Πολιτική και πολιτικοί για τα… μπάζα ή το «μπάζωμα» της πολιτικής

70
3957
Πολιτική και πολιτικοί για τα… μπάζα ή το «μπάζωμα» της πολιτικής.

Όταν βλέπεις ότι ακόμα και οι φίλα προσκείμενοι αρθρογράφοι που επικοινωνιακά πάντα (όπου πλέον παίζεται καθαρά το παιχνίδι, η ουσία και η αλήθεια πάνε περίπατο), τότε γίνεται κατανοητό ότι στο μεγάλο έγκλημα στα Τέμπη, μόνο το «μπάζωμα» ήταν αρκετό για να τους στείλει όλους στα σπίτια τους ή στη φυλακή

(Οι περίπου 1.300.000 υπογραφές που μαζεύονται από πολίτες κατά της βουλευτικής ασυλίας Καραμανλή είναι το 20% + των εκλογών).

Γράφει λοιπόν το Πρώτο Θέμα (Π. Καψής, όχι τυχαίος): Τα στοιχεία που είχαν έρθει στο φώς με αφορμή τα Τέμπη, για διαφθορά στον τομέα του cargo, ήταν εξαιρετικά αποκαλυπτικά. Τίποτα πλέον δεν μπορεί να αποκλειστεί. Και βέβαια πάντα υπάρχει η πιθανότητα το μπάζωμα να έγινε επειδή ήταν αναγκαίο να σταθεροποιηθεί το έδαφος ώστε να μπορέσουν οι γερανοί να σηκώσουν τα κατεστραμμένα βαγόνια και να αποκατασταθούν οι γραμμές (αν είναι έτσι γιατί δεν το είπαν από την πρώτη στιγμή και να πάρουν την ευθύνη του; Άσε που οι γραμμές και τα βαγόνια λειτούργησαν πολλές μέρες μετά. Πρώτη προτεραιότητα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι οι λεπτοί χειρισμοί για απεγκλωβισμό κάτω από τα συντρίμμια, όχι το «τσιμέντωμα».τυχόν επιζώντων και πτωμάτων!!!)

«Διαφορετικά, και ιδίως αν υπήρξε πράγματι απόπειρα συγκάλυψης, θα πρέπει να δεχθούμε ότι υπήρχε ένα κύκλωμα που ξεκινούσε από τους υπαλλήλους τους αρμόδιους για τη φόρτωση της αμαξοστοιχίας και έφτανε μέχρι τον περιφερειάρχη, τον υπουργό ή τέλος πάντων όποιον πήρε την απόφαση να γίνουν οι εργασίες μπαζώματος…» (Με άλλα λόγια τι κάνει «νιάου νιάου στα κεραμίδια.)

Για να δούμε λοιπόν ή έρημη η δικαιοσύνη («κι αυτήν εμείς την διορίζουμε» που έλεγε με καμάρι ο μεγάλος…) θα αποδείξει καμιά φορά αν είναι ή γάτα/γάτες στα κεραμίδια ή ο σκύλος που έμαθε ξαφνικά ξένες γλώσσες…;

Κοίτα κάτι συμπτώσεις καμιά φορά…

Δίπλα ακριβώς στο άρθρο για το (μη) πόρισμα στα Τέμπη, ο πρ. Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Παξινός  αρθρογραφεί με θέμα «Ανθρώπινα δικαιώματα, κράτος δικαίου και νομικός πολιτισμός» Κάνοντας μια αναδρομή από το μακρινό παρελθόν ως τη σημερινή τεχνολογική επανάσταση όπου από την μια πλευρά παρατηρούμε την κοινωνία να προοδεύει, τον πολιτισμό να προάγεται, την τεχνολογική ανάπτυξη να εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και από την άλλη πλευρά γινόμαστε θεατές γεγονότων που εκτυλίσσονται καθημερινά ανά τον κόσμο με σενάρια ανείπωτης βαρβαρότητας και ανήκουστης βίας και σφαγής αμάχων.

Θέτοντας με έναν ερωτηματικό συλλογισμό την ουσία και την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα: «Υπεγράφησαν προς τούτο διεθνείς συνθήκες, ενώ οι νόμοι κάθε Κράτους τα προστατεύουν συνταγματικά. Παρά ταύτα τίποτε σχεδόν δεν τα προστατεύει από την αυθαιρεσία του ισχυρού. Η παροχή εγγυήσεων για την αποτροπή κατάχρησης της εξουσίας καταρρέει. Τα ανθρώπινα δικαιώματα βάλλονται, προσβάλλονται. Ο νομικός μας πολιτισμός, τα κεκτημένα μας δεν είναι απόλυτα θωρακισμένα και συνεχώς συρρικνώνονται οι αξίες κι ελευθερίες. Μήπως τελικά όλα αυτά τα διεθνή κείμενα έχουν τεθεί για ν αποτελέσουν την βιτρίνα ενός συστήματος που εξακολουθεί να βάλει ενάντια στον άνθρωπο, τον απλό, τον μέσο, κι έτσι να τον αφοπλίσει από τον κυριότερο όπλο του, που είναι ο αυτοσεβασμός κι η αυτοεκτίμηση.Κι ότι οι ισχυροί του κόσμου έχουν δεδομένη ασυλία και κάνεις νόμος δεν ισχύει γι΄ αυτούς;»

Το «Βατερλώ» του Τσίπρα ήταν  -όπως γράφτηκε εύστοχα-οι Πρέσπες και το μεταναστευτικό. Το «Βατερλώ» του Κυριάκου θα είναι το έγκλημα στα Τέμπη και το νομοσχέδιο των ομοφυλοφίλων. Όταν το καταλάβουν θα ψάχνουν το αυγό του… Κολόμβου.

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος…

Γ. Χουλιάρας: Η πιθανότητα εκδήλωσης ενός σεισμού άνω των 6,5 Ρίχτερ (μέχρι 7 και 8 Ρίχτερ εκτιμούν οι Τουρκοι σεισμολόγοι) στην Κωνσταντινούπολη  είναι 43,6%

Πολλοί κρούουν τον κώδωνα και για την Αθήνα. Μετά θα μιλάμε με άλλους όρους πια για όλα…)

«Λες κι ήταν χθες…» Κώστα

Και μιας κι ο λόγος περί «πολιτικής και πολιτικών» με αφορμή τοπικά την παρέμβαση του Κ. Καΐσερλη για την πολιτική αγνότητα και ανιδιοτέλεια του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κω Σάκη Χατζηπέτρου (: «Κανένας, ρε αδελφέ, όπως και όλους τους άλλους συναδέλφους του δεν τους μίλησαν για την αυτοδιοίκηση και ποιος είναι αυτός ο Δήμος, τι έχει και τι μπορεί να κάνει. Γιατί κανένας, από αυτούς τους κανένας, δεν θέλει τον Σάκη πολιτικό. Γιατί εάν ο Σάκης μάθει, τότε κινδυνεύει η δική τους θέση. Είναι αναλώσιμος, απλά τον έχουν για άλλοθι της εντιμότητας και της καλοσύνης»).

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε και όλους τους άλλους τύπους της πολιτικής μέχρι σήμερα:

«τσαντοκουβαλητές»-«αχυράνθρωποι»,»γλάστρες-«άσφαλτοι»(όπως θα λεγε και η Άντζελα Δημητρίου), «συμφερολόγοι-γερο λαδάδες», «ναι σε όλα-στόμα έχω και μιλιά δεν έχω», «δέκα μικροί και μεγάλοι μήτσοι» κ.α. Οι οποίοι εκλέγονταν (και εκλέγονται) είτε επειδή είναι από σόι, είτε απλώς καλά παιδιά ή καλοί άνθρωποι.

Αυτοί άραγε «δεν τα έπαιρναν» τα πολύωρα πολιτικά σεμινάρια που σε τόσες υπερμαραθώνιες συνεδριάσεις τους έκαναν εν μέσω «τσαγιού» στις φλυτζάνες για το χαμομήλι και ξηροκαρπίων… «λες κι ήταν χθες» (όπως έγραφε κάποτε ο αείμνηστος και αγαπητός σε όλους μας Θανάσης Γιωργαλλής) ή απλά ήταν κι αυτοί το άλλοθι και οι χρήσιμοι κομπάρσοι της «πολιτικής ορθότητας»…;

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

70 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πατσαβούρα ,που εκτελείς χρέη Κυβερνητικού εκπροσώπου…
    ποτέ σε μια περίοδο 5 ετών η χώρα δεν πέρασε τόσα δεινά.Κορονοιό,38000 θανάτους, καμένα δάση, πυρκαγιές, εκρήξεις στρατοπέδων, καραντίνες, εξαφάνιση δασών, γαιών, νομοσχέδια εκτρώματα, συγκρούσεις τραίνων ,υβριδικές εισβολές με λαθρομετανάστες, παραλίγο πόλεμος τον Ιούλιο του 2019,Ρωσική επίθεση σε Κυβερνητική αποστολή σε εμπόλεμη χώρα, καταιγίδα φόρων, έκρηξη αισχροκέρδειας πολυεθνικών, ρεκόρ δασικών πυρκαγιών,ρεκόρ ρεύματος,φυσικού αερίου, Πανευρωπαϊκό ρεκόρ καταστροφής Δάσους Δαδιάς που καιγόταν 17 ημέρες, ακρίβεια, έλλειψη φαρμάκων, παρακολουθήσεις πολιτών ,στρατιωτικών, πολιτικών αντιπάλων .Μέχρι και η Αμερικανική Κυβέρνηση καταδίκασε την Predator ότι εξάγει μέσω της Ελλάδος λογισμικά παρακολούθησης.
    Ένα κωλοχανείο, ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ,ΔΥΝΑΤΑ,τι απέμεινε ?Αστεροειδής,έκρηγη Ηφαιστείου?
    Πατσαβούρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!

  2. 2024: 4 μήνες μετά το γάμο ομόφυλων, 46%

    Ρουφήξτε μια ζουμερή μπανάνα , βουτηγμένη σε ξύδι. Κάνει καλό στις αμυγδαλές και στις αιμορροΐδες.

    • ALCO για λογαριασμό του Alpha. Με αναγωγή επί των εγκύρων, το κυβερνών κόμμα καταγράφηκε στο 27%, με απώλεια 1,2 μονάδων σε σχέση με την μέτρηση των αρχών Φεβρουαρίου. δεύτερο κόμμα το «Δεν ξέρω, δεν απαντώ» με 18%!

      • και μια αλληλοσπαρασόμενη κεντροαριστερή αντιπολίτευση, δε θα προκαλέσει εντύπωση να φτάσει και στο… 55% ο Μητσοτάκης. Αρκεί να «εξαφανίσει» τώρα και τα ψεκασμενα των ΝΙΚΗ, ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, Ελληνική Λύση (για τη φαλάκρα)

    • Την ζουμερή μπανάνα θα την ρουφήξουν και τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου

      οι συγγενείς σου, οι φίλοι σου, τα παιδιά των φίλων σου……αλλά εσένα σε ενδιαφέρει μόνο το τομ άρι σου.
      Γι αυτό πάμε κατά διαόλου . Τομαρισμός !!!!!

    • Τι σχεση έχουν ρε καθυστερημενε το εγκλημα στα Τεμπη με τους γαμους ηλιθιε; Με τετοια νοημοσυνη που εχετε και λιγα σας κανει ο Μητσοτακης. Ρουφα κι εσύ λοιπόν και μη μιλας.

      • Τι; Δεν ξέρεις πως οι Έλληνες την παραμονή βρίζουν και καταριούνται τον Μητσοτάκη και την μέρα των Εκλογών τον υπερψηφίζουν;;

        Μάλλον θα λείπεις πολλά χρόνια από το Μπορντ….Ελλάς..

  3. Τελικά ποιος φταίει; οι πολιτικοί είτε η αγέλη προβάτων των ψηφοφόρων τους; τρέχουν και τους ψηφίζουν δίνοντας τους το δικαίωμα να καλοπαιρνανε να αδικούν το λαό και οι φτωχοί να γίνονται φτωχότεροι ενώ οι πολιτικοί πλουτίζουν. ποιος πιστεύει σήμερα στην πολιτική και τους πολιτικούς και ποιος τους έχει ανάγκη; μην δουλέψουμε και θα ζήσουμε. τα διεφθαρμένα βόθρο κανάλια στηρίζουν όποιον τους χρυσώνει; ποιος πιστεύει σήμερα στην Δικαιοσύνη με τόση αδικία; όλα τα γυρίζουν και τα σκεπάζουμε όπως και το τραγικό ατύχημα στα Τέμπη. αλήθεια γιατί όλοι τρέχουν και τους ψηφίζουν; τι περιμένουν ; ρουσφέτια ;θεσουλες; τι;

    • Εγώ πάντως περιμένω επιστολή από τον Ιησού Γιαυτο ψήφισα Βελόπουλο .Το κακό είναι ότι πρέπει να πάρω μια κρέμα για την καράφλα για να μου δώσει μαζί.Μηπως είσαι καραφλός να πάρω να στη δώσω εσένα να βγάλεις μαλιά να κρατήσω την επιστολή εγώ;Αλήθεια εσυ τι ψήφισες;

  4. Παρότρυνε και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους ηγέτες να πάνε στην Ουκρανία με ...αλεξικέραυνο

    https://www.protothema.gr/world/article/1474890/zelenski-sti-rai-vriskomastan-me-ton-mitsotaki-sto-limani-kai-epese-o-puraulos-sta-300-metra/.
    Υποτιμητικές δηλώσεις απ την Ρωσική πλευρά για μία χώρα που απελευθερώθηκε πριν 200 χρόνια με Ρωσική Βοήθεια.
    Αν θέλαμε να πετύχουμε τον στόχο μας……δήλωσε η Ζαχάροβα.
    Ψάχνω σύγχρονη ιστορία ,άρθρα να βρω παρόμοιο γεγονός.
    Να βληθεί με πύραυλο Ελληνική Κυβερνητική (Επίσημη ????!!!!) αποστολή.

    • Για πια βοήθεια μιλάς;Τότε που άφησε ακάλυπτο τον Υψηλάντη ;Που πνίγηκε στο αίμα η επανάσταση;Όσο για την βοήθεια στο τέλος,αναγκάστηκε να συμφωνήσει βλέποντας Άγγλους και Γάλλους για να μην μείνει έξω από την μοιρασιά.Μηπως βοήθησε στον εμφύλιο;Μήπως στη μικρασιατική καταστροφή;Με τι όπλα πολεμάμε ο Ατατουρκ;Μήπως στις μέρες μας που δεν αναγνωρίζει το πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης,χαίρεται που έγινε η Αγ.Σοφια τζαμί να Μπενουά τζάμπα οι Ρώσοι τουρίστες;Μήπως ενισχύοντας την Τουρκία στρατιωτικά και κάνοντας πυρηνικούς σταθμούς;Φαντάσου να μην ήταν και φίλοι μας δηλαδή.Απορω τη ιστορία σας μαθαίνουν.

  5. Πληρώνουμε φόρους για να έχουμε σωστή υγεία; σωστή παιδεία; σωστή δικαιοσύνη; σωστή ασφάλεια; σωστούς δρόμους; σωστές υποδομές σωστή οικονομία; τίποτα απο όλα αυτά. μόνο σωστή παρακμή ανηθικότητα και εγκληματικότητα πλήρη;

    • Ένταξη δηλώνεις αγράμματος αλλά ποιους φόρους πληρώνεις;Εδώ και μήνες οι δικηγόροι δεν κάνουν αποχή για να γλυτώσουν φόρους;

  6. Ο Πρώτος όρος τής ελευθερίας είναι ότι κάθε δημόσιος λειτουργός είναι υπεύθυνος για κάθε του πράξη κατά την άσκηση της υπηρεσίας του, ενώπιον του κάθε πολίτη, ενώπιον τών τακτικών δικαστηρίων καί σύμφωνα με τον κοινό νόμο . Ένγκελς .

  7. Μετά την επίθεση της Ρωσίας σε περιοχή αμάχων πολιτών κοντά στο σημείο που ήταν ο Έλληνας πρωθυπουργός στην επίσκεψη του στην Ουκρανία.
    Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ουκρανία, αναφέρει:

    «Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ουκρανία και η συνάντηση του με τον επικεφαλής της αντιδραστικής κυβέρνησης του Κιέβου, Ζελένσκι, σηματοδοτεί την ενεργότερη εμπλοκή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο της Ουκρανίας…..
    Τι ακριβώς να σχολιάσεις;Μπράβο σύντροφοι.

  8. Δεν ξέρω αγαπητές συντρόφισσες αν τα κορίτσια σας κάνουν αυτό που είπε ο σύντροφος Κουτσουμπας.Εμεις κάναμε το σκατο μας παξιμάδι,τα ίδια παιδιά μας δουλεύουν τα καλοκαίρια για να σπουδάσουν στα «δημόσια πανεπιστήμια»Έχοντας πληρώσει πρην χιλιάδες ευρώ στα φροντιστήρια.Ο σύντροφος μάλλον έχει μπερδέψει τι γινόταν στις πρωην κομμουνιστικές χώρες,όταν ναυτικοί μας πήγαιναν εκεί με καλσόν και τζην.ΑΛΗΘΕΙΑ τώρα δεν σας ενοχλεί αγαπητές κουμουνιστριες;Έτσι σπουδάζουν τα κορίτσια σας.Τελος ο νόμος για τα μη κρατικά πανεπιστήμια λέει πουθενά ότι είναι υποχρεωτικό να πας σε αυτά;Έχω μπερδευτεί.

  9. μιραντο. πάντα οι φοιτητριουλες όχι όλες κάτι έδιναν στους καθηγητές και στους κολλητούς τους για να περάσουν.δεν ήταν όλες αθώες και αγνές σαν εσένα ; και οι γυναίκες στη έβδομη τέχνη πάντα κάτι δίνουν. για να γίνουν φιρμες. από κει βγήκε το me too.τι δεν το ήξερες;

    • Ναι πάντα υπήρχαν άνθρωποι που κυνηγάνε το εύκολο χρήμα.Και;Δεν ξέρω άνθρωπε μου αν είσαι τέτοιος η έχεις στο σπίτι σου τέτοιους είδους ανθρώπους.Σε λυπάμαι αν ισχύει και ας έχεις πιο πολλά υλικά πράγματα από μένα.Υπάρχουν όμως και άλλοι σαν εμάς που παλεύουμε και ζούμε ίσως δύσκολα κάποιες φορές αλλά περήφανα,ανάμεσα σε ανθρώπους πιυ αγαπάμε και μας αγαπούν.Εσυ ψάξε να πουλήσεις η να αγοράσεις ευτυχία στο Ίντερνετ όπως σου έδειξε ο σύντροφος Κουτσούμπας.

      • Μάλλον πλούτισε ο κόσμος φαίνεται και σταμάτησαν τα συσσίτια... οπότε ναι, πρέπει να ζητήσει συγνώμη για τις ανακρίβειες...

        ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΑΝΕ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ….
        ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ….

        ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΦΗΓΗΜΑ….
        κάψατε όλη την Ελλάδα
        πνίξατε ολή την Ελλάδα
        αποζημιώσεις του κερατά ….και αν
        Τριπλασιάσατε σαν νου δου , το κόστος ζωής μας μέσα σε 4 χρόνια .
        Υγεία επι πληρωμή πιά
        Πεδία επι πληρωμή πιά
        Σε κάθε τετράγωνο της Αθήνας και 10 πλειστηριασμοί
        Ασφάλεια πολιτών καμιά
        Αμέτρητες Γυναικοκτονίες , Παιδεραστία και Βιασμοί στα 4 χρόνια αυτά
        – Να
        -Μην
        -Γράψω
        -Αλλα….

        Αλήθεια μπορείτε και κοιμάστε τα βράδια , όσοι τους ψηφίσατε για δεύτερη φορά !
        ….πάτε καλά ;
        ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ…ΠΑΛΛΑΒΙΑΡΑ,ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ,ΑΜΟΡΦΩΤΗ,ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ,ΗΛΙΘΙΑ.

        • Ακόμα και σε τύπους αρρώστους σαν εσένα απαντώ.Όλα αυτά ήταν στο πρόγραμμα της ΝΔ γιαυτο ο κόσμος μετά την πρώτη τετραετία της έδωσε μεγαλύτερο ποσοστό.Όσο για τις βρισιές με εμαθαν οι γονείς μου να μην πέφτω σε αυτό το επίπεδο.Άντε να πω ένα βλάκας η ηλίθιος.Δεν θα το πω όμως γιατί απλά σε λυπάμαι και ακόμα περισσότερο τους κοντινούς σου ανθρώπους που πρέπει να σε ανέχονται.

    • Σεξιστικό και ταυτόχρονα βαθιά φαλλοκρατικό σχόλιο. Μη συνεχίζετε την άστοχη δήλωση του κ. Κουτσούμπα. Δεν αξίζει σε κανέναν μας. Υπάρχουν ΓΥΝΑΙΚΕΣ και γυναικάκια. Υπάρχουν ΑΝΔΡΕΣ και ανδρείκελα. Εμείς τι θέλουμε να είμαστε ; Είπα και παλιότερα. Η πανδημία δεν είναι ο covid. Η πανδημία είναι ο αέναος διχασμός των ανθρώπων. Λες και θέλουμε άλλα. Τα ίδια ονειρευόμαστε όλοι. Προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός…2 μέτρα γης θα πάρουμε όλοι..

  10. Αύξηση κατώτατου,τριετίες που φέρνουν αύξηση τουλάχιστον 10%,αυξηση στους δημόσιους υπαλλήλους μετά από πολλά χρόνια ,αυξηση επιδόματος για τους φοιτητές ,αύξηση του επιδόματος γέννησης,χορήγηση επιδόματος στις νέες μητέρες,μείωση της τιμής του ρεύματος,οι τιμές στα σούπερ μάρκετ καλύτερες κάθε μέρα,πτώση της ανεργίας ,καλά νέα για τον τουρισμό,δεν τα λες και άσχημα.Ναι ξέρω για κάποιους είναι καταστροφή ,περιμένουν σεισμούς ,φωτιές,καταστροφές,ατυχήματα ,για να έχουν λόγο ύπαρξης.Τι να κάνουμε;Ξυδάκι .Δεν θα λείψουν σε κανένα.

    • Ενώ έπρεπε να είμασταν υπέρ.Όπως υπέρ της Τουρκίας για την εισβολή στην Κύπρο.Φαντάζομαι το ξέρεις,ακριβώς τους ίδιους λόγους επέμβασης έχουν και οι δυο.Ούτε κόμμα δεν αλαζει.Να είμασταν με τους Ρώσους όπως και με τους Τούρκους.Αυτό μας λες;Σκέψου μόνος σου και άσε τα διαφορά sites γραφικά η πληρωμένα να γράφουν ότι θέλουν.Εσυ τι λες.Ο φανατισμός δεν πάει μαζί με τι λογικη

  11. ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ Κ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΛΑΙΤΕ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ?Ε?ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ?Ε?ΠΟΣΑ ΔΑΚΡΥΑ Κ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ?Ε?ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΨΑΝ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ?ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΛΗΤΕΣ ΠΙΘΗΚΙΑ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΥΣ 57 ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΔΗΘΕΝ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΛΑΙΤΕ Κ ΟΔΥΡΕΣΘΕ.ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Κ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΑΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Κ ΛΑΔΩΝΑΤΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΣΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ 10 ΑΘΩΟΥΣ ΜΠΑΣ Κ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ Κ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Κ ΝΕΟΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ Κ ΣΑΣ ΤΑΙΣΕ ΜΠΑΝΑΝΕΣ Κ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΟΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ Κ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ Ε ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΝΕΣ Κ ΘΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΑΛΟΦΑΟΜΕΝΗ ΣΑΣ

    • Μα τι Χαλουβάς !!! Φαρσάλων, χειροποίητος, με βανίλια..πάρε και ένα άρθρο απ την Deutche Velle

      https://www.zougla.gr/politiki/deutsche-welle-ti-thelei-na-sygkalypsei-i-kyvernisi-gia-ta-tebi/

      Περιγράφει ποιοι είναι οι πίθηκοι, οι άκαρδοι, οι άτιμοι, οι ελεεινοί ,οι υποταγμένοι,οι βρωμύλοι..
      Μια ζωή την μπότα του κύρη σου θα φιλάς, βρωμερό ερπετό

    • Διάβασε λίγο για την ηθική της Παράταξης.
      Ασθενής κουράστηκε να περιμένει αντικαρκινικό σκεύασμα και αυτοκτόνησε… άλλα βαρέθηκα κάθε μισή ώρα να ακούω την Φρεγάτα ΥΔΡΑ να στοχοποιεί Drones που έκαναν επίθεση, αλλά δεν κτύπησε ούτε ένα .

      https://e-thessalia.gr/karkinopathis-den-anteche-na-perimenei-to-farmako-gia-ti-therapeia-kai-aytoktonise/

      Δύο τρεις ηλίθιοι είστε εδώ μέσα.

    • πότε θ ‘αποστρατευθεί’ ?
      Μήπως ο ‘Νοτιάς’ θα μείνει για πάντα στρατηγός?
      Μια απορία έχω, αν ένας χρωστάει μισό δις σε Τράπεζες ,πόσα χρόνια ισόβια θα πρέπει να καταδικαστεί?
      Ξέρω μεροκαματιάρηδες που δεν πρόλαβαν την δόση και πήραν αύξηση 100% πάνω..
      Μήπως παραγράφεται?
      Μήπως είσαι χαλουβάς Μακεδονικός? με γεύση καραμέλας?
      Ρε πόσα είναι τα πανωτόκια στα 500 εκατομμύρια?
      Ελπίζω να ζυμώνεις λαγάνες…

      • δημοσιεύσετε κ τ δικό μ σχόλιο-απάντ τόσο γρηγορα όπως εσ απαντήσατε στ αρχικό σχόλ/ /ευχαριστω.

      • β΄ παράλειψη: τό ξύλο πρίν ζωγραφιστεί βάφετ -μονώνετ από όλες τίς πλευρές ώστε νά εγκλωβιστεί όλη ή υγρασία-νερό εντός. συνήθως οί τρύπες γίνοντε στό σημείο πού βρίσκετε ό δακρυικός ασκός.

      • ούτε βόμβα άκουσα ούτε αποδείξεις περί τού αντιθέτου παρά μόνον μία αναφορά.τό βίντεο ασχολείτε κυρίως μέ οικονομικά κ σεξουαλικά σκάνδαλα… κάπου λέει τήν λέξη ΄΄μήπως΄΄… δέν αποδεικνύει τίποτα. αυτοί οί βαρύγδουποι τίτλοι ΄΄βόμβα καραγ κτλ΄΄ απευθύνοντ σέ φυτά. εντυπωσιακή… ή αμεσότητα κ τά αντανακλαστικά σου
        μέ απάντηση -αντιπαράθεση βίντεο.

      • β΄ ά! ευχαριστώ πού μέ ενημέρωσες ότι εκτός αυτού,κατηγορούντε κ γιά οικονομικά σεξουαλικά σκάνδαλα.άς λάμψει ή δικαιοσύνη.ευχαριστώ,

  12. παίρνουμε μία πλάκα ξύλου. τήν εμβαπτίζουμε σέ θαλασσινό νερό γι΄αρκετές ημέρες. αφήνουμε νά στεγνώσει επιφανειακά. ζωγραφίζουμε ότι επιθυμούμε στήν μία όψη. όποτε επιθυμουμε διατρύουμε μέ λεπτή βελόνα στά επιθυμητά σημεία μέ αποτέλεσμα νά εκχέετε εγκλωβισμένο θαλασσινό ύδωρ. όπως γνωρίζει ή επιστήμη ,είναι αλμυρρόν.

    • β΄ παράλειψη: τό ξύλο πρίν ζωγραφιστεί βάφετ -μονώνετ από όλες τίς πλευρές ώστε νά εγκλωβιστεί όλη ή υγρασία-νερό εντός. συνήθως οί τρύπες γίνοντε στό σημείο πού βρίσκετε ό δακρυικός ασκός.

  13. ΡΕΖΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ ΤΑΥΛΕΡ Κ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΠΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΑΤΕ Κ ΠΝΕΕΤΕ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΧΟΧΟΧΟΧΟ ΟΠΟΤΕ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΚΑΛΠΗ ΑΣΕΛΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΣΑΣ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΘΑΜΕΝΟΙ?ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΣΤΑΛΙΝΟΛΕΧΡΙΤΑΚΙΑ ΤΟ 1949 ΣΑΣ ΘΑΨΑΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ Κ ΤΟ 2023 ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Κ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΡΠΑΤΕ ΤΗΝ Κ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΥΛΕΡ Κ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ

    • Μου θυμίζεις Ταλιμπάν σαν και αυτούς που πάνε κάθε Κυριακή και σηκώνουν σημαίες μπροστά απ την Αστυνομία,λες και είναι οι Μεσσίες,οι ανώτατοι δικαστές με επιχειρήματα σκοταδιασμού.

    • Εσύ με τα κεφαλαία, σκοταδιστή, αγράμματη υποκριτή, αμόρφωτε κρίνων τους πάντες,δες την καμπούρα σου και ΜΗΝ ξεχνάς ότι ΟΛΑ εδώ πληρώνονται.

  14. Μπαζωμα Τεμπων με 80 νεκρους, τουλαχιστον (βρεθηκαν οι 57!!

    Μπαζωμα Μιχου επιτελαρχη ΝΔ με πολλα λεφτα που εφαγε.. Απο επιδοτησεις.. Συγχρινως παιδοβιαστη με 200 ονοματα πελατολογιο υψηλων προσωπων… 12χρονης
    (ανακοινωθηκαν μονο καμια 50αρια…!!!
    (βεβαια για να μην ονομασθουν οι υπολοιποι… Του υποσχεθηκαν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    Υποσημειωση :η μιραντα ελεγε οτι ηταβ χρυσαυγιτης…. Αν ηταν χρυσαυγιτης.. Θα ηταν μεσα.. Ισοβια….
    Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα τιυ

    • Οι σύγχρονοι Ταλιμπάν γυρίζουν την Κοινωνία πίσω στον Μεσαίωνα.

      Η Κοινωνία κοχλάζει ,η Χώρα σέρνεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για περιβαλλοντικά θέματα, έλλειψη Δημοκρατίας, έλλειψη δικαιοσύνης..

  15. ΡΕ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ Ο ΒΥΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?ΣΑΣ ΓΑΡΓΑΛΑ ΚΑΝΑ ΧΕΛΙ?ΠΟΝΑΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ε?ΠΟΥΔΡΙΤΣΑ Κ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΚΑΛΟΦΑΟΜΕΝΗ Κ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ