Κολωνός: Απαλλαγή Μίχου πρότεινε η εισαγγελέας – H ευθύνη στη μητέρα και τον “Μιχάλη”

29
7958

Κολωνός: Απαλλαγή Μίχου πρότεινε η εισαγγελέας – H ευθύνη στη μητέρα και τον “Μιχάλη”

O εισαγγελέας απαλλάσσει τον Μίχο για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό λόγω αμφιβολιών

Την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών του Ηλία Μίχου για τις κατηγορίες που αφορούν βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό καθώς και για μαστροπεία σε οίκους ανοχής μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων, ζήτησε από τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η εισαγγελέας Έδρας.

Η εισαγγελικός λειτουργός, μετά από πολύμηνη διαδικασία που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, έκρινε πως ο κατηγορούμενος ως πρωταγωνιστής της δυσώδους υπόθεσης πρέπει να αθωωθεί για τις βαρύτερες από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Η εισαγγελέας θεωρεί πως ο 55χρονος επιχειρηματίας από τον Κολωνό πρέπει να κριθεί ένοχος μόνο για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται καθώς και για οπλοκατοχή . Συνολικά για τον Μίχο ζήτησε ενοχή για τέσσερις κατηγορίες και απαλλαγή για τρεις.

Η εισαγγελέας για την μητέρα και τον “Μιχάλη”

Ως προς τον δεύτερο βασικό κατηγορούμενο που είναι γνωστός ως «Μιχάλης» ζητήθηκε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη μαστροπεία προσώπου νεότερου 15 ετών με σκοπό κέρδους και για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου κάτω των 12 ετών.

Για τη μητέρα του κοριτσιού η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή της για τα αδικήματα της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας και της διακεκριμένης περίπτωσης μαστροπείας με την επιβαρυντική περίσταση ότι η ίδια είναι πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης.

Ζητεί την ενοχή της για μαστροπείας με τη μορφή της εξώθησης και της διευκόλυνσης αλλά και αφόρητων πιέσεων προς το παιδί προκειμένου αυτό να εκδίδεται – Λόγω αμφιβολιών η απαλλακτική πρόταση για τον Ηλία Μίχο

Την ενοχή της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό για το αδίκημα της μαστροπείας αλλά.και της πορνογραφίας (με διανομή ακατάλληλου υλικού σε κατηγορούμενους) σε βάρος της κόρης της, πρότεινε, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας της έδρας στη εν εξελίξει κεκλεισμένων των θυρών, δίκη για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης μαθήτριας.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας φέρεται να ζητεί την ενοχή της μητέρας της 12χρονης για το αδίκημα της μαστροπείας με τη μορφή της εξώθησης και της διευκόλυνσης αλλά και αφόρητων πιέσεων προς το παιδί συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προκειμένου αυτό να εκδίδεται.

Ακόμη η εισαγγελέας φέρεται να δέχθηκε ότι η κατηγορούμενη μητέρα, μέσω πληροφοριακών συστημάτων και πάλι με τη μορφή αφόρητων πιεσεων και προτροπών φέρεται να εξωθούσε το παιδί να παράγει βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φερνει χρήματα.

Συγκεκριμένα, κατά πληροφορίες, η εισαγγελέας φέρεται να πρότεινε ενοχή για τη μητέρα για τα αδικήματα:

  • -Της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας καθώς φέρεται να έχει διανείμει υλικό της ανήλικης σε συγκατηγορούμενους
  • -Της διακεκριμένης περίπτωσης μαστροπείας με την επιβαρυντική περίσταση δεδομένου ότι η ίδια είναι πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης.

Τέλος πληροφορίες η εισαγγελέας φέρεται να πρότεινε ενοχή της μητέρας και για το αδίκημα της εκβίασης σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος της συζύγου του Ηλία Μίχου.

Η εισαγγελέας νωρίτερα φέρεται να πρότεινε την απαλλαγή του Ηλία Μίχου για τα αδίκηματα του βιασμού λόγω αμφιβολιών αλλά και για το αδίκημα της μαστροπείας με τη μορφή του εξαναγκασμού (σ.σ. η εισαγγελέας ως προς τη μαστροπεία ζήτησε μετατροπή σε διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται)

Ο «Μιχάλης»

Σχετικά με τον δεύτερο βασικό κατηγορούμενο γνωστό ως «Μιχάλη», η εισαγγελική λειτουργός φέρεται να ζήτησε να κριθεί ένοχος για διακεκριμένη μαστροπεία προσώπου νεότερου των 15 ετών με σκοπό κέρδους και για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου κάτω των 12 ετών. Αντίθετα για τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο η εισαγγελέας φέρεται να ζήτησε αθώωσή του για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής καθώς φέρεται να υποστηρίχθηκε ότι δεν προέκυψε ότι συναντήθηκε με την 12χρονη.

Aπαλλαγή Mίχου για τον βιασμό της 12χρονης προτείνει η εισαγγελέας – Για ποιες κατηγορίες ζητά ενοχή

Απαλλακτική για τα αδίκηματα του βιασμού λόγω αμφιβολιών αλλά και για το αδίκημα της μαστροπείας με τη μορφή του εξαναγκασμού (σ.σ. η εισαγγελέας ως προς τη μαστροπεία ζήτησε μετατροπή σε διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται) σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό, φέρεται να είναι σύμφωνα με πληροφορίες για τον Ηλία Μίχο η εισαγγελέας της έδρας όπου διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας σήμερα αναπτύσσει την πρότασή του επί της ενοχής ή μη των 26 κατηγορουμένων της υπόθεσης και μέχρι στιγμής φέρεται να έχει προτείνει την απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου, δηλαδή του Ηλία Μίχου από το αδίκημα του βιασμού της ανήλικης.

Αναλυτικότερα η εισαγγελέας φέρεται να έχει προτείνει την ενοχή του Ηλία Μίχου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί.

Ακόμη φέρεται να έχει ζητήσει την ενοχή του εν λόγω κατηγορούμενου για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία. Επιπλέον η εισαγγελέας φέρεται να ζήτησε την ενοχή Μίχου και για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται αλλά και για οπλοκατοχή. Αντίθετα η εισαγγελέας φέρεται να ζήτησε να κηρυχθεί αθώος ο Μίχος λόγω αμφίβολιων για βιασμό της 12χρονης, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λογικό…. γιατί έτσι και ανοίξει το στόμα του θα πεσουνε πολλά επώνυμα κεφάλια….Η δικαιοσύνη έσβησε….

  2. Μ αυτή την κυβέρνηση και την χειραγώγηση της δικαιοσύνης έχουμε δει από θεατράνθρωπους ηθοποιούς ακόμη και μαστρωπους να αθωώνονται.Μια χαρά πάει το σχέδιο εκπορνευσης της κοινωνίας.

    • Όπως βλέπετε η μάνα στην παραδοσιακή οικογένεια έχει αναλάβει την εκπόρνευση ανηλικων θυγατέρων και οι παραδοσιακοι οικογενειάρχες είναι οι παιδεραστες βιαστές του κοριτσιού, γιατί πάτε να τους κλέψετε τα πρωτεία;

  3. Άλλη μια ξεκάθαρη παρέμβαση από ψηλά,για σκανδαλώδης αθώωση μαστρωπου.Προφανως ο τύπος στο μπλόκακι του είχε ονόματα φωτιά.Οπως την γλύτωσε κι ο γλυνατζης επίσης από βοήθεια κυβερνητική.Ποσο πιο επικίνδυνη μπορεί να γίνει άραγε μια κυβέρνηση με τόσα σκάνδαλα να την ακολουθούν;;

  4. Περιμένω σχόλιο σου Μιράντα. Η δικαιοσύνη είναι αδέκαστη, ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να είναι υπόλογος για τις αποφάσεις του εισαγγελέα κλπ κλπ. Περιμένεις ακόμα να πάρεις επίσημη γραμμή από τα πρωινάδικα γι’ αυτό και δεν έχεις πει κάτι;

  5. ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΜΙΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ!!!

  6. Πόσοι από εσάς που σχολιάζετε ακούσατε την ακροαματική διαδικασία;ΚΑΝΕΝΑΣ αφού ήταν κεκλησμενων των θυρών.Ξερετε τι είπαν η μάρτυρες και το θύμα;Παρόλα αυτά ποιος αθώωσε τον κατηγορομενο;Ξέρετε τι ποινές προβλέπονται για την πρόταση του εισαγγελέα;Αθθωση είναι αυτό;Μήπως να καταργήσουμε τα δικαστήρια και να αποφασίζει ο λαός βάση αυτών που ακούει στις εκπομπές της τηλεόρασης;Αφήστε να κάνει την δουλειά της η δικαιοσύνη.Οσοι δεν την πιστεύετε ανάλογα την αποφαση που σας βολεύει η όχι απλά τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία.Δεν ίνας όλα κομματικά.Οσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο καλύτερα για εσάς και τη χώρα μας.Που έτσι και αλλιώς κόντρα στους λαϊκιστές και φασιστες πάει μπροστά,σταθερά,δυνατά.

  7. Ωραίος τίτλος.Σε ποιο ακριβώς σημείο απελάσει τον Μίχο ο εισαγγελέας;Οποίος δεν έχει χρόνο να διαβάσει βλέπει τον τίτλο και πιστεύει ότι θα τον συναντήσει στο δρόμο αύριο.Αυτο είναι πολιτική;Εναντίων της χώρας μας;Της κυβέρνησης;Έτσι θα κερδίσει ψήφους ποιος;

  8. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΡΕ ΤΙ ΜΥΑΛΑ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΒΡΕ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΛΑΙΟΥΣΕΣ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟΥΠΟΚΡΙΤΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΥΡΑΔΕΣ Κ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΝΥΧΤΙΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΥΦΩΤΟ Κ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟΥΜΠΕΚΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΕΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΝΕΦΑ Ε ΡΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΧΟΧΟΧΟΧΟ

    • Πες τα ελληναρα μου. Και μετά λένε φταίνε οι βιαστές, οι κακοποιοί, οι δολοφονοι. Αν δεν φορούσαν τα μίνι και τα μεκαπ δε θα προκαλούσαν τους βιαστές, τους κακοποιούς, τους δολοφόνους. Αντι οι κυράδες να είναι στην κουζίνα να σου φτιάχνουν το στιφάδο γυρνάνε και κάνουν τον έλληνα βιαστή, εγκληματία, δολοφόνο. Η μπόχα είναι επειδή η κυρα σου γυρνα και δε σε πλένει; Δεν την έχεις βάλει ακόμα στη θέση της;

  9. ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΓ…ΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝΕ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ Κ ΒΓΑΛΑΤΕ Κ ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΨΩ ΤΗ ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠΣ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑ Ο ΜΗΤΣΑΚΑΣ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΠΑΣ Κ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΨΗΦΑΛΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ?ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΤΗΣ 17Ν Κ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

    • Δοσιλογοι και μαυραγοριτες στον πολεμο δικοι σου ηταν φασιστοσκυλο ……το 74 διαλυσανε την Ελλαδα ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ .Εδωσαν την μιση Κυπρο στους Τουρκους….ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ..

    • Βρε βλάκα, πάψε να μισείς, να φαντασιώνεσαι τελειωμούς και Κρίσεις,
      Δεν είσαι κριτής ,δεν είσαι τίποτα από ένα στομαχικό άλγος που σε ξέβρασε στο φόρουμ.
      Τουτέστιν ένα //ατό πάνω από 500 γρ !!!!

  10. ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΑΛΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ Κ ΒΕΛΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΜΙΧΟΣ ΔΕΝ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ Ο ΜΙΧΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ 4 ΒΑΡΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΥΤΕΣ Κ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ-ΒΕΛΟΠΟΥΛΑΙΟΙ

  11. ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ Κ ΚΟΥΚΟΥΕΔΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΣ ΦΡΥΔΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΤΕ ΚΑΝΑ ΑΣΤΑΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΓΑΤΑΚΙΑ ΝΙΑΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΝΑΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΣΤΕ?ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΚΑΕΙ Ε?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  12. Όσοι νομίζουν ότι η συζήτηση για συναίνεση της 12χρονης στον Κολωνό προέκυψε τυχαία,να αλλάξουν πλευρό.Είναι απαραίτητο να καλλιεργηθεί στην κοινή γνώμη ότι είναι λογικό ένα 12χρονο να συναινέσει σε ερωτική πράξη γιατί τότε θα μπορεί να συναινέσει και σε άλλα όπως φυλομεταβάσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ