-τα-τα-τα-τα
    Κι άσε να μας φέρει ό,τι θέλει μετά
    Τα-τα-τα-τα-τα-τα
    Να μας φέρει ό,τι θέλει
    (Ε οε οε οε οε)
    Κι ας είναι να μας φέρει ό,τι θέλει μετά
    (Ε οε οε ο)
    Τα-τα
    Ε οε οε οε οε
    Ε οε οε
    Κι όλα αλλάζουν γύρω μου απότομα

    Τραγουδάρα!!! Χαχα
    Πρώτο στην νεολαία 5 ως 13 χρόνων…!!
    Πρώτο στην Eurovision.. Χαχαχαχα…

    • Τι είναι Eurovision;Ξέρεις;Πες μας τι τραγούδια έχουν κερδίσει.Ακόμα και ένα που έλεγε κο κο κο.Έκατσες έγραψες όλο αυτό να πεις τι;Όταν σε ρωτήσουν τι τραγούδι να στείλουμε να πεις καμία όπερα.Τι διαβάζουμε Θεέ μου.Για μένα είναι ένα πολύ έξυπνο τραγούδι.Μπορεί να πατεί καλή θέση και να διαφημίσουμε την τουριστική Ελλάδα.Με όσους ξένους μίλησα ,όταν το άκουσαν ,τους ήρθε η επιθυμία να έρθουν Ελλάδα.Τώρα αν έχει καλή φωνή η κοπέλα η ο στίχος δεν σας αρέσει,λίγο μετράει.Πόσους νομίζετε ενδιαφέρουν η καλλιτεχνική γνωμη σας;Φαντάζομαι όσο και η δίκη μου.

  11. Γίνονταν οι ανωμαλίες στο 12χρονο πλάσμα…. Και γιαυτό λέει…. Αποφάνθηκε η δικαιοσύνη της Νέας Δημοκρατίας.. Φταίει η 12χρονη…ΟΧΙ ο ΒΙΑΣΤΗΣ κατεξακολουθηση.. Με καμία 500αρια φορές βιασμού επιτελαρχης ΜΙΧΟΣ…
    Βεβαια ανεξάρτητα αν γίνοταν με συνεναιση… !!! Τα λεφτά τα παίρνε ο νταβατζής…. Και αυτό λεπτομέρεια

  12. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΒΕΛΟΠΟΥΛΑΙΟΙ.. Το ίδιο μαγαζι…
    Βρε εγκεφαλικά νεκρε πολίτη, εκτός την αποβλακωση που έχεις υποστεί…. Πεσμου μια διαφορά
    ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.. μην σου πω και πασοκ
    …ΣΤΟ μεταναστευτικο…Η ΝΔ Το πήγε πιο μπροστά, οι λαθρο έγιναν 6 εκκατομυρια και προωθούν νόμιμη εργασία..!!
    … Στην παιδεία,,τι προωθούν..εκτός τα μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγωγησης…?
    … Στην ιστορία.. Τι ψήφισαν και οι δύο για Αιγαίο, μακεδονικό,?
    .. Στην παιδεία… Της αλλάξανε τα φώτα

    Είναι ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ… Που δεν τους χωρίζει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ .. ΚΑΙ ΤΑ ΔΎΟ ΚΌΜΜΑΤΑ
    ΆΘΕΟΙ
    ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-Π@@ΗΔΕΣ ΕΝΑ ΣΎΜΠΛΕΓΜΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ, ΑΘΕΩΝ, ΑΘΡΗΣΚΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΩΝ

    • Ο Βελόπουλος 30 χρόνια βουλευτής τι έχει προτείνει;Το μόνο που θυμάμαι είναι να βγούμε από την ΕΕ (άσχετο αυτός εκεί έχει τα λεφτά του)και να φυτέψουμε δίκοπο σιτάρι.

  13. Ο Εγγονόπουλος είχε πει ότι «Ο σουρεαλισμός (εικαστικό κίνημα) δεν ευδοκίμησε στην Ελλάδα γιατί είναι μία σουρεαλιστική χώρα»

  14. Κοιταξτε.. Ο ΜΙΧΟΣ ηταν φουλ ερωτευμενος με το 11 χρονο..!! Οπως ειπε

    Ομως.. Πως δεχοταν να κανει σεξ με 210 πελατες..?? Μαλιστα τους ειχε και πελατολογιο.. Και καθε μερα την εξεδιδε.. Φαινεται ειχε αναγκη απο λιγα χρηματα.. Για να παντρευτει με το 11 χρονο.. … Γιατι η κανουλα της ΝΔ ειχε σταματησει τις επιδοτησεις….

  15. Ο ΧΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. https://www.youtube.com/shorts/OC6AuTcYvRY ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ , ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ , ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ-ΑΕΚ ΚΤΛ. ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΧΟΡΟΥΣ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΑΙ. ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ-ΔΑΣΚΑΛΕΣ.

  16. Είναι αισχρό.. Που σατυριζουν στις απόκριες τον Κασσελακη με τον Τάιλερ κρατώντας... Βαζελινη

    Αλλά… Δεν είναι αισχρό η Παναγία έγκυος γυμνοστηθη στον Σταυρό…. Αυτό είναι τεχνη.

  17. ΒΕΛΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΡΙΟΥΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΨΕΤΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ Κ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ Ο ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΣΤΟΝ ΝΤΕΝΕΚΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Κ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Κ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2027 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ

    • Ευτυχως που μας είπε ο Κασιδιάρης να ψηφίσουμε Σπαρτιάτες και σωθήκαμε.Περιμένουμε τώρα να δούμε τι θα μας πει να ψηφίσουμε στις Ευρωεκλογές .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ